iskallt

när jag kom upp imorse var det 5 grader ute! :o vafan, det är augusti liksom? :o:(

skola idag då, rolig morgon med felle & George, bra start på dagen iaf ;) sen lite segt på förmiddan, och tråkigt på slutet med syslöjd! :( menmen, min sak kommer bli grym!

sen vart det en sväng ner på stan med Fälli & Emelie, drog till bibblan för att hänga lite ;) träffade Anna-Lisa där också ;) & vi hade väääldigt trevlans! :D

sen vart det möte med mamms & hanna. det gick braaaa :)(yyy)





HAHAHAH, jag <3 bilden!


lite bilder från idag, JAG ÄLSKAR ER!

bilder från i söndags


min fiiina rum ;)


NÅGRA av alla prisenter :D


<3


min fina tårta några steg från klar. tyvärr så såg den mycket godare ut såhär :(


min tååååårta :D jag ska bli bagare!

pucko skola

idag har vi varit på typ tullgarn slott med skolan.. jag ja, våran skola är ju som den är. när vi kommer dit är vi först tvugna att gå 3km, sem när vi börjar närma oss ser det lite mörkt ut i fönstrena och när vi kommer fram till dörren står det måndagar - sängt. våran skola i ett nötskal? ja!
hahah, så jävla dåligt :P och bussen gick typ inte förnst två timmar senare och det var sviiiin kallt! lyyckat liksom..

på kvällen vart det träning, lite markarbete på Zilja. vart mycket svängar & stärkande med studds o så :) gjorde först några linjer och sen en lite längre bana, och första rundan var k a t a s t r o f :P hahah, verkligen. men nästa var faktist riktigt riktigt fin! :) så mycket nöjd med ponnyn! :)

bilderna från igår får ni imorgon för jag har inte laggt in dom på datan än tyvärr :P

LOOOVE.

igår & idag

heeej! :)

hann inte skriva något igår, så ni får gårdagen nu;
åkte till sthlm med mamma. vi gick på ikea först, fick med mig lite saker till mitt rum med mig hem därifrån :) sen åkte vi till hööks, fick med mig en jacka och ett par ridbyxor hem :) beställde även ett par nya stövlar som kommer om typ 3 veckor :D(y) sen följde Linde med oss hem, så jag lagade mat med henne. sen spelade vi lite spel i typ 50 minuter (varav 40 till att läsa alla spelregler, och sen han vi spela typ 4 omgångar i 10min) hahah.. sen bakade vi inför imorgon, och sen vart det lite film mys :)

idag så har vi firat mig med släkt o så :) & tårtan som jag gjorde vart grym ;) hahah, jag ska bli bagare.. får se om jag slänger upp nån bild imorgon ;) sen vare lite middag med familjen o mys me dom.

och nu har jag legat o värmt mig under täcket med en varm vetekudde att värma händerna i :D hihi.

bilder imorgon!

PUSS

15!

Heeeej! :D
är det en vanlig dag idag? ;) nej, för det är min fööööödelsedag! ;) höhö
skola på förmiddagen, var ganska chill :) hade spanska, engelska, so, svenska & matte :) ganska lungt ändå.

sen drog jag, felle och Emelie till torekällberget, eftersom jag o Felle ska praoa där. så vi var tvungen att snacka med någon där och dom skulle få lite lappar och så :)
nu har vi inte firat mig så mycket här hemma, för vi firar mig ordentligt med hela familjen och släkt på söndag ist! :) men har iaf fått smink o en massa saker som är bra o ha, men vi åker o shoppar imorgon :)(y) fick ett halsband också (L)



halsbandet. såååå sjukt fint! (L)


femtonfemtonfemton! :D

en frusen issa

torsdagtorsdagtorsdag.. kaaaaaaaaaaaaallt! :(
började 9 imorse, vart lite snack med idrotten, sen no & sen matte. typ p1 radio var där o spelade in, hahah. vi hade något grupp arbete, så fick jag, Felle & George värsta konstiga frågorna som var skit svåra att förklara just varför de var falska eller sanna, så skulle vi redovisa en av frågorna sen så dom typ spelade in det till nån konstig sak dom spelar upp den 6 september mellan 6 & 9.30 ;) .. "pga.. vart är pappret?!" HAHAH.
sen hade vi SO efter lunchen.
men drog lite tidigare därifrån för att jag skulle till bup, så mötte mamma på stan så drog vi dit till 2. gick bra där o så iaf :)(y)

sen vart det dressyrträning på Casper. han var riktigt fin idag faktist :D han var jäääätte fin i vänstergaloppen, och jag äääälskar hans travlängningar (L) speciellt när man får till dom riktigt ordentligt, då är dom riktigt härliga!



älskade fälli! (L)
2 timmar till 15!

onsdag

hejsan! :)
blev upp tidigt imorse och iväg till skolan. hade svenska, sen lyssnade vi på ngn ny rektor sak som var vääääldigt råkigt, sen fixade vi praoplatser o grejs :) och gissa vad jag o Felle ska göra? vi ska vara på ett bageri! :D hahah, fatta kul! värsta bagarna vi kommer bli ju! ;D sen hade vi bild & slutade tolv eftersom vi hade halvstudiedag :) (y)
imorgon blir första hela dagen (iförsig så måste jag gå en timme tidigare kom jag på, men ändå), får väl se hur det går.. nu är det bara att lära sig det där jävla schemat också xd nu måste man ju ta upp o kolla på det heeeeela tiden typ, hahah. lite jobbigt ;)


nu har jag en ny "stil" att köra på också; röööött ;)(y) ihih.
  + 
<3333 riiiktigt nice! me love! :D

tiiisdag

skola idag då, först hade vi nån onödig brännbolls sak. sen fick vi skåp, massa papper o scheman :) ganska skönt schema faktist :D bara synd att Elle inte har samma schema som oss :( det suger!
det är iaf ganska korta dagar o så, nicenice! :)
sen hade vi en lektion efter lunch, syslöjd. var typ sjukt trött, men hann iaf börja smått på ett arbete! (y) :)
men nu står klockan laddad för ringning 05:45, så nu äre nog dax att sova tror jag..
PUSS

första skolda'n

skoola idag, i typ 25 minuter, men ah :P kom dit klockan nio, fick veckomeddelande, busskort och fick kolla så att uppgifterna stämde, sen fick vi gå. nödvändigt?
drog iaf på stan med Felle & Emelie sen :) kollade runt lite & satt på maren i solen, massa mys!
sen drog Felle o Emelie hem och jag gick till Linda. va med henne, fixade naglar o snackade o så :)
sen vart det träning på Zilja. vart ganska förvånad (eftersom jag närtintill alltid rider casper nu för tiden), och kändes lite annorlunda. men det gick faktist bra, hon var duktig! :)

nu är jag väääääääääldigt trött, så ska bli skönt att få sova :D tihih.
puuuuuuuuss!

21:39

hemma dag idag blev det :) har inte gjort så mycket alls, rensat lite o så :) blir så rastlös när jag bara är hemma, måste typ alltid ha nåt att göra :P annars blir jag uttråkad på engång. 
ännu värre blire när man inte FÅR göra nånting.. hopplöst verkligen.

imorgon äre skola! :ooo paaaaaaanik. tillbaks på ruta ett, första dan i nian imorgon, nu kör vi. eeeett litet/stort (hur man nu vill se på det) år kvar i högstadiet, nicenice! 


kärlek på världens bästa!

LÖRDAG

hejsan :)
idag har det inte hänt så mycket, eftersom ja fortfarande igentligen bara får sitta still o inte göra nånting (n)
men imorse eller igår kväll gick vår frys sönder :P går typ inte o stänga dörren, så vi åkte o köpte nytt idag ;)
sen har Josse varit här med mig, vi har spelat yatzy (vilket jag suger på, förlorar hela tiden) och så har vi kollat på film, P.S. I love you :) mycket bra film!

sista sovmorgonen imorgon innan skolan börjar btw :( buhu!

vart ett kort inlägg för nu ska jag kolla film igen, på 4:an! :D


loooove, Issaa

:D

helluuu :D
idag har det inte hänt så mycket :) har varit på stan med mamma, fick med mig ett par nya jeans med mig hem :) massa bra (y) sen har jag bara varit hemma, somnade förut i typ två timmar, vilket inte va meningen och nu kommer jag inte kunna somna ikväll ist :P hahah.

asså igår fick jag för mig att det va fredag hela dagen typ :o vettifan varför :p menmen, nu är det iaf en vecka kvar till 15! ;) va bara tvungen att rätta det ;) hahah :D

på måndag äre skola, börjar få lite smått panik nu.. känns ju som att man inte har gjort någnting i sommar, som vanligt liksom. ändå har man gjort en hel del, men inte nu den sista tiden tyvärr :( menmen, ska ändå bli kul att få komma tillbaka till alla vännerna o så :)(y) man hinner ju inte träffa dom fullt så mycket på sommarn, så det blir helt klart det bästa! själva skolan räknar vi bort ;)


jag älskar er, ni är bäst! <3

dagen

hejsan :)
idag åkte jag in till stan med ett bussen, mötte sen mamma vid kvart i två, så åkte vi till bup/läkarn. usch, vill verkligen inte träffa henne igen, det var hemskt. gillade henne inte alls. tur att hon bara va en sån en gångs läkare för att kolla mig en gång. verkligen tur.

sen vart det träning på Casper. han var fin :) fick fram hans fina trav något mer idag, så traven var väldigt trevlig. galoppen med för den delen! :) och hans längningar är så underbara! :) finfina ponnyn (L)
blir bara så himla trött i kroppen fort nu, den orkar inte så mycket. och det är väl lite mindre bra kanske.. men trots det så kämpar jag vidare! ingenting verkar stoppa mig, hahah ;) (y)

om en vecka fyller jag år också! :D tjoho, bara en vecka till 15! ;)  

uppdaterar mer sen om jag hinner, annars imorgon :D nu; duschen!

/ iiissa (L)


hiss & diss

nu kommer en hiss & diss :)

HISS:

  • till världens finaste människor
  • till alla fina stickade tröjor
  • till snart liten beeebis :D
  • till min fina Vicke (L)

DISS:

  • till att skolan snart börjar!
  • till att alla fina stickade tröjor är för stora
  • till det regniga vädret
  • till hur jag mår just nu

 

ja, några saker kom jag på iaf! :D hahah, fett duktig.. (y)


VÄRLDENS FINASTE



jag älskar dig!


KALLt!

uppdaterar om både måndag och tisdag nu eftersom jag inte hann skriva något igår tyvärr :)

måndag: hade USEK-möte, vilket inte blev så lyckat eftersom vi bara var tre stycken :P hahah.
hoppträning på Casper sen, han var riktigt tjurig.. men alla har väl sina dagar.

tisdag:  åkte hem till världens bästa Fälli med Elle :D sjukt nice att träffa sötnosarna igen!
hade lite mys & snackade hos Felle :) alltid trevlans att träffa dom bästa (L) ni är bäst, jag älskar er!

nu regnar det & det är kallt överallt! :( fryser som en nöt(?) hahah. nu ska jag linda in mig i filtar och kolla på tv!




SÖNDAG

helluuu :D
idag har jag varit i stallet på förmiddagen med erica :) red Rolle på utebanan, och han var fin! :) men jag glömde hanskarna i stallet när jag red iväg & kom inte på det förnst jag hade börjat trava fram, så fick rida hela passet utan handskar, mina händer gillade det inte ;P :(

sen åkte jag till stan med mamms o fick med mig en tjocktröja hem :)(y) jag vill ju ha en stickad tröja, dom är så himla snygga och mysiga! men jag druknar i varenda en :( tillslut gav vi upp att prova eftersom alla var för stora :P inte bra :( vill ju så gärna ha en..






finfina Rolle!


lördag

hejsan! :)

idag har det inte hänt så jättemycket, har varit i trosa med mamma & Linda. härligt väder, så det var jättemysigt att gå där :) handlade ingenting, men det var ändå skönt att komma hemifrån ett tag :P
sen har jag bara varit hemma :)
skit konstigt väder verkligen :P först sol o skitvarmt, sen åska, sen ösregn och sen sol igen :P hahah? jag förstår inte.

känns också väldigt surt att typ alla är iväg på the voice, o jag kan inte :( riktigt surt! jag får vara hemma för mig själv ist.. roligt (y) ohnooo.



fredag

äääntligen lite värme igen! :D himlans skönt asså!

idag vart det stallet vid elva :) hälsade på sötnos valparna som var med Bosse idag, så underbart söta!
red sen ut med Sophia och Emma på Sophias häst, Rolle :) red ut en mysig tur i skogen & sen red vi på utebanan. det var sjuuukt varm, men hästen var jättefin! :)
sen var jag med valparna resten av dagen, man kan aldrig få nog av sötnosarna! (L)

nu ska jag lägga upp falsterbo bilderna på bdb ;) hahah, det var en heldel bilder asså :P fick dom på ett usb av Ellika igår, och det tog 148 minuter att ladda över dom på datan. då kan man kalla det mycket bilder ;) hahah.
får se om jag laddar upp några här sen också, det tar ju sån tid bara ;D

.

dålig update, som vanligt.. :P hahah. får väl gå igenom de sista dagarna lite kort då :D

tisdag: vart en dag hemma :) ganska skönt. först städade jag mitt rum, blev ganska snyggt ;) och sen kom Linda (syster) hit o vi umgicks lite och gick ut i skogen o plocka blåbär. först hittade vi typ ingenting, sen hittade vi värsta stället :D vi kunde typ inte slita oss därifrån xd hahah.

onsdag: jag och Linda drog upp till sthlm o gick på cosmonova och naturhistoriska museet ;) på cosmonova kollade vi första på dinosaurier 3D, fett coolt vare! :D och sen kollade vi deep sea som var ännu coolare :D hahah (y) niiice! :)

torsdag: idag har det hänt myyycket! åkte ner på stan med 1 bussen :) träffade mamma så gick vi till skatteverket o fixade id-kort, och sen till nordea o fixade kort där me :) sen kollade vi runt lite o så :) sen var vi hos bup, vilket gick bra där med! får åka dit en gån i veckan nu :)(y)
sen vart det träning på Casper, gick väl sådär. men alla är väl lite ringrostiga efter vila :) det blir nog bra. min fining (L)
idag kom även världens bästa Mercedes tillbaka från betet! :D:D:D issa goes happyyyyyyyyyy! jag har saknat min älskling (L) så tillbringade lite av kvällen att pussa på henne också, fina Merchan <3


Trois Mersredi (L)

/ issa

RUBRIK

hellooooo :)

hann inte in igår, s får väl skriva lite om gårdagen nu :) vi var inne i stan o firade Danne (systers pojkvän), och sen efter det följde min andra syster o hennes pojkvän med hit o åt middag o så :)

imorse väckte mamma mig kvart i sju :( men det va bara o gå upp.. hon skjutsade mig till sjukhuset, så gick jag dit o tog massa blodprover. usch för nålar asså! :( gjorde ju jätteont, sved ju massa :o och det gör det fortfarande :o
sen mötte jag Linda, så gick vi hem till henne, sen ner på stan o kolla lite :) hittade ett par snygga jeans, men köpte dom inte. får se om jag gör det senare i veckan :)(y)
sen vart det träning på casper, lite markarbete & shiiiiet vad fin ponnyn är! så himlans fin!! (L) tränade mycket lösgörande i början, och sen mycket lydnad. kärlek på världens finaste ponny! <3


toooday

heeejsan :D
det fina vädret ville tydligen inte hålla i sig.. utan det tråkiga kom tydligen tillbaka, usch! :(
har inte gjort så mycket idag, varit på stan men det ända jag fick med mig hem var ett par toffsar ;) hahah.
vi är hundvakt åt grannens hund också, så har varit ute lite me den :)

/ issaaaa

hemma!

hejsan! :D
har nu varit hos pappa i några dagar :) det har regnat det mesta, inte förnst onsdag kväll tittade solen äntligen fram igen! :) solade också halva torsdagen hos pappa innan vi åkte hem igen.. :) hade iaf trevliga dagar där nere ändå med Linda, Danne och Pappa :) var i trosa o gick runt lite i tisdags, massa mys! så himla fint där :)
träning på Casper i torsdags också, med mycket skrittarbete. han är fin, som alltid sötnosen (L)

idag var det läkarn på morgonen, gick bra där. måste bara tillbaka nån dag o ta en massa prover.. usch på det! :( hatar verkligen nålar! menmen, sånt är livet.
sen har jag varit hemma o tagit det lungt, suttit ute i solen o värmt mig (eftersom jag är kall jämt o ständigt nu för tiden). har inte mått så jättebra idag heller, lite bättre just nu, men hoppas på att få en bättre dag imorgon helt enkelt.



/ love Isabelle (L)

dagen

tråkigt väder ute.. usch.
har iaf varit på stan en stund med mamma och sis :) köpte en ny bikini, & mamma köpte även två andra saker till mig i födelsedagspresent, vi kan ju lotsas att jag inte vet vad det är liksom (a) ;) hahah..
kom hem för ett tag sen, så ska äta o så & sen dra mig vidare till stallet o ha träning på bästa Casper. får även träffa Karin o Erica! :D(y' massa bra!
sen åker jag till pappa med Linda och Danne, kommer hem på torsdag :) så kommer inte ha tillgång till dator där :( menmen, jag får väl överleva..




/ issa (L)

updateee

dålig uppdatering här kanske .. :P
vart ganska plötsligt bestämmt att jag åkte till Bosse i fredags. han frågade vid lunch i fredags om jag kunde följa med o vara hunvakt under lördagen :) får ju pengar, så varför inte? :)  så vart bara att åka hem o hämta kläder o följa me :)
red iaf ut på Vicke med bosse som cykla me karelarna :) red honom på fältet sen, och han var fin med pigg (L)
lördag: red en VÄLDIGT fin Vicke på fältet! kärlek på honom! <3 red sen även en skit pigg Nogger där :)
så va hundvakt hela dagen, & valparna är såååååå sjukt söta!
söndag: skritta ut Vicke till ett fält där bosse fotta oss lite :) min fining (L)
hahahah, sen till antagligen helgens höjdpunkt x) red Nogger, hade bara tänkt galoppera av honom lite lungt för att han va så pigg dan innan. men ja, hästen var för jävla pigg, o så bestämde jag mig för att raca lite. hade racat lite, så tog bosse fram kameran och skulle filma. så gör hästen en jävla rivstart o gör väääärsta skuttet o lyger fram och sen drar ner huvet, och jag följer me ner på marken xd hahhahahahah, ser helt sjukt ut på filmen asså! :D
nu är jag hemma igen iaf, men drar till pappa imorgon efter träningen, så blir nog lite dålig uppdatering i några dagar framöver igen :)






min sötnos polle (L)





finns inget finare!



dooomino är söt!




RSS 2.0