BILDER FRÅN I MÅNDAGS








bästa ♥

BILDER FRÅN I MÅNDAGS








bästa ♥

SEG SKOLDAG

Idag har jag varit i skolan, som vanligt.

Förmiddagen gick fort, eftersom vi hade Annelie. Men resten har gått segt. Har varit så himlans trött, helt sjukt. Jag har säkert gäspat minst 100 ggr idag. Inte sådär jätteroligt.
Gick även hem en halvtimme senare(!) känn på den) för att jag inte hade fått min mattebok än (vi har snabb och långsam grupp i matten och jag är i den snabba, och den långsama gruppen hade matte idag som sista lektion) så jag och Elin gick en halvtimma på den ändå eftersom bussen hem ifrån stan ändå inte gick när vi skulle vara på stan ;)

Har iallafall varit hemma nu och inte gjort speciellt mycket, och snart ska jag kolla på True Talent/Robinson. Lite tråkigt att båda två går exakt samtidigt :P hehe...

Men först ska jag fixa ett tidsinställt inlägg till ikväll!



VI ÄR MED

Idag har dagen vart... jag vet inte. Den har gått fort samtidigt som jag har varit jättetrött.

Var ju som sagt i stallet hela dagen eftersom vi har skola i stallet.
Vi hade stallskötsel och så red vi två pass.

Först red jag Casper, och det gick inte bra. han var stum och kort men i slutet kom han loss och blev låg i formen. Jag skulle ha honom "med manken i högsta punkt", för att jag ska kunna inverka på honom och variera hans former. Men jag var inte nöjd med det passet.

Andra passet red jag på Jack, 9åringen som aldrig kunnat gå i form. Så idag red jag med graman, och jisses vilken skillnad! Hästen kan ju gå i form! Han var super fin, lite ostadig i formen (såklart, typ 3 gången i hans liv som han överhuvudtaget går i form och orkade inte riktigt i slutet och då gick det inte att kontrollera galoppen i höger varvet. Men jag var riktigt riktigt nöjd med honom!

Och vet ni vad? Vi kom med i allsvenskan! :D tjohooooooooo
Typ 4 timmar innan anmälningstiden gick ut fick vi reda på detta, så det blev lite stressigt att hinna få tag på alla så att de skulle hinna anmäla sig och grejer. Men det löste sig! :D

Nu är jag jättetrött, hela kroppen är spagetti. En hårt arbetande dag har det varit! :)



DÅLIG DAG PÅ TRÄNINGS-FRONTEN

Idag har jag varit i skolan igen. Blä.
Okej, så farligt var det faktist inte, dagen har faktist gått snabbare än alla de andra dagarna. Men nu har man ju saker att göra, då går inte tiden lika fort eftersom man är sysselsatt.

Nu ikväll har jag varit och haft markarbete på Casper.
Och det gick skit dåligt idag, rent ut sakt skit dåligt. Han var bara pigg, stark och lyssnade inte alls.
Vi gjorde en övning som krävde mycket kontroll på galoppen och rytm. Det var ungefär halvt kontroll på galoppen och ingen rytm överhuvudtaget.
Jaja, vi får se om han är bättre imorgon!

Imorgon är vi inte i skolan utan ridning står schemat. Därför tillbringar jag dagen i stallet. Tjohej!

Bilder fotades idag, de kommer!


SHOPPING

Nu är jag hemma igen och har varit det en stund.

Jag var först på stan med mamma imorse. Typ inge folk alls, jätteskönt!
Köpte en maskara, nagelfil och en jättemysig stickad kofta! :D

Sen åkte jag vidare för att hoppa runt Fifty en runda på träningtävlingen!
Och hon var så himla fin! Hon var super duktig, hon vart lite nervös och så men skötte sig utmärkt. Hon hoppade super också, några av sprången vart riktigt riktigt bra. Många språng var bättre än vad hon någonsin hoppat! :) Så jag är väldigt nöjd med henne! Bästa Fifty ♥

Nu ikväll har jag bakat och bara tagit det lungt. Imorgon är det skola.. Visst är det helt okej, men det går så segt ibland. Hahah, jag får väl stå ut! ;)







EN SNURRIG FÖDELSEDAG

Hejsan!

Dagen igår blev lite blandad. Både bra och dålig.
Redan på morgonen kände jag mig snurrig och trött. Jag blev jätte snurrig av att bara dammsuga, det kändes typ som att jag skulle svimma.

Sedan kom släkten och firade mig. Jag kunde inte vara så social för jag var bara trött och allting snurrade. Så tillsalut fick jag gå och lägga mig en stund för att jag bara skakade.

Sen när de hade åkte (förutom familjen) åkte jag till stallet och red ut en sväng på Jack, vilket fick mig att må mycket bättre. Det var jättemysigt, typ sista sommaruteritten känns det som :(


Och nu idag så ska jag ner på stan med mamma och sen ska jag åka och hoppa Fifty, och ikväll ska hon också få gå en sväng i skogen!

Bild från i sommras från en galen träning på en galen Fifty!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG..

.. nej för idag blir jag 16 år! tjoho.
Ett år närmare 18!

"SYSKON TRÄFF"

Idag har skoldagen varit bra och rolig faktist! Förmiddagen gjorde vi en typ "femkamp" och det var riktigt kul! :)
Sen var det en maaaaassa dö tid, och sen hade vi två lektioner och sen slutade vi.

Efter det då åkte jag till Linda, men träffade Josse på stan och sen kom Linda och Liam. Så jag gick aldrig upp till henne utan stannade på stan med henne en stund (vi var barnvakt åt Liam en stund).
Sen gick vi hem till henne en snabbis innan mamma kom och hämtade mig där och så åkte vi och handlade inför imorgon.

För vet ni vem som fyller år imorgon???? jaaag.
Så då är det släktkalas här hemma!

Så nu ikväll har jag bakat för fullt. Men det är roligt, hahah :D

Men så imorgon kommer jag ha fullt upp. Måste städa på förmiddagen och sen är de här hela dagen :) Och det sägs att det ska vara underbart väder imorgon också, så vi ber till vädergudarna att det håller i sig!! ;)

Datorn är inte på min sida idag (vilket den aldrig är) så det blir tyvärr ingen bild idag..


MULTI

Idag var har vi varit på multifamily, äntligen!! :D
Riktigt underbart att få träffa alla igen, det var sååå länge sen! Men jobbigt att vara tillbaka i de lokalerna, de väcker så många minnen. Det sitter i väggarna. Så dagen har bestått av mycket känslor.

Sen var jag och dressyrtränade på Casper, och han var huuuuur fin som helst!
Han var en dröm idag, han svävade fram. Visst blev han lite trött i slutet och gjorde lite misstag och sådär, men ändå. Känslan var gryyyym! Han är så underbar den ponnyn, jag så himla glad att jag får chansen att rida honom.

världens finaste ponny!



TRÖTT TJEJ

Jag är så trött, så trött. Helt slut. Ligger med huvet på skrivbordet och skulle helst vilja gå och sova!

Dagen i skolan har varit bra. Jag älskar att ha lektion med Annelie, två timmar kändes som en halv timma, tiden bara flög iväg!
De andra lektinerna var inte så krävande, bara en massa information typ. Det har vi nästan bara haft de senaste dagarna, för det är mycket nytt som ska in i huvet!

Sen blev det en sväng på stan eftersom bussarna inte går som man vill riktigt. Och jag hittade en massa snyggt, kläder och massa fina smycken. Allra helst ringar, hittade många som jag ville ha!
Men jag vill inte riktigt köpa dem eftersom jag fyller år på lördag, väntar tills efteråt. Visserligen har jag inte önskat mig det riktigt, men vill ändå vara på den säkraste sidan ifall att man inte skulle få lämna tillbaka osv :)

Imorgon är det multi! Åh vad jag har längtat!! :D Ska bli så himla roligt verkligen!

Nej, nu kanske jag ska gå och lägga mig och kolla på någonting, medans jag väntar på att True Talent börjar. Jag är så trött att jag knappt orkar sitta här..

En liten bild från när Linda smygfotade mig när hon höll på med min mobil, den är inte så vacker men det är bättre än ingenting!

HATAR MIN DATOR

Jag HATAR min data, den är heeeelt värdelös. Jag kan typ inte göra någonting utan att den ska haka upp sig och hålla på och krångla! Och då blir jag så arg så jag bara har lust att ta sönder någonting! JAG HATAR DEN!

Idag var det iallafall första riktiga skoldagen liksom :) Med lektioner och sånt. Så vi hade några lektioner, men fick mest böcker och information och gjorde lite tester osv.
Och djurhållning hade vi också, alltså lär vi oss att handskas med djur, även vi som inte går sånna djurs inriktning! :) Rätt kul ändå!

Sen var det bara att åka hem och då var jag hemma tjugo i fem (slutade tre, men var på stan en halv timma pga att min buss hem inte går förnst 4) och sen dess har jag bara varit hemma och inte gjort så mycket. Man får ju passa på innan vi får en massa läxor ;)

Nej, nu ska jag kolla klart på True Talent! PUSS


FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen är avklarad. Den var inte speciellt lång, men ändå ;)
Vi hade bara upprop, och sen satte vi oss i våra inriktningar och "presenterade" oss. Vi fick en massa papper och hade rundvandring osv.
Skolan verkar super, och klassen verkar också trevlig. Vi är inte så många, och skolan är liten. Men det verkar ändå rätt mysigt! Och lärarna verkar snälla och det bästa av allt är att jag har min tränare till mentor, vilket är riktigt skönt för henne känner jag och då har vi redan en bra kontakt från början! :)

Sen åkte jag till stan, köpte lås och gick sen vidare hem till Linda där jag var i någon timme :) Sen åkte jag vidare hem.

Och nu ikväll har jag varit och tränat på Casper. Och den där urladdningen jag förväntade mig igår kom idag istället, hahah.
I början var han super fin, men i mitten var han som en fiolsträng och gick bara och laddade. Så när han inte gjorde som jag ville vart jag sur efter ett tag och då kickade jag till honom, och då flög han upp i luften och bockade och hade sig och där satt jag utan stigbyglar. Men inte åkte jag av inte ;)
Sen fortsatte han att bara ladda, så sen när vi skulle göra en travlängning drog han iväg i 180 galopp och for upp i luften igen. Och jag satt fortfarande utan stigbyglar ;) tur att jag har balans!!
Sen var han jättefin igen. Det var ungefär som att han behövde den där urladdningen och sen var det bra typ :P

Men nu måste jag nog kila, ska upp tidigt och jag är dö trött. Tjingeling!



VISSTE NI ATT...

För att ni ska lära känna mig lite bättre, både lite mer personliga saker och helt random grejer, inleder jag här mitt första "5 sanningar om mig"-inlägg!

  • Jag har anorexia (diagnoserad i ett år, sjuk i ca. ett och ett halvt år tillbaka).
  • Jag hatar mogna bananer, gröna ska de vara!
  • Jag älskar att umgås med min familj.
  • Jag har aldrig gråtit till en film.
  • Jag avskyr uttrycket "gå på tygeln".

SNART SKOLSTART

Nu är det snart slut, snart börjar verkligheten. Snart är sommarlovet slut och skolan börjar.
Och hur kul ska det inte bli???? Jag har ingen såkallad "skolstart-ångest", det här ska bara bli såååå spännande och helt sjukt kul :D 
Hoppas det lever upp till mina förväntningar bara :)

Idag har jag varit hos Casper i några timmar. Spenderade också lite tid med mina kära vänner Karin och Olivia, underbara människor!
Träffade även Felle på bussen, både dit och hem. Roligt att få prata lite med henne, det var såååå länge sen. Kommer kännas konstigt att gå till skolan utan henne och Emelie (självklart andra också, men det är dessa två jag tillbringade mina timmar i skolbänken med JÄMT). Fy vad jag kommer sakna det.

Casper var iallafall super idag, som vanligt. Han hade inte lika mycket överskotts energi och var inte lika studdsig som igår, vilket var skönt :P
Galopperade även idag, och han var jätteduktig. Lite pigg bara och orkade inte riktigt bära sig i den höga formen, utan var mer låg och så :) Men det gör inget, han har stått så länge nu så det gör inte mig någonting! Med träning så är han snart tillbaka :)

Två bilder från dagen på världens finaste! ♥


 

HÖST?

Idag var det upp tidigt, där mamma väckte mig ur min vääääldigt konstiga dröm. Hahah.
Jag åkte med henne till tandläkarn, och sedan åkte vi vidare till stockhom.

Sen åkte jag och red Casper medans hon handlade.
Och idag var han pigg, han hoppa och studdsa lite :P haha, för minsta lilla ljud gjorde han en 90 graders omvändning och hoppa i luften. Tur att jag har min balans iallafall ;)
Travade och skrittade och han var super fin. Mjuk och låg i formen. I morgon får vi galoppera, och vi får väl se hur det går ;) känner på mig att han kan vara en aning pigg.

Och nu snart ska vi gå över till grannen på kräftskiva. Mindre roligt i det här värdet kan jag ju säga.. Hade kunnat vara mysigt om det var soligt, men nu är det bara blött, grått och kallt :(


SOMMAREN GÅR MOT SITT SLUT

Hejsan!

Idag skulle det regna stod det igår, hela dagen. Men när jag klev upp för att äta frukost med mamma var det stålande sol och inte ett moln så långt ögat kunde nå. Hmm, lite fel kanske?
Men nu är det tyvärr molnigt och tråkigt och kallt. Eller, det är väl 20 grader, men jag fryser ändå :P

Så, morgonen tillbringades på en filt ute i trägården för att sola lite grann. Det var rätt skönt, men solen var ändå inte så jättevarm. Det märks att det går mot höst nu :( usch.

Hösten är väl ändå lite mysig, i början. Men slutet av oktober och november är de värsta månaderna. Fy för dom, det är bara grått, tråkigt och kallt. Så onödigt.

Så, med lång byxor och tjocktröja ska jag nu bege mig till Casper för att rida och fixa med honom. Och det uppskattas, mycket! Vi har mycket tid att ta igen nu tillsammans eftersom han har varit skadad och då har jag inte haft så mycket tid att vara hos honom (andra hästar att rida och fixa med).

Nej, nu måste jag skynda mig!



ÄNTLIGEN

Träningen idag på Fifty gick suuuuper!
Hon var super fin, visst märks det av att hon är bebis, men ack så roligt det är. Hon har det svårare med vissa saker, men jag börjar lära känna henne nu och hittar henne mer och mer. Hon går från klarhet till klarhet den ponnyn!

Och efter det fick jag äntligen sitta på min älskade Casper igen!!
Han ska igång nu efter två och en halv vecka, och det känns sååååååå himla skönt. För gud vad jag har saknat honom!
Skrittade honom länge, ca 20 minuter och travade ett varv åt båda hållen. Jobbade lite i låg form, och han kändes mjuk och avslappnad. Han var perfekt helt enkelt!
Han frustade och var jättenöjd efteråt!
Jag ska rida honom veckan ut, och sen ska han få gå ordentligt igen!


Min fina ♥

SEPRATIONSÅNGEST

Kvällen igår spenderades med världens bästa lag hemma hos Karin!
Vi skulle överraska Ellika som flyttar imorgon. Så vi ställde oss bakom en container på en återvinnings-station med partyhattar och balonger! hahah, måste sett ganska roligt ut.

Men överraskad blev hon och sen åkte vi vidare hem till Karin och tillbringade kvällen, natten och morgonen där. Mycket trevligt och roligt, fast det är det alltid i dessa tjejers sällskap! ♥

Idag gick jag på stan en stund med Ellika och Olivia, tills jag tillslut var tvungen att säga hejdå till Ellika som jag inte får träffa förnst om ett år (snacka om seprationsångest jag hade!!) :( usch, det var inte roligt. Älskar dig tjejen! ♥

Och, ja. Nu sitter jag här hemma och har tråkigt. Bara vilar för jag är vääääldigt trött :P Finns anledningar till det ;) hehe.
Menmen, jag får väl ta vara på mina sista lov-dagar och vila upp mig inför skolstarten! :D Jag längtar faktist nu, speciellt när andra börjar skolan den är veckan. Man vill liksom tillbaka till vardagen, nunununu.





De bästa! ♥♥♥ föralltid.

ONT I RYGGEN

Som ni kanske förstår så gick det inte att ladda upp bilderna, såklart.. En bild gick, sen la det av.
Jag blir galen på internet, eller min dator eller vad det nu är som krånglar. Det är hur irriterande som helst! :(

Jaja, idag har jag iallfall fått sova ut. Jag gick upp halv sex oxh åt frukost med mamma och sen pkte hon till jobbet och jag gick och la mig igen och vaknade halv elva.
Känns nästan som att jag sov lite för länge för jag är fortfarande jättetrött, hahah. Smidigt.

Och min rygg har nu börjar göra ont IGEN. Åh, jag blir galen :(
Hela dagen har jag bara variit hemma, legat och kollat på tv och för det mesta legat i hängmattan. Vilket inte har gjort det bättre.
Jag tänkte också att om jag rörde på mig så kanske det blir bättre, men nej. Jag gick en promenad, har hållt på med kaninen och lekt med katterna men ingenting hjälper.
Usch.

Jag ska iallafall iväg sen och hoppträna, så får se om det blir bättre eller sämre ;)


KALAS

Hejsan!

Natten gick bra, inga inbrottstjuvar syntes till! ;)

Under dagen har vi varit hos Linda och Danne, för Danne har fyllt år så vi firade honom lite.
Sedan åkte jag till Pacino och fixa med honom och gjorde allt till honom.
Red i ridhuset och han var fin! Men lite skillnad är det at gå från ponny till häst :P Är så himla van att rida ponnysar, så det blir STOR skillnad. Den ända hästen jag rider är Merchan, men hon känns inte så jättestor faktist :)
På Pacino känner jag verkligen skillnad.
Jag kommer fortsätta tävla och träna ponny, men med skolan kommer jag nog få rida en del hästar. Det ska bli spännande faktist, även fast jag trivs nere på ponny ;)

Nu sitter jag här och är dööö trött, som vanligt. Jag gäspar minst en gång i minuten :P haha.
Jag tänkte försöka ladda upp bilderna på Vicke och Nogger igen, och går det inte så gör jag nått annat inlägg!


Al Pacino!

PACINO

Hej!

Nu sitter jag här och är döööööds trött. Helt sluuut.
Det vart lite sent igår (kanske inte sent för andra, men för mig), och imorse gick jag upp en timme tidigare än jag brukar eftersom vi är hundvakt.
Och jag har inte ssovit mina timmar på flera dagar, och det känns verkligen.
Och inte nog med det, inatt är vi båtvakt! Inget sova här inte ;) haha, jippiiii.

Idag har jag iallafall varit hos Pacino, min tränares häst som jag har hand om hela helgen, och fixat till honom och med honom. Red ut med två andra i en och en halv timme typ, och han var duktig! Han är väldigt tittig ute men han skötte sig mycket bra! :)

Och resten av dagen har jag vilat och gått massa promenader med Fabbe.

Nej, nu ska jag börja packa ihop lite grejer för att sen åka ned till huset där vi tillbringar natten!


SCÄ, JACK, KRÄFTSKIVA OCH HUNDVAKT

Nu klämmer jag in ett litet inlägg mellan planerna!

Dagen har varit/är fullspäckad med grejer.

Först har jag varit på SCÄ efter.. ja jag vet inte riktigt, 6-7 veckor?
Det gick bra, eller dåligt, eller jag vet inte. Jag vill bara bort nu. Bort från bup, bort från allt.

Sedan åkte jag till stallet där jag red Jack. Han är såååå snäll den ponnyn! Kommer bli en perfekt barn-ponny. Han är så snäll att ha med att göra verkligen!
Ridpasset gick bra, men jag måste säga att det är sjuuukt svårt att rida en häst som inte kan gå i form, hahah. Men jag skrittade, travade och galopperade bara igång honom och sen jobbade jag mycket i skritt på en liten volt för att få honom att söka sig neråt. Och ett par gånger gjorde han det faktist! Det varade bara i några steg, men på rätt väg iallafall! :)

Och nu är jag hemma igen, och snart kommer Linda, Danne, Josse, Liam, Johan och Ester hit på kräftskiva!

Och inte nog med det så är vi hundvakt och Fabbe! Så det är mycket att göra, men det är super roligt. Jag älskar när det händer saker hela tiden! :D


SKIT GREJER

JAG BLIIIIIIIIIIIR SÅ ARG!!!!!!!
JAG HATAR VÅRAT INTERNET!

Nu stänger den av sig själv och på igen typ var 30 sekund.
Jag skulle ladda upp bilderna från igår, men den hinner stänga av sig själv innan bilden änns hinner komma upp så det går inte..
Har hållit på hur länge som helst nu och snart slänger jag skiten i golvet!!


NY PONNY

Förlåt för att inlägget inte kom upp igår. Men vårat internet är heeeeelt knas och stängs av och på var 5 minut typ.. irriterande!!
Och åskan brakade loss strax efter det, så det var bara att stänga av datorn.

Igår åkte jag ju först till stallet. Där red jag på den nya ponnyn som kom i tisdags, Jack.
Och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, hahah. Den är 9år och kan inte gå i form, men det blir en perfekt barn-ponny! Den var varken pigg eller seg, den gick i sitt tempo utan att jag behövde driva eller bromsa.

Sen åkte jag till Vicke! Och saknat honom har jag gjort, massor!
Red iallafall honom och han var pigg och glad och superfin som alltid! :)
Red även Nogger efter det. Han var också pigg och glad och fin!

Och jag måste även tillägga att jag har riiiktigt bra balans! De busade till det ibland och drog ner huvet och tvärnita. Men kvar satt jag!

Jag har ju fått ett par provningar på min balans det senaste året: skentur barbacka i nerförsbacke (jag hann tänka "nu dör jag" för det var inte en liten sträcka vi skenade) ;), Celines bockserier på Pelle-träningen och Vickes/Noggers tvärnitar med huvet rakt ner.
Jag är glad över min balans!!


VICKE

Hej på er!

Nu får ni en liten snabb uppdate om vad som händer, för jag har lite bråttom!

Jag ska nu packa lite och sen åker jag till finaste Vicke-bus! Har inte varit där på hela sommarn och i vanliga fall är jag där flera gånger om året. Nu har jag ju inte varit där på ett helt år pga att jag har varit sjuk, och nu ville jag verkligen dit. Minst en gång i sommar iallafall!
Jag kommer hem imorgon bitti igen :)

Så nu blir det packa lite!

Och håll utkik efter mitt första "sannings inlägg" som jag förbereder och gör tisdinställt!

 


IDÉER

Nu vill jag komma igång och blogga ordentligt igen.
Snart kommer man ut mer när skolan börjar och då får man fler idéer om vad man ska blogga om!

Men jag vill ändå ha förslag!

Jag har lite grejer jag tänkte börja med, och en sak är att en gång i månaden lägger jag upp "fem sanningar om mig själv". Bara för att komma igång lite.
Jag testar och ser, funkar det inte slutar jag med det. Vi får se hur långt jag kommer! ;)

Men som sakt, jag vill ha fler idéer!! :D

KÄR I EN JACKA

Förmiddagen igår tillbringades hemma, städade och fixade i mitt rum.. Så nu är det fint!

Sen åkte jag på träning på Fifty som var super fin! Riktigt fin var hon. På slutet orkade hon inte riktigt, men det var bara några misstag i cavalettin. Utöver det var hon super!
Och Casper är fortfarande halt.. Men han är mycket bättre. Hoppas han är hel snart, saknar honom sjuuuukt mycket!!



Idag har jag och mamma varit på stan. Fick med mig en jacka hem som jag blev totalt tokkär i!! Tyvärr så är ju min mobil handikappad så det går inte att sätta in bilder på datan. Får söka upp en bild på nätet, men det är ju snyggare att se den på!

Och så handlade vi lite grejer till skolan.
Helt sjukt att den börjar snart! Jag längtar faktist nu, det ska bli hur kul som helst.
Det kommer bli som att börja på ett nytt liv: Nya kompisar, ny skola, eget ansvar. Allt kommer förändras.
Hela skolgången kommer förändras. I grundskolan är man så bortskämd, lärarna håller reda på det mesta. Nu ska man klara av allt själv, tänka helt själv. Men det kommer bli bra, jag vet att jag har valt helt rätt!




TRÖTT(!!)

Hejhej!

Nu är jag hemma igen!
Fredagen tillbringades på bryggan och i vattnet! underbart.
Lördagen blev lite konstig pga att min kära syster blev jättesjuk och åkte hem ifrån pappa. Jag åkte då till min andra syster en stund, och åkte sen med dom tillbaka till pappa.
Sen firade vi pappa lite!

Och idag åkte jag hem igen, efter en dag i soffan i det jättetråkiga regnet!
Men jag har också varit mycket med Liam och lekt med Ester, så dagen har inte varit helt fel ändå!

Och nu är jag döööööööööööööööööö trött. Vart lite sent igår ;)



Ursäkta de jättetråkiga inläggen just nu. Men det är sommar - jag hinner inte blogga speciellt mycket. Och jag har typ inga idéer på vad jag ska blogga om eftersom jag har mycket annat i huvet just nu!

ÅKER BORT, IGEN

Hejsan!

Nu ska jag snart åka till Linda för att sen åka till pappa. Kommer vara där tills på söndag, och jag kommer inte kunna skriva tills dess! Bara så ni vet ;)

Härligt väder är det också, vilket det kommer vara hela helgen! sommarsommarsommar


FIN FIFTY

Halva dagen har spenderats ute på en klippa på sjön. Mycket mysigt, förutom att det blåste en del..

Sedan var det träning på Fifty. Riktigt fin var hon idag!
Red först ut en sväng och sen i ridhuset. Hon hade bra bjudning av sig själv framåt, vilket är  mycket positivt. Hon orkar inte riktigt hela tiden i galoppen, och då kommer det plötsliga avbrott ibland. Men med lite mer ridning kommer hon nog snart orka mera! :)

Och Casper är halt :( Lille stackaren. Hoppas att det bara är en kortvarig sträckning! <3

Nu ikväll har vi också varit ute på sjön igen och fiskat. Tyvärr ingen fisk :( Men en mycket fin kväll var det! Helt spegelblankt!


Fina Fifty!

UT PÅ SJÖN

Nu är det dags för ännu en dag på sjön!

Sedan blir det träning!


MERCEDES

Träningen igår blev på fina Fifty! :) Hon var riktigt fin i början, sen vart hon lite pigg och sen i slutet dog hon. Hon blev lite trött. Men det är så med unghästar, pigga och sen helt plötsligt dör dom.
Jag gillar henne faktist, det är lite kul att få något nytt att jobba med. Visst, jag saknar Casper väldigt mycket. Men jag kommer att få rida honom snart, det vet jag. Och honom kan jag jag utantill och vet precis vad jag ska göra för att utmana hans svagheter. Men med Fifty vet jag knappt någonting. Där måste jag känna mig fram och det lär man sig mycket på! :)

Nu ska jag snart åka till Merchan för jag har henne idag. Ska fixa allt till henne och skritta henne (hon är under igångsättning) :)
Sen kommer Linda och Danne hit och är här hela dagen, tror jag. Då blir det nog bad och så. Det är ju stålande sol och super varmt! Äntligen lite sommar väder! :D



hörs senare!

BÅTTUR

Hejhopp!

Nu har jag precis kommit hem efer en dag ute med båten, mycket mysigt! Jätteskönt väder också, det blir inte alls för varmt när man ligger på en ö för där blåser det :) perfa!

Och nu ska jag om en stund göra mig iordning och packa ihop lite grejer för sen bär det av mot första träningen efter sommarn! Det blir nog super :) Kommer kännas konstigt att Ellika inte är där bara :( :( :(

Igår blev det en jätteskön kväll på bullandö med familjen. Var där och hälsade på Niklas som jobbar där, jättefint ställe! Där skulle man inte säga nej till att få jobba om sommrarna. Mitt ute i skärgården med massor av fina båtar!


Bilden är inte från Bullandö, den är från pappa.

RSS 2.0