NORGE

Detta som hänt i norge är ju helt galet. Helt sinnessjukt är det!

Förut har man tänkt om människor som dödat en ellet två personer: "hur finns det sånna människor? hur kan man göra något sånt?".
Men det här måste ju ändå vara botten till dessa meningar. Hur kan man ha ett sånt kallt hjärta, om han änns hade något? HUR KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅNT HÄR?
Det är så sjukt, så sjukt. Jag får ont i hela kroppen när jag tänker på det, jag ryser i hela kroppen.
Jag får en klump i magen och gråten sätter sig i halsen och det svider nästan under ögonlocken. 
Hur kan man vara så grym.
Att döda jättemånga personer, skada ännu fler. Och sen leva vidare med ett leende på läpparna som om ingenting hänt. Det är SJUKT.
Sånna människor finns inte, jag vet inte vad han är för nåt. Han måste leva i sin egna värld, för för oss finns han inte. Inte för mig iallafall.

Jag lider verkligen med norge, med alla som skadats efter det här, både fysiskt och psykiskt. För tänk hur många som får men med livet efter det här. Alla näraoch kära till alla som dött, alla som överlevt men ändå måste leva med upplevelsen livet ut. Även alla nära och kära till de som övelevt som måste leva med skräckuppjagelsen och tanken att deras barn/vänner inte var långt ifrån döden.


ÖLAND

Nu är jag hemma ännu en gång efter en veckas resande! ;)
Vi åkte lite drastiskt till ölands Böda Sand i några dagar, och med mig hade jag bästa Elle!

Båtresan dit var ju en upplevelse i sig. Det gungade ju inte lite, bord åkte ju i golvet och stolarna man satt på gled när båten lutade åt ena hållet, sen åkte man tillbaka åt andra hållet. hahah (y)

Jag och Elle hade vårat egna lilla tält som var väldigt litet, hahah. Trångt men mysigt blev det!
Vi var i borgholm under en dag och kollade i affärer och shoppade lite grann. Sen har vi åkt cykelbil, där vi kom fram till att det kommer dröja innan jag får körkort. Jag kommer få träna ett tag (som tur är har jag ju två år på mig, det måste väl iallafall räcka?).
Vi har solat och badat, spelat massor med kort och bara chillat. Riktigt niiiice! :D






Efter det skjutsades jag raka vägen till Josse, som jag åkte med ut till pappa och stannade där i några dagar (torsdag-lördag) med Linda och Danne.
Vi badade, chillade och kollade på solnedgången.
Vi fick för oss att bada i regnet också, så vi tog på oss badkläder och gick ner. Men sen när vi skulle bada så slutade det att regna, hehe. Och efter det kom det inte mer regn. Men bad blev det iallafall!


Tyvärr så har min mobil DAMP. Så jag får inte in bilderna från mobilen på datan. Därav inga bilder därifrån.. :(

MITT HJÄRTA

Åh, vad jag saknar honom! ♥
världens bästa Casper


ETT LIV SOM INTE BORDE EXISTERA

Mardröms liv.


Jag är värdelös.

FÖRLÅT

Ursäkta den kassa, riktigt kassa, uppdateringen här just nu.

Men jag har typ ingenting att skriva. Allting är rätt tråkigt. För det händer inte så mycket.

Igår firade vi iallafall min kära syster som fyllde år.
Och idag har jag varit och badat med mamma, Josse och söt-Liam.

Nu vet ni iallafall läget! Jag ska göra så gott jag kan i fortsättningen! :)


LITE BILDER..

.. på Fifty från onsdagens träning som Elin har tagit!

Pga av att hon hade stått i tre dagar så skulle jag bara rida halva lektionen (uppvärmningen typ, därav mini hinder) och sen skritta ut i skogen. För tanken var att de skulle få vila lite nu i två veckor. 
Saken var bara den att hon var GALEN. Hur pigg som helst, jätte okoncentrerad och höll på och studdsa eller tog bettet och sprang, och ja. Det gick knappt att rida.
Hon var som en helt annan häst från annars när jag ridit henne.
Därför gick träningen jättedåligt, men jag fick henne sen att slappna av något mer och släppa igenom när jag travade av henne.




HEMMA

Nu är jag hemma igen! Efter en veckas äventyr är det faktist väldigt skönt att vara hemma igen. Men samtidigt tråkigt pga att vi har haft så sjukt roligt!

Förra tisdagen tog jag, Amanda, Vendela, Olivia och Ellika tåget 60 mil neråt i landet och stannade i skåne och tog sen bussen till falsterbo där vi bodde hos Karin i en vecka!

Vi har haft det super bra! Kollat på massooooor av spännande tävlingar, badat, solat, chillat, shoppat och haft det riktigt roligt :D
Jag har lärt mig att Roffe är GRYM, likaså att hästen Tyson är riktigt snygg. Och namnet Carsten-Otto Nagel måste vara det mest roligaste namnet. Kanske inte i tyskland, men i sverige!

Jag köpte ett par nya ridbyxor, ett spö och ett par boots :) Hittade inte riktigt allt jag ville ha, men det fick bli som det blev. Jag får väl leta vidare här hemma :)

Ja, vi har haft en lärorik och underbar vecka. Men kan den bli något annat när man är med dessa tjejer?
NI ÄR BARA BÄST

Massor av bilder kommer! :) men det kanske dröjer ett litet tag ;)



Ja, nu är jag iallafall hemma.
Vi åkte hem i måndags eftermiddag och var hemma i södertälje vid halv tolv. Så eftersom dom här hemma har varit bortresta så fick jag bo hos min syster i två dagar.
Så nu har jag äntligen landat hemma! :)

Men snart ska jag iväg igen och rida Fifty! :)


kärlekkärlekkärlek

SNART ÅKER VI

Nu packar jag och fixar för fullt!
För imorgon drar vi till falsterboooooooooooo!! ♥



BROMSAR ÄR INTE VACKRA DJUR..

Hejsan!

Nu har jag och Elina varit ute en sväng i skogen på Tina och Fifty. Det var mycket mindre bromsar idag, vilket var skönt. Men några stycken var det. Och massvis av flugor :(
Jaja, det var iallfall trevlans! :)

Nu har jag duschat, och mitt hår är jätteblött. Så nu måste jag gå ut i solen så att det hinner torka!
För sen ska jag ut med några kompisar, vilket kommer bli roligt tror jag nog! :)

Nu vart det här ett kort och tråkigt inlägg.. Menmen, jag kommer iallafall inte kunna blogga någe mer idag, så att sähär får det bliii!


Hahah, inte den finaste bilden men ja, den får duga!

MIN LIVSGLÄDJE, MIN LIVSKRAFT









Finns det någon finare varelse än denna? jag skulle inte tro det!
Världens finaste ponnyskrutt! ♥

TVÅ NERVOSITETER SVALDA PÅ EN OCH SAMMA DAG

Idag var det dax att åka till SCÄ igen, fyra veckor sen sist.
Och ja, jag klarade våra mål och får därför åka till falsterbo!! :D det är jag fullkomligt överlycklig över, men någon annan blev riktigt sur inom mig. Därför har jag haft en helvetes dag. Men redan imorse var det Ana som vaknade i högsta hugg. Vet inte varför hon vaknade till just då. Efter SCÄ kan jag väl förstå, men ibland överraskar hon mig rejält med en smäll på käften redan från start.

Efter det gick jag och mamma på stan en stund, fick med mig ett par saker hem.
Och när jag kom hem väntade ett brev till mig i brevlådan, gymnasieantagningen.
Och jag kom in på förstahandsvalet! Riktigtriktigt nöjd med mitt val, ångrar mig inte en sekund! Detta kommer bli jättebra tror jag :) Nu ser man ju på sett och vis fram emot att få börja skolan igen för första gången på flera år!

Nu är jag bara jättetrött och mår inte bra. Allt är bara blääää just nu.
Längtar till falsterbo.



Imorgon ska jag ut och rida med Elina, och sedan på kvällen ska jag umgås med ett par vänner är det planerat än sålänge. Sen efter det får vi se om jag hinner en sväng till min kära syster också, skulle ju vara roligt!

Därför kanske det blir lite tyst här imorgon, men vi får se. Någonstans kanske jag får en liten lucka!
PUSS så länge!


IBLAND DUGER JAG

Jag ger mig själv en stor applåd som både klarade målen för att få åka till falsterbo och kom in på förstahandsvalet på gymnasiet!! tjohooooooo

RSS 2.0