DAGEN

Asså för ett tag sen kollade jag ut genom fönstret och det var typ mörkt, kollade genast på klockan och den var strax efter SEX!! Nu är det snart dax att vrida tillbaka klockan också, vilket betyder att det kommer vara mörkt klockan fem.. Dagarna blir så galet korta, men det är ju trots allt lite mysigt med mörker också! :)
 
Har haft praktik idag, som alla andra måndagar och tisdagar. Det har väl rullat på, som vanligt! Sammanfattar dagens:
 
Okej 1: Att allt går galet fort när man är många.
Dagens inte okej 1: Att jag har träningsverk i armarna och axlarna, vilket gör att man får mjölksyra för minsta lilla.
Dagens okej 2: Men det är rätt skönt med träningsverk ändå.
Dagens inte okej 2: Det är svinkallt ute.
Dagens okej 3: Solen tittade fram och det blev genast mycket varmare (i solen dock)!
Dagens okej 4: Jag har fått gosa med Brolle (Bosses hund), som jag saknat så mycket! Jag har ju en tendens att vara galet kär i hans hundar (eller ah, nästan alla haha) eftersom jag varit där så mycket..
Dagens inte okej 3: Det är lerbad överallt, speciellt i hästarnas hagar = smutsiga hästar + smutsiga kläder..
Avslutar med dagens okej 5: Fick tillbriga en stund med världens bästa Kitty, kvalitetstid kan man lugnt säga!!
 

LOS PICTURES AV DEN SENASTE TIDEN

Längesen jag skrev nu. Anledningen till det är att jag har haft mycket att göra, och när jag inte har någonting viktigt att göra är jag så galet trött och då vill jag helst bara vila/sova eller göra nått annat som jag har lust med.
MEN nu är jag tillbaka! Ingen förkylning och inga läxor eller prov än på ett tag! whiiihoo
 
Eftersom jag varit borta så mycket tror jag att jag tar och visar allt i bilder ist, jag fotar ju iprincip varje dag! ;)
 
Vi har haft vår andra ponnycupsmatch, och den här gången hemma :) Det blev VINST med 52 poäng mot Mälarhöjden, yeeey! :D
 
Knoppade mitt hjärta, Casper, inför cupen ♥ han är såååå vacker!!
 
Jag har hunnit vara ute hos min nya "medryttarhäst", Snerrir, två gånger :D Har honom en dag i veckan eftersom jag inte kan rida, men aktiverar honom på annat sätt! Han står på samma stall som Emma och elin har sina medryttarhästar!
 
Longerat en pigg Kitty på lektionen! ♥
 
Gosat med fåren, mina bästisar! not
 
Plockat svamt om någon ville veta! Finns så galet mycket ute nu, och det är då det är roligt haha ;)
 
Promenerat med snygg-Rosita!
 
Julpyntat i Bosses garage med Emma och Elin, vi tyckte det började bli dags!
 
Longerat Kitty en gång till :)
 
Sigge blev sur på mig när jag tände lampan haha, söt!!
 
Och i helgen har jag varit och kollat på våra nationella tävlingar. Mycket spännande och lärorikt!
 
Och idag har jag och bosse varit och hämtat en ny lektionshäst också, i Enköping! Vi hittade rätt efter ett par mils felkörning haha.. Jennifer (världens fulaste namn på en häst), ett sto på 7 år :) har ingen bild dock..

INTE RIKTIGT PRIO ETT

Sooooorry för min kassa närvaro här.. Men jag har varken tid eller ork att prioritera bloggen som nummer ett just nu, det är massa annat som kommer före.
Hoppas ni har överseende, jag kommer tillbaka snart, I promise! :)
 

VACKRAST PÅ JORDEN ♥

 
Åh, vad jag älskar dig..

PONNYCUP

Nu är jag back on track igen! Fortfarande förkyld, men det är iallafall såpass att jag orkar ta mig iväg till praktiken/skolan osv :)
 
Lördagskvällen spenderades med Emil och hela familjen + 30 pers till på 30-årskalas! Min syster pojkvän har fyllt år, så det var full fart. Dock stannade vi inte ända in till natten då vi skulle ha sötnos Liam med oss hem och han behövde få sova. Men en mycket trevlig kväll ändå! :D
 
Och i söndags var det dags för årets första ponnycups match!! Jag är ju som sagt lagledare tsm med Eva samt Annie som hjälper till ibland! :) Hur kul som helst verkligen, vi (SRK) har ju inte varit med på 2 år sen vi vann hela ponnycupen 2010! Det måste ändå vara bland de roligaste under året, det är så galet kul :)
 
Dock så får jag inte rida (då bortsett från att jag inte får rida alls just nu) i år då jag är placerad i LB och lektionsmästerskapen, men efter årsskiftet får faktist även jag vara med. HUR KUL??!!
Men vi får väl se, jag måste ju få tillåtelse att rida först... :(
 
Tyvärr så förlorade vi den här matchen mot Ågesta med ynka 5 poäng! Men alla var ändå super duktiga och kul var det, vilket i första hand är huvudsaken! :)
 

RSS 2.0