TÄVLINGS-FIX

De senaste dagarna har bara varit kaos i huvet... Så därför har jag inte orkat/hunnit skriva.

Idag har jag iaf varit i skolan två lektioner. Först spanska där jag fick min redovisning gjord, sen engelska där vi fick våra nationella. Jag fick VG på läsförståelse och hörförståelsen! :D jättenöjd!

Sen har jag varit på SCÄ och sen stannade jag och mamma i sthlm.

Så nu har vi kommit hem för en timma sen typ och jag har försökt tvätta mina vita tävlingshandskar men dom vill inte bli rena :( Så nu ska jag packa lite och skriva klart min "to do-lista" som redan är en meter lång..
Sen ska jag iväg till stallet och duscha och knoppa Casper och fixa allt vi ska ha med imorgon och sådär :) Och taggar inför omg. 2 av allsvenskan med laget! Det blir nog väldigt bra! :)


min älskade vän!

HOPPTRÄNING

Idag har vi haft studiedag, så ingen skola idag inte! :) Känns helt sjukt att det är påsklov vi har och inte sommarlov, för det känns verkligen som sommarlov.. Jaja, 8 veckor kvar, sen är vi där!

Så idag har jag pluggat en hel del :) gjort klart lite grejer och sådär.

Sedan åkte jg och hopptränade för Pelle på Sophias ponny Celine. I framridningen var hon jättefin, men sen när vi började hoppa kändes det väl sådär. Hon gjorde inget fel, men jääääklar vad hon hoppade. Det var mer jag som inte var med ;) Men sen förstod jag mer och mer hur jag skulle rida, så den sista rundan när vi hoppade bana kändes jättebra! :) Men det var första gången jag red henne, så jag tror nog jag hittar knappar och förstår mer hur jag ska rida henne efter några gånger :) Men är ändå super nöjd!

Men imorgon är det skola :( usch.. jag viiiill intee! skönt iallafall att det är kort vecka :) går imorgon och torsdag och sen nån lektion på fredag för efter det ska vi till SCÄ! :)


Har inga roliga bilder på den här datan, så det fick bli en bild på sötnos Sigrid!


SOMMAR?

Igår var en sådan dag så tankarna snurrade i huvet hela dagen. Det blir så när man inte gör någonting, då har man tid att tänka på alla kalorier som åker ner i magen, tänka på vad som ger minst kalorier vid valmöjligheter. En sån dag är inte en rolig dag.

Men vi firade iaf påsk med familjen. Det var inte så speciellt för mig eftersom jag inte mådde bra och var super trött för att jag hade tagit aterax.

Idag har dagen varit bättre. Jag tog bussen in till stan och åkte moppe med Ellika från stan till Vendela. Vi red ut och skoj-red lite. Först en sväng i skogen och sen på ett fält där vi red och racade (både till häst och brevid). Och vi hade super kul, som vanligt :D aldrig har man tråkigt med laget!! ♥

Och man kan ju inte klaga på vädret nu inte! jisses. Först vinter, sen på ett par veckor är det sommar! hur underbart som helst. Synd bara att man knappt hinner se våren. Det blir ju sommar på en gång, men det gör inget :D hehe.


En bild från idag på mig och Ellika!

GLAD PÅSK

Känner att jag har blivit lite dålig på det här nu men bloggandet, jag måste skärpa till mig! :P

Igår var jag hos min kära syster hela dagen som fick bli min "barnvakt" eftersom mamma och Tommy åkte bort över dagen.
Vi hade super mysigt, vi solade och gick på stan en snabbis och en liten promenad i det underbara vädret :)

Idag har jag bara varit hemma. Dagen har dock inte varit bra för tankarna har gått som ett ånglok i huvet på mig. Jag har varit jättetrött och frusit som en tok. Jag satt i solen i tjocktröja och långbyxor. Så idag blev det ingen solning här inte..
Men pluggat har jag gjort, som vanligt?

Men, nu orkar jag inte skriva någe mer för jag måste sova för jag är suuuuper trött.

Glad Påsk på er allihopa!

UNDERBARA VÄDER

UNDERBARA VÄDER!
Idag har det ju typ varit sommar ute?? Jag kunde gå i shorts och t-shirt och det var inte kallt.
Jag hade dock lite otur när jag skulle sola. Jag hann ligga i typ 1 minut sen gick solen i moln :( buhu.
Förutom det har jag pluggat och städat rummet! Duktig tjej.

Sen har jag varit på träning på Casper. Sista träningen innan Allsvenskan och Lektionsmästerskapen nästa helg! Vi red ute idag också eftersom allsvenskan går utomhus.
I början var han lite seg och stel, men kom sen igång och piggade till och mjuknade. Rikigt fin var han! som alltid ♥


DE SENASTE DAGARNA

Ojojoj, nu har jag varit borta här ifrån längeeeee.
Jag har iallafall inte mått så bra, men nu är jag back in business!

I måndags hopptränade jag på en PIGG Zilja. Första gången vi hoppade högre bana efter att hon varit skadad, och jisses vad kul hon tyckte det var. Kanske lite för mycket, för hon var jättestark och jätte på. Tog inte alls hjälperna tillbaka, utan låg bara på. Så fort hon såg ett hinder framför sig var det det enda som fanns i hennes huvud ungefär.
Efter ett tag lugnade hon ner sig och lyssnade tillbaka ganska okej.

Igår var jag på SCÄ. Det var ganska länge sen nu känns det som eftersom jag var sjuk förra veckan då jag skulle dit. Så nu vart det en vecka längre.
Menmen, det gick väl varken bra eller dåligt.

Idag har jag varit på stan med mamma. Fick med mig ett par tights, en kofta, en kort t-shirt och en klänning! :) Letade även efter balklänning, men hittade ingen :( Börjar bli lite stressad, det är långt kvar men varenda nia ska ha en balklänning så alla tar ju sluuuut! Nu får jag ta och snabba mig lite tror jag...
Och sen vart jag heeeeeelt död. Sjukt trött, precis som igår. Fattar inte, för nu sover jag ordentligt (lov=sovmorgon, och jag går aldrig och lägger mig speciellt sent) . Det börjar bli väldigt jobbigt nu, för det påverkar liksom allting jag gör och ska göra. Jag orkar inte.


PÅSKLOV

SOMMAR ute eller vad?? hahah, nä kanske itne riktigt. Men varmt är det!!
Gissa vem som har legat ute i bikini och sooolat? jaaaaag. Okej, det vart lite kallt efter en stund. Men vi kan ju låtsas att det nästan är sommar iaf ;) hehe.

Idag var jag i skolan i en timma för vi hade NP muntligt i svenska och matte. Det var itne så svårt, det var ju bara att babbla på liksom :) Så vi får väl se hur det gick sedan!

Så alltså slutade jag 9 idag! :D Niiiice. Och nu är det en och en halv veckas PÅSKLOV!!!
Så jag åkte hem och kollade två avsnitt av bb. Och det som var igår var ju hur kul som helst! haha :D
Och sen har jag varit ute med mamma och solat och bara njutigt av våren :D

Så nu snart ska jag ta mitt pick och pack och bege mig mot Vendela tillsammans med Karin. Vi ska ut i solen och rida lite :D Det kommer att bli himlan roligt, för med dem tjejerna kan man faktist inte ha tråkigt! That's it! Dom är bara bäst och helt fantastiskt underbara ♥


ÄNTLIGEN FRISK

Nu är jag friiiiisk :D underbart!!

Eftersom jag inte mådde någe bra igårkväll så bestämde vi att jag inte skulle gå i skolan idag. Skulle jag må bra så får jag vara hemma och känna efter så att jag känner att jag verkligen ÄR ordentligt frisk :)

Så imorse vaknade jag och kände mig helt okej, så jag gick upp och kände efter. Och kände mig väldigt bra :)
Så lite senare på förmiddagen åkte jag och mamma ner på stan för att möta Josse och Liam. Och vilket underbart väder det var ute! jättevarmt och mysigt. Så när Josse och Liam hade åkt igen bestämde mamma och jag att vi skulle sätta oss i solen och dela på en glass till mellis. Jag kände att om de andra multisarna klarade av att äta pizza igår (som jag missade eftersom jag var sjuk) så skulle jag klara av att äta glass! :) 
Och jag gjorde det, men visst vart det jobbigt ett tag efter. Men vad gör det? Den ångesten är faktist värd friheten och friskheten jag kommer få utav att plågas av den!

Sedan åkte vi hem och njöt av solen.

Och sedan kunde jag åka på träningen också eftersom jag mådde bra :)
Och Casper var suuuuuuuper idag. Red på utebanan i värmen och han skötte sig exemplariskt! :) Synd bara att han inte visar det på tävling när vi rider utomhus :( men det har gått ett år sen vi tävlade utomhus sist, så han kanske har ändrats. Jag hoppas verkligen det för ute (hemma) blir han nästan ännu finare ♥

(gammal bild)


Imorgon går jag bara en timma i skolan för vi har nationella prov :) Skönt!
Och senare på eftermiddagen ska jag till Vendela med Karin och så ska vi ut och skoj-rida! :D blir nog helkuuuul!

PUSS, Isabelle

JAG ÄR INTE DÖD!

Hejsan, nu var det några dagar sedan! eller? jag kommer inte ihåg när jag skrev sist..

Jag ligger iallafall hemma och är sjuk med feber och illa-mående.
Det började i söndags på morgonen. Men fast än jag inte mådde bra följde jag med mamma och Liam på en promenad. Efter den promenaden kändes det som att jag hade sprungit ett par kilometer.. Helt slut var jag.
Men inte tänkte jag mer på det utan fortsatte att vara ute.
Men sen efter ett tag var jag tvungen att gå in och lägga mig.

Så igår och idag har jag varit säng/soff liggandes.
Nu har jag tillochmed mammas data i sängen för att jag inte orkar sitta upp speciellt länge vilket jag måste göra vid min data.

Jag hoppas bara att jag mår bra imorgon för då är det multi! jag måstemåstemåste/villvillvill!!

Så ja, nu vet ni hur det ligger till - jag är alltså vid liv! - än sålänge.. ;)

SUPER EFTERMIDDAG MED VENDELA

Nu har jag inte skrivit på ett tag, eller på en dag. Men jag har inte hunnit eller bara varit för trött.

Träningen i torsdags blev på Karina. Hon var lite segare än i måndags eftersom hon gått hela veckan (hon stog lördag + söndag och var därför mycket piggare i måndags). Hon var fin, men är ju väldigt bebis och stannar upp efter avbrott, har lite svårt att svänga och svårt att fatta rätt galopp och sådär :) Men det gick bra ändå! Gillar henne faktist :)


Igår var det NP i engelska. Och jag har ingen aning om hur det gick, vi får väl se. Men det var ganska svårt, speciellt i slutetna av proven. Det blev typ bara svårare och svårare ju längre man kom. Men ja, vi får se vad resultatet visar! :)

Sen efter skolan åkte jag till stan och klippte mig, och sen åkte jag vidare hem till Vendela! :)
Vi gick sen till bränninge för att rida lilla Oliver och Vendelas Cattla :) Hahah, och Oliver är A-ponny!! Därav väldigt liten. Men vi red ut en sväng, och fy vad jag höll på att dö av garv! Men shiet var kul han tyckte det var, pigg som satan var han! hahah, så söt!
Sedan fick jag hoppa upp på Cattla på banan :) Riktigt fin och piggelin ponny!
Ja, samanfattningen av den eftermiddagen blir mycket lyckad och väldigt rolig! Man kan inte ha tråkigt med den tjejen, hon är helt underbar! ♥


Oliver! haha, liten pålle!




Cattla!

STORM

Äntligen börjar det bli varmt! helt underbart!
Igår när jag och mamma var ute och gick en sväng så var det varmt, vi såg bin, fjärilar, fågelkvitter och det börjar bli grönt på marken! Vårvårvårvår!! 
(till skillnad från idag då det dock blåser STORM).

Igår-kväll var jag på en föreläsning av Gustav Swalling också, mycket bra var den! :)

Idag har jag bara vart i skolan. Vilket var väldigt segt.
Imorgon har vi nationella i engelska, inte speciellt roligt. Är ganska nervös inför hörförståelsen, för man måste koncentrera sig så mycket och ibland är det väldigt svårt. Så vi får väl se hur det går.

Snart ska jag iaf iväg på träning! :)



Love, Issa.


FILM FRÅN ALLSVENSKAN


BILDER FRÅN ALLSVENSKAN

Prisutdelning - vinst individuellt

Inleder med FAVORITBILDEN - min väldigt snygga avslutning på ärevarvet med en snygg travlängning. 





Prisutdelning - vinst med laget





Alla bilder fotade av Sofie Lagergren - http://dpr.blogg.se/

BILDER FRÅN ALLSVENSKAN

I collekting + på banan











Alla bilder fotade av Sofie Lagergren - http://dpr.blogg.se/

TIRED, LIKE ALWAYS

Halloj!

Idag har skolan varit segseg och ännu mer seg. Tisdagar är typ de segaste dagarna för då har vi bara tråkiga lektioner (speciellt spanska ställer till hela skoldagen).
Och efter det var jag på bup och sen hem.
Här hemma har jag kollat på big brother och jobbat lite på mitt spanska projekt.

Och nu är jag trött. Och det har jag varit hela dagen. Precis som alla andra dagar..


TRÄNINGEN

Träningen idag gick super!
Jag fick vara "offer" och rida även den andra nya ponnyn, Karina, på sin första lektion.
Och guuud var kär jag blev.
Hon var helt sjukt pigg på framridningen, men lugnade sen ned sig. Och vi hoppade ju som sakt och hon var hur duktig som helst.
Hon var väldigt bebis i ridningen, eftersom hon bara är 5 år. Men hon var så positiv och glad på allting och bara körde på tyckte allt var hur kul som helst. Visst blev det lite vingligt och så, men hon tog sig över alla hinder utan problem!

Och sen efter det fick jag förfrågan utav en i privatstallet om jag ville börja rida en av hennes hästar :) och ja absolut, varför inte? :D Jag skulle ju verkligen utvecklas på det och det är alltid kul att rida andra och nya hästar! :) Så det blir nog riktigt bra.

Hinner inte ladda upp bilderna idag heller.. Men imorgon ska dem upp! :)
Här får ni ett litet smakprov:

Fotad av Sofie Lagergren! http://dpr.blogg.se/

SEGT

Hejsan! :)

Idag var det riktigt trögt att gå upp och åka till skolan. Man var bara så trött och ville verkligen itne :P
Så i skolan har man typ räknat ner var 5:e minut.. Segt som sjutton.

Nu hemma har jag bara kollat på big brother + varit dö trött :P
Och snart ska jag på hoppträning. Ska bli kul, är rätt taggad på att hoppa nu :) Det var ju typ 2 veckor sen nu :) Och så ska jag ju börja sätta igång Zilja i hoppningen nu, så det blir nog roligt! :)

Och jag har fortfarande lyckorus efter igår. Helt underbart. Kan fortfarande itne fatta att vi vann :D



bilder från igår kommer! :)

ALLSVENSKAN, OMG. 1

GRYM dag!!

Idag tävlade vi första omgången av allsvenskan :)
Och ja, nackdelen med dressyr är att det tar SÅN tid. Första start var klockan 8 och jag startade i första klassen HALV ETT.
Jaja, i förklassen var han fin. Bara att han dök lite och gick då lite bakom men jag försökte rättatill det så fort som möjligt. Där var han också väldigt pigg och vi fick en onödig miss då vi bröt av från galopp för tidigt.
Här red vi allafall på 68,57%! Vilket blev en 6:e placering! 

I lagklassen gick alla riktigt bra, och jag var sist ut. Då låg vi tvåa lagmässigt men jag behövde rida väldigt bra för att vi skulle vinna.
Han kändes HUR BRA SOM HELST på framridningen. Helt underbar.
På banan gick han också jättefint och jag gick ut därifrån med ett STORT leende på läpparna! Jag tänkte "jag struntar i om jag inte får bra poäng, för det här var ändå den bästa ritten vi gjort!".
Men när jag kommer upp och ska få reda på mina poäng möts jag av ett lag som hoppade på mig.
Jag hade ridit på 73,7%!! Vilket tog mig upp i ledning individuellt och tog laget upp i ledning!
Och där slutade vi också. Vinst individuellt och vinst med laget i allsvenska klassen!
VI ÄR GRYMMA.




Priser:
Förklassen: Rosett, plaket, hink med massor av grejer (mitten).
Lagklass individuellt: rosett, plaket, schabrak (vänster).
Lagklass: Rosett, plaket, seger-täcke, strumpor (höger).


bästabästa Casper!! ♥

Bilder och film kommer imorgon!

REDO

Idag var ju jag och mamma i sthlm, och jag fick med mig ett par nya stövlar hem! :) riktigt fina.

Sen åkte jag vidare till stallet och fixade med allt inför imorgon. Duschade Casper och knoppade honom och fixade lite med hans saker. Och sen byggde vi banan idag också, så slipper vi göra det imorgon bitti. Så allt är klart imorgon, då behöver vi inte tänka på ngt :) Redo och klara!
Ska vara där vid 7 imorgon, jippi ;) hahah.

Jag kom hem vid kvart i sex. Så då kollade jag på big brother (gårdagens avsnitt). HAHAH, shit vad kul det var när dom hade klätt ut sig!! Simon, Gurkan och Christian var ju fan bäst asså! hahhahahah.

Jaja, nu tänkte jag iaf packa klart allt till imorgon, och sen blir det sängen. Ska ju ändå upp halv sex imorgon bitti ;)


En ny-duschad Casper.


Färdig knoppad och klar!

FIX INFÖR TÄVLING

Nu ska jag och mamma strax åka iväg till sthlm en sväng :)
Sen blir det vidare till stallet för att duscha och knoppa Casper. Och fixa med lite andra saker inför tävlingen imorgon tillsammans med laget! :) Så det blir nog roligt :) 
Vi hörs senare!


Söta & älskade Casper ♥

SOVMORGON

Helluuuu! :)

Idag hade vi sovmorgon pga att vi inte hade någon spanska (de som skulle göra omprov hade). Och tur va väl det, för jag hade ändå inte kommit till skolan ;) Bussen hade kört i diket (den jag skulle åka om jag inte hade haft sovmorgon) så nästa buss gick itne förnst en timma senare (den jag tog) :) Klantigt värre.. haha.

Skolan gick iaf ganska snabbt. Även fast det var ganska sega lektioner. Antagligen för att det var kort dag :)

Nu hemma har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite grann, men inte mycket. Framsteg? eller så har vi bara inga läxor eller prov? ;) Tur är väl det, nu behövde jag verkligen en paus :)
Har kollat på big brother som var hur kul som helst :D hahah, bästa avsnittet lungt!!

Nä, nu ska jag kolla på Talang som börjar idag! :) Och så blir det sängen tidigt för jag har en aktiv helg framför mig! :) Imorgon har jag massor att göra, och söndag är också full spikad. Men det ska bara bli super roligt



Love, Issa.

RSS 2.0