SENASTE VECKAN I BILDER

Senaste tiden har varit sååå fullspäckad. Därför har jag inte alls haft tid till bloggen.
Och eftersom det är typ en vecka sen jag blogga så tänkte jag sammanfatta den med bilder istället!

Red ut med Johanna och Tove på Lad i lördags. Vi red galopprundan och det var världens härligaste tur! Bland det bästa som finns måste ändå vara när man bara kan låta hästarna sträcka ut i full galopp. 



Haft lektion med bästa Emma och Elin!


Där även min lärares valp Bella fick vara med på ett hörn.


Och lite sol har det väl ändå varit.. eller? Jag kommer inte ihåg (bild från förra veckan).


Hajkat i skogen med Emma och Elin.


Och trimmat på bästa Hello Kitty, som förövrigt var såhääääääääär fin idag! världens finaste Kitty ♥


UNDERBARA SOL

Dagen har gått rätt fort, idag gick jag ända till tre. En fredag liksom, hur tänkte dem där? Dock så slutar vi ju fyra nästa fredag, jiiiippi.

Jag har iallafallgtt i skolan utan mina kära vänner Emma och Elin idag, båda två har varit hemma. Tråkigt en sant..
Dagenbörjade med en riktigt tråkig två timmars lekton. sen på lunchen gick jag ut med några oc satte mig i solen, hur underbart som helst. Emil och Anton förhörde mig på provet jag skulle ha efter för att frächa upp minnet lite. Så provet gick alldeles galant!
Sen två timmars matte, vilket gick huuuur fort som helst eftersom jag räknade ute i den varma solen med Alex, Anton och Emil.

Efter den skoldagen blev det stallet och ha bebis Kitty, min fina galning

Och nu ikväll sover Liam hos oss, så jag har lekt med honom efter att jag kommit hem.
Nu - BB!


TRE LÅNGA DAGAR

I tisdags så var vi  som sagt i stallet hela dagen. Dock så var Emma sjuk så det var bara jag och Elin där.
Fixade massor i stallet, kollade på någon film, tog in och ut massa hästar. Red Casper under förmiddagen, han var riktigt jobbig i början, men blev sen jättefin i slutet med en massa galopp arbete. Släppte då riktigt bra och gjorde fin förvänd galopp i båda varven och lossade riktigt bra!
Mitt på dagen red jag också en pigg Kitty. Asså ni anar inte hur pigg den ponnyn är, det finns så mycket energi i henne. Så Jag galopperade av henne ordenligt, jag galopperade i säkert tio minuter i sträck och ändå hade hon en hel del energi kvar. Jaja, hon jobbade på bra iaf :)

Vid halv tre var det full fart hem för att duscha och sen åka vidare till centrum där jag mötte Elin och åkte vidare till tumba station. Där hämtade Annelie oss och så åkte vi till Djursholm.
Där lyssnade vi på en föreläsning i 3 och en halv timme. Så hemma var vi inte förnst vid elva, snacka om trötta tjejer.

I går så var vi ju då heeeeelt slut, bortsett från en Emma som var hur pigg som helst ;)
Dagen gick riktigt segt, så vi fick sluta en timme tidigare. Då var det bara åka hem och plugga & så gick jag också årets skönaste promenad med mamma - värme!! Somnade tidigt kan jag ju bara säga! ;) haha

Idag har jag varit i skolan hela dagen, ovanligt? njaaae.
Efter det var det träning på Casper, som var det sämsta passet någonsin tror jag. Herregud vad dåligt det gick. Han bara släppte ryggen hela tiden, han lossade aldrig och han var stark. Han tog heller inte skänkeln över huvud taget, så när jag kickade till honom blev han hur tjurig som helst.
Vill bara glömma det passet och gå vidare, för det är ingenting att minnas direkt. Bläääää.




BRA HELG

Måndag igen, och ny vecka efter en bra helg!

Började lördagen med att åka och ha Kitty, bästa lillen ♥ kollade sen även på lite tävlingar som var! :)
Efter det lite senare åkte jag till pappa med systrarna! Mycket roligt, och sov sen hos Linda :)
Älskar att vara hos henne, det är sååå kul. Hon får allting så himla roligt, vad man än gör. Bästabästa!

Under söndagen åkte jag med mamma till Josse och Liam under eftermiddagen. Var ute under hela tiden och lekte med både Liam och Ester! Mycket bra eftermiddag :)

Idag var det slut på ledigheten och tillbaka till skolan. Dock så hade dem stängt av värmen (inte skolan som reglerar det) så jag och Elin frös typ sönder fram till lunch då vi gick och snodde en byggfläckt som vi gick runt med hela dagen och satte in i uttagen där vi satte oss hela tiden. Utan den hade vi nog inte överlevt!

Nu ikväll har jag hopptränat på Sean. Det gick hur bra som helst, han hoppade suuuper och inte nog med det så bytte han galopp varenda gång!! Att byta galopp efter hindrena när det blir nytt varv har han jättesvårt för, ibland byter han tillochmed till fel. Men idag bytte han varenda gång, jätteduktig! :) Plötsligt händer det liksom.



Nej, nu är det bäst jag gör mig iordning och går och lägger mig! Klockan står på ringning kvart i sex imorgon bitti, har skola i stallet hela dagen och börjar åtta :) På kvällen sen ska vi på föreläsning desstom, så det blir skola ända till halv tio imorgon kväll! Tjohoooo, eller?

MINI SHOPPING

Igår red jag på min älskade Casper igen!
Och fin var han. Vi tränar väldigt mycket på att få spänsten i den vanliga traven, typ hans ökade trav, fast bibehålla det trycket i den samlade traven. Svårt, men det går framåt :) Igår var han jätteduktig i början och fick riktigt bra spänst i steget, men i slutet blev han trött och släppte iprincip allt.

När jag skulle hem så kom bussen typ en kvart för sent. Sen ser jag den komma - i typ 20 km. Tydligen så hade nåt gått sönder under bussen så ha kunde bara köra i 30 km typ. En annan buss var påväg, me vi kunde inte byta förnst vi kom framtill Lill-Ahl. Vilket resulterade i att jag kom hem en halv timme senare än vanligt - surt!

Idag ar jag gått i skolan hela dagen, vilket gick ganska så fort. Har typ varit jättetrött hela dagen, men jag har överlevt. Hade utveckligsamtal imorse också, vilket gick bra :)

Efter skolan åkte jag, Eln och Emma ner på stan. Fick med mig två tröjor hem - aaaas snygga!
Efter det så åkte jag med Olivia till bollhallen och spelade badminton med henne, Karin och Vendela vilket var huuuur kul som helst! Som plus i kanten vann jag och Vendela! ;)

Nu håller jag på att kolla på big brother, men jag är så trött så jag håller på att somna hela tiden typ. Men snaaart får jag sova! hur skönt som helst med sovmorgon imorgon också - ääälska helg :)


STUDIEDAG

Har haft studiedag idag, vilket var huuur skönt som helst. Därimot så är det ju inte så långt till påsklov, men ändå!
Och som plus i kanten har jag gryyyymt schema veckorna framöver! MEGA GILLA

Idag åkte jag iallafall till stallet å förmiddagen för att ha Kitty. Fixade allt till henne och gjorde mat och red henne sen i ridhuset.
Och jag kan ju säga att det var en galet jättepigg ponny jag satt på idag, herreminskapare. Men hon jobbade på bra ändå, trots sin överskottsenergi. Ibland tar hon bettet i galoppen och skjuter huvet rakt upp, då får man vara snabb att parera det! 
Men ändå så älskar jag att rida henne, det bääästa jag vet är pigga hästar. Finns inget roligare!



 

GOGOGOGO

Igår var schemat fullspäckat. Först skola 9 - 4, för att sedan åka snabbt till stallet för att fort göra iordning Kitty (som var halv klar av Annelie). Sen in i ridhuset och träna för Pelle till halv fem. I böjan var hon huuur spänd som helst, hästen som hade tränat innan mig gick ut ur ridhuset så att hon blev ensam = gaaalen ponny!
Jisses vad galen hon blev, benen gick som trummpinnan med huvet rakt upp och betten hade hon tagit. Hon var inte ett dugg kontaktbar
Men när det sen kom in en häst i ridhuset igen lugnade hon ned sig, och i slutet blev hon jääääättefin med lång hals och vilade på steget! 

Efter det joggade jag Lad snabbt på utebanan för att han skulle få röra på sig lite! Pigg (som han nu börjar bli) men riktigt okänslig för skänkeln var han. Fin är han iallafall!
Och efter det blevdet träning på Casper för Annelie. Ibörjan tog han inte skänkeln ett dugg, så jag fick kicka till honom några ggr, vilket han inte alls gillade och ställde sig halvt några gånger och surade ihop.
Det släppte lite mer sen och han blev ganska fin. Det kan ju gå bättre, så helt nöjd var jag inte :)

Idag har jag bara varit i skolan 9 - 4. Var hemma halv fem och då gjorde jag typ ingenting. Pluggade litegrann, men fastnade sen vid datorn istället så jag släppte det.
Har sen kollat på top model, och nu är det snart big brother! :D Har ju studiedag imorgon så då kan jag få en liiiten sovmorgon iaf! :)


VÅÅÅÅÅÅÅR

Jag har så sjukt mycket i skolan nu. Tusen arbeten och 100 prov. Redan imorgon har jag ett prov, och på tisdag har jag också ett prov som är hur svårt som helst - genetik liksom. Inte det lättaste!
Därför är det ganska mycket plugg just nu, inte så jättekul. Men det finns inte så mycket att göra, IG vill jag inte ha iallafall! :)

I tordags red jag tre hästar - först Kitty som var fin, men något stark. Lossade inte riktigt i munnen vilket inte är likt henne. I vanliga fall är hon som att rida med sytrådar (förutom i galoppen).
Efter det red jag Lad lite snabbt. Fina ponnyn! Han börjar komma igång rätt bra nu :)
Och sist men inte minst red jag lektion på Casper för Eva. Bästabästa Casper! Så fin han är. Förstår inte hur jag kunde klara mig utan honom i tre veckor ♥

I fredags red jag Kitty igen. Och då kändes hon 100 ggr bättre! Hon var sig själv igen, som sytrådar i handen men ändå super pigg och glad - precis som vanligt! ♥
Och efter det red jag Casper. Och som vanligt så var han jättefin, något taggad bara ;)

Idag har ju vädret inte varit liiiiite underbart eller? Jag älskar verkligen när det börjar bli varmt igen och solen skiner, det är bara föööör underbart :D
Har även haft lite roligt med Amanda i stallet ;) haha, jisses.

finaste Casper ♥

HALSONT

Igår var det första dagen i skolan efter en veckas lov, vilket kändes. Dagen gick riktigt segt och man kändes sig helt hjärndöd hela dagen. Man kom ju ihåg typ hälften av det vi gick igenom innan lovet, haha. Man behövde sig en repetion ;)

Red iallafall Casper på träningen igår. Lite markarbete med mycket lydnad och att sätta ihop galoppen.
Jag kan ju säga att det märks att han itne har blivit igenom riden på ett tag eftersom vi varit ifrån varandra i typ 3 veckor. Han är huuuur stark som helst till vänster, dock så vet jag ju hur man ska göra för att han sa lossa, men innan vi hade vårat lilla uppehåll släppte det direkt när jag satt upp.
Så nu blir det hårdträning! Han ska inte få ligga på latsidan inte, för snart är det tävlingar och då ska vi vara i toppform! :)

Och idag har skolan gått lite snabbare än igår iallafall, men under dagen har jag bara fått ondare och ondare i halsen. Tror det har kommit från igår då jag blev varm när jag red och klädde av mig och blev kall. Smart! eller?
Jag kan ju säga att det gör rejält ont nu, men jag hoppar innerligt att det är borta imorgon för sjuk har jag inte tid att vara!

Låg och skulle sova nån dag förra veckan, så kollade jag under täcket bredvid och där låg en liten söt kisse och sov :)

EN MORGON MED FRUSTRATION

Vaknade imorse av att mamma väckte mig, kollade ut genom fänstret och det var helt vitt typ. Vart tog solen vägen liksom?? Det skulle ju vara strålande sol och typ 5+ ute!

Jaja, det fortsatte ju inte heller så bra..
Efter att jag städat mitt rum (som förövrigt såg ut som ett bombnedslag) satte jag mig och skrev lite på svenskan. Gjorde ett bra upplägg och struktuerade upp det osv. Sen sparade jag och skulle sen skicka det till mig själv (så jag kan använda det i skolan). Men det var bara det att när jag skulle skicka så hittade jag inte arbetet någonstans.
Letade som en galning men hittade det aldrig. Sååå frustrerande!
Så jag struntade i det för jag blev så arg.

Vid två hämtade Johanna mig och så åkte vi till stallet. Där red vi ut, i det nu lite finre men kalla vädret, och Ladvar super fin som vanligt :) Han är så pigg och glad ute, märks att han är irländare!

Efter det fixade jag allt till Kitty och tog hand om henne lite extraa för idag fick hon stå. Hon har ändå itne vilat något i veckan så det behövde hon. Vi gick iaf ut på en liten promenad så hon skulle få komma ut en stund, vilket hon uppskattade för hon frustade typ 100 ggr på 15 min ;)

Nu har jag iallafall tagit tag i svenskan igen, så nu tror jag att det såg ut som efter första gången haha ;)
Och imorgon är det upp tidigt igen för skola, kan ju säga att jag inte är speciellt pepp..


UNDERBARA VÄDER

Gårdagen spenderades först i stallet för en utetur på Lad med Johanna och Tove. Red en lång sträcka men det var jättefina vägar utan is så då kunde vi både trava och galoppera.
Lad blir som en helt annan ponny ute, han har världens motor och tycker verkligen att det är hur kul som helst. Jättepigg och glad blir han :) I galoppen drog han dock iväg en gång för att det kom en bil bakifrån och körde förbi, vilket han tyckte var lite läskigt. Därimot så saktar han ju ned när han kommer fram till hästen framför, så det gör inte så mycket. Vill han springa så varsågod ;)
På kvällen senare åkte jag, Emma, Elin och Jocke till heron för att gå på bio. Filmen vi såg heter War Horse och den var faktist bra! :) braaaa kväll men bästa ♥
Idag sov jag läääänge, eftersom jag var hemma sent igår. Därför lät mamma mig sova - tack för det!
Lite senare åkte jag till Linda och var där en stund. Sen åkte jag till Kitty och fixade allt till henne, och sen ut med henne i solen :) mys!
Nu; melodifestivalen!
Läädis igår!

1 MARS 2012

Dagen har rullat på. Fort har det gått, för det har varit fullt upp! Bortsett från förmiddagen dåra.. :P
Började dagen med att umgås med bästa Linda ♥ huuuur kul som helst, precis som vanligt! Älskar att umgås med henne, vad vi än gör så blir det alltid kul.
Sedan åkte jag och red Kitty, fina lilla ponnyn! Hon var inte alls lika pigg idag som i måndags. Hon var mycket lugnare och mycket mera avspänd, så duktig!
Efter det fixade jag allt till henne och red sen en snabbis på Lad för att han skulle få röra på sig lite, inte speciellt seriöst. Utan mest för att fortsätta bygga upp konditionen. La ner två bommar som han fick skutta över, han var dock lite skeptisk i början men uppskattade det nog efter ett tag :)
Och sen blev det dressyrträning för Eva på Casper. Har ju inte ridit honom på ett ganska bra tag nu, men så fin han är!! Förstod inte riktigt hur mycket jag saknat honom förnst jag satt upp på honom, bästabästa Casper!

Nu är det snart BigBrother, självklart blir man fast om man kollat en gång ;) men efter det blir det sängen, för jag är såååå trött!

Hello Kitty idag!

RSS 2.0