SNABB UPDATE

Ett litet snabbt inlägg!

Har varit och tränat på en väldigt fin men het Zilja! :) Markarbete idag med, som hon då tyckte var fruktansvärt roligt, eftersom den nu var andra gången hon gick på bommar på flera månader ;) hehe. Pigg pålle!

Jag lovar att jag ska bättra mig här när skolan har lugnat sig lite :) Då kommer både roligare inlägg och om andra saker än bara dagarna som går, hihih ;D

Nu blir det lite plugg igen, NO-prov imorgon och jag fattar typ nada.. :(

KÄRLEK TILL SOL

Underbart väder! Man får ju värsta vårkänslorna ju! Solen värmer ju o allt :) riiiiktigt skönt ju!

Idag har jag varit på SCÄ. Och dör gick det bra :) väldigt bra.
Tänk att dom kan vara så bra på sina grejer asså! Tur att det finns sånt välutbildat folk som vet vad de håller på med :) hehe.

Nu har jag pluggat massamassa. Och snart ska jag iväg på träning! :D

Kanske mer ikväll, vi får se vad jag hinner med :)

PUSS


BARA PLUGGA

Hmm, tråkiga inlägg det blir nu för tiden. Men jag har inte tiden att skriva ordentligt änns en gång. Jag har aldrig varit såhär stressad över skolan någonsin tror jag.. Usch, bara plugg, plugg och ännu mera plugg.
Och sen är det ju gymnasiet, och jag vet fortfarande inte vart jag ska söka.. Känns som om jag skulle vilja göra något helt nytt, men ändå vill man bara vara kvar i grundskolan. Man blir lite bortskämd tror jag.

Hahah, värsta depp-inledningen ;)
Men ah, idag har jag iaf setat hemma o pluggat. Jätteroligt (y)
Men för att jag inte bara skulle sitta med boken i ansiktet hela dagen åkte jag och kollade när Karin tävlade :) Träffade Ellika också! :D kärlek till tjejerna ♥

Sen var det bara hem och plugga igen, men nu är iaf en del klart. Nu har jag bara femhundrafemtioelva saker kvar..
Och sen en break med solsidan. Och är inte det typ världens bästa pogram? Det är sååååå underbart!! helt grymt :D hahah, bättre får man ju iaf leta efter.
Och ja, nudå? plugga igen? Ja. Jag får väl sätta mig och göra klart det sista, för tillslut lär jag väl somna med ansiktet i boken!

PUSS


EN ÄNGEL

Vila i frid, Emorlen Darius ♥








RIP, bästa Darcy :'(

KÄMPIGA DAGAR

Förlåtförlåtförlåt för kass uppdate här! Men jag har kämpat mig igenom ett par tuffa dagar..

I onsdags var det multifamily med ett par riktigt underbara människor!
Samma sak i torsdags. Och de dagarna var jag alldeles för trött för att orka mig till datan. Jag somnade typ på engång när jag kom hem, och klockan var då typ bara 7. Så trött var jag, hahah.

Igår var jag bara hemma och pluggade. Var ledig eftersom klassen var i Romme. Och dit kunde jag ju inte följa med eftersom åka skidor=träning. Så jag fick vara hemma.
Men det behövdes eftersom vi har så himlans mycket i skolan nu.
Och ändå så blev det en hemsk dag igår, fick inte alls det jag tänkt mig att göra gjort. Jag fick ist kämpa mig igenom dagen full med ångest, ångest och ännu mer ångest.

Idag blir det också en massa plugg. Mitt SO-arbete ska vara inne på måndag, och det är långt ifrån klart. Så det är väl bara att sätta fart!


allting på engång

Hann inte med att blogga igår för jag hade en massa att plugga, och sen fick jag ju träna igår också :D
Markarbete på Zilja. Taaaaaggad pålle kan man ju säga!! Hon har inte fått hoppa/gått markarbete på flera månader, och hon som vanligt vis är het vid hoppning var huuuuuuur pigg och glad som helst! hahah :D men hon var superduktig, även fast hon vart lite över-laddad! :)



Har en filmsnutt ifrån detta, den kanske kommer upp imorgon!

Idag har jag varit i skolan, sen hem och plugga. Har huuuuuuuuur mycket som helst verkligen! det är helt sjukt.
Bara nästa vecka: förberedande inför NP i svenska, Hemkunskaps-prov/läxförhör, spanska glosor, engelskaläxförhör, SO-inlämning, musikredovisning, NO-prov & Matte-prov.. Lite grejer eller? Hmm, nej.

Så ja, pluggpluggplugg iprincip hela kvällen. Känns ju himla spännande! Hahah.
Men nu blir det sängen, för imorgon är det upp tidigt och iväg på multi, imorgon+torsdag. Och sen ska ju skolan åka till Romme på fredag, och dit får jag ju inte följa med pga typ 10000 skäl.. Så jag får väl vara hemma och plugga. Men det behövs kan jag ju säga!

PUSS.

23 JANUARI 2011

Hej! :)

Idag har jaginte gjort så mycket. Hade konfirmations grej, och vi kollade på film så då var man väääääldigt trött :P hahah, jag höll på att somna flera gånger. Sen gjorde vi lite andra grejer också, var där i 4 timmar!! Inte sådär jätte roligt.. men tiden gick fort ändå :)

Och nu borde jag pugga igentligen. Men det vill jag itne för det är tråkigt. Så jag kanske skippar det idag, eller jag vet inte? hahah :P

Min älskling ♥


LIAM'S DOP

GRYM kväll igår! :D det var himlans trevligt och vi hade väldigt roligt! :) bilder kommer!

Idag har vi varit på Liams dop! :) och åh va fint det var :D och han är så himlans söt sötnosen! ♥
Jag är ju gudmor också :D hihih. Fast det låter väldigt gammalt, hahah ;)
Och han var så söt när prästen skulle be en bön typ, då pratar han mot Liam, typ som att han pratar med honom, och då satt Liam och skrattade jättemycket åt honom när prästen pratade. Sååå underbart söt! Ni anar inte! 
Vi var där typ två, och sen var vi där och träffade släkt och en massa människor och sen åkte vi hem vid 7 :) Får se om det kommer bilder här ifrån med.


Så nu är jag vääääääääldigt trött! Knappt någon sömn inatt + atarax idag = trött.
Så nu blir det sängen för annars tuppar jag nog av här.. PUSS.

BILDER IFRÅN ELLIKA FÖRRA FREDAGEN

Här är en liten bildbomb från när laget var hos Ellika förra fredagen 14/1-2011.







@ Emelies place!

Nu är jag hos Emelie med Felle :) Snart kommer det några till och partajar! :D nicenice!


MIN DAG IDAG

Hejsan :)

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen. Nice dag, bara 2 lektioner :)
Sen hem och plugga.. Matte, SO och spanska. Inte roligt alls.

Så ja, det var min dag. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer :P Hehe.

Imorgon ska jag iaf till Emelie på kvällen med massa roligt folk :D kommer bli asnice! 
Så vi får se ifall jag skriver ngt imorgon, isf därifrån :D

Ja, nu blev det ett väldigt tråkigt inlägg.. men så får det bli! PUSS. 

FULLMÅNE

Om du inte har kollat ut, gör det! Vääääärsta månen just nu ju :D Lyser ju upp skitmycket, det är ju typ ljust ute! :D hahah.

Idag har jag varit i skolan som vanligt på förmiddagen, och jag hatar fortfarande våran musiklärare. Hon är så sämst. Och jag känner mig inte ett dugg taskig, för jag säger bara precis vad jag tycker. Hon är barnslig och skulle passa bättre in på ett dagis som dagisfröken! 

Sen har jag bara varit hemma. Har pluggat lite, typ lite matte och gjort lite SO. Har redan skit mycket i skolan och vi har inte änns gått 2veckor.. 
Har 2 stora arbeten som ska vara inne om 2veckor, har spanska redovisning till på fredag, nationella börjar om 3veckor, har typ NO och matte prov inom 2-3veckor + en maaaaassa små onödiga små läxor på det.
Och jag som bara går halvtid.. Wish me luck?

Jaja, skitsamma. Min förkylning är iaf typ borta. Snart iaf :P hehe.
SNART ÄR DET FREDAG! och då hääänder det grejor.



LOVE, Issa.


URSÄKTA DEPPINLÄGGET

Haaalloj!

Idag var jag i skolan i 2 timmar på morgonen.
Sen åkte jag och mamma till SCÄ, där det blev väldigt jobbigt.
Så sen dess har jag mått skit. Usch, allting är ju åt helvete hela tin känns det som..
Har iaf gjort lite svenska, duktig Issa!
Och sen nu har jag pratat med väldigt fina tjejor, så nu känns det lite bättre iaf. Tur att dom finns! ♥



Så nu har jag inte så mycket mer att skriva. Mår inte det någe vidare bra så nu tänker jag sova, för jag orkar inte med skiten mer!

PUSS.

SKOLTRÖTT- eller vad?

Asså, det är helt sjukt. Man är reeeedan skoltrött, och vi har gått en vecka liksom.. Jag som tillochmed bara går halvtid är redan trött på skolan, måste inte alla andra vara dötrötta på skolan då? Eller?

Menmen, var iaf i skolan idag på förmiddagen som vanligt. Hatar spanska. Tråkigaste som finns, eller våran lärare är det tråkigaste som finns.
Sen åkte jag upp till sthlm med mamma och gjorde lite saker. Och vi kom hem rätt sent, men då gjorde jag iaf lite matte så jag slipper sitta med den mitt i natten :P hehe.

Och förut när sigge kom in var han helt blodig om ena tassen :( Han hade väl antagligen båkat med någon. Men man såg liksom på lille stackarn att han var värsta ledsen :( Han gick liksom helt sänkt med huvet och hela kroppen på något sätt, och så slickade han på tassen typ vart tredje steg för att det gjorde ont :( Men vi kollade och det var bara ett litet skrapsår, men ändå :( Min lille sötnosis ♥


EN LÅNG SÖNDAG

Gaaaaash vilken lång dag!

Började med att döpa mig imorse, hahah sant. Jag är var inte döpt, men eftersom jag ska bli gudmor åt Liam så måste jag vara döpt :) Och han döps på lördag, därför vart det lite brådis!
Men det var inte speciellt märkvärdigt ändå, hehe. Gick typ jättesnabbt och ah, nä inte speciellt liksom :P

Sen åkte jag och mamma upp till sthlm och träffade multi-gänget!
Och det var kul :) Vi kommer bara närmare och närmare varandra, och det känns faktist jättebra! Det är så himla fina och bra människor, och man ser bara mer och mer framemot att träffa dom varje gång. Och för varje gång blir det bara roligare! :)

Min förkylning därimot, den vill inte alls ge med sig.. Det blir typ bara värre :( Detta verkar aldrig få sig ett slut?

Nu ska jag plugga in lite glosor hade jag tänkt.. Men jag är jäääääättetrött, så jag hoppas inte jag somnar innan jag änns börjat kolla på pappret. Men det får jag inte för imorgon ska orden sitta i huvet. Hmm, vi får se hur det går med det där.

LOVE, Issa.


ÄNNU EN UNDERBAR FÖRKYLNING

Kvällen igår blev gryyyyym! Shiiiiiiiiiiiet vad jag avgudar dom människorna, dom är heeeeelt fantastiska! ♥
Vi var som sagt hos Ellikas kusin (som var borta) och hade trevlans :) bilder därifrån kommer!

Idag vaknade jag och kunde typ inte andas för min näsa var helt igentäppt. Och jag kunde inte prata heller för den delen.
Kul att bli jätteförkyld IGEN. Jag hade nästan blivit helt frisk från min förra förkylning nyss ju! Jag blir galen, nu har jag gått såhär i 2veckor!
Nu är jag jättetäppt i näsan, hostar och nyser heeeela tiden. KUL - nej.

Imorgon ska jag och mamma upp till sthlm och träffas multi-gänget! :) Ska bli skojsigt att få träffa alla igen, framförallt tjejerna :)
Och sen efter det måste jag plugga lite grann, så blir nog sen uppdatering imorgon!


Min lilla sötnos kisse fick stå för en bild!

LOVE, Issa

KVÄLL MED LAGET

Heeeeeeeej! :D

Idag var jag i skolan i två timmar, bara de första två letionerna.
Sen hem igen, och sen fick jag hembesök av SCÄ :) vilket gick bra.

Nu håller jag på att göra mig iordning och sen drar jag till Ellika med laget :) Eller till hennes kusin som är borta, så vi har lägenheten för oss själva :D nice!
Ska bli riktigt kul att få komma iväg en kväll för en gångs skull :D hihihi.



Jag just nu!

Men nu ska jag fixa vidare, vi hörs! PUSS

GLÄDJE - för en gångs skull

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen som vanligt. Skönt med bara två lektioner, rätt lungt faktist :)

Och gissa vad jag mer fick göra idag?! :D
Jag fick rida min första träning på 17 veckor!!!!! happyhappyhappyhappy
Sååå himla underbart att få känna gläjde för en gångs skull!
Red min sötnos Casper som var huuuuur fin som helst! Speciellt vänstergaloppen, där kan han verkligen samla sig hur mycket som helst. Höger är han lite mer stissig då han inte orkar lika mycket där. Men han var fin ändå! :)

Och hur kul var det inte att träffa laget och få träna med dom igen efter 17 veckor?! UNDERBART.
Finns inte ord för vad dom betyder för mig ♥


världens finaste!

12 JANUARI 2011

Hej på er! :)

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen. Rätt chill dag, men jag HATAR musik.
Hatar är ett starkt ord, men jag menar det verkligen. Javisst hade musik blivit såååå mycket roligare med en annan lärare helt klart! Men våran lärare suger verkligen. Hon behandlar oss som 3-åringar. Hon bestämmer platser åt oss - varanan kille varanan tjej. Hon kör någon tyst lek med oss där man ska skicka runt "en tystnad" (alltså låtsas lägga "tystnaden" i personen brevids hand). Och dessutom gör hon sveriges tråkigaste övningar med oss..
Förlåt, MEN JAG VERKLIGEN HATAR HENNE!

Så, jag var bara tvungen att skriva av mig lite, hahah. Nu känns det lite bättre ;)

Sen har jag bara varit hemma, inte gjort något speciellt. Hade tänkt plugga lite matte, men ni vet hur det är: "jag gör det snart" och så drar man bara ut på det och tillslut blir det ingenting, hahah. Men jag ska faktist hinna plugga några tal iaf hade jag tänkt, så har jag det gjort sen :)



LOVE, Issa

DÖ TRÖTT

.. är vad jag är. Och har varit iprincip hela dagen.
Skolan var lång tråkig, som alla tisdagar brukar vara. Vet inte riktigt varför just tisdagar, kasnke för att vi har så grymt tråkiga lektioner den dagen? Hmm, jag vet itne riktigt..

Efter skolan (fram till lunch alltså) åkte jag och mamma ner på stan och hämtade mina Fortimel som har hade kommit på apoteket. Sen hemåt.

Här hemma hände det inte så mycket. Jag och mamma pressade lite juice i våran juice-press :D Hahah, det var jätteroligt ju. Först gjorde vi 5 frukter i skilda glas och sen plandade vi ihop lite av varje i ett eget glas. Vi hade äpple, apelsin, morot, ananas och kiwi :) Kanske inte låterspeciellt kul, men det var det ;) Hehe.


INLÄGGET KOMMER IMORGON

Fixar kläd och sko inlägget imorgon istället!

FÖRSTA SKOLDAGEN VT-2011

Hejsan! :)

Idag var det då skola igen.. Och ja, känns inte speciellt taggat dåra. Inte det minsta.
Var iaf kul att få träffa alla sötnosar igen! ♥

Efter skolan (går fortfarnade halvdag, så efter halvadagen) åkte jag och mamma till skörholmen för att försöka hitta lite kläder, och framför allt skor.
Fick med mig ett par svarta jeans, en t-shirt, en halsduk och två par skor med mig hem! :D Riktigt nöjd faktist!

Tänkte slänga upp allt här nu i ett eget inlägg, om jag hittar bild på allt bara ;)


SISTA LOV-DAGEN

Förlåtförlåtförlåt för dålig update, men jag vart ganska mycket värre sjuk efter i torsdags..
Har varit sängliggandes hela fredag och lördag, så jag har inte änns riktigt orkat mig till datorn.

Men ja, jag har nog inte så mycket att säga då, har ju för det mesta bara legat i sängen. Kanske kollat på ngn film bara, men inget mer. Typ sovit för det mesta.

Men idag känner jag mig lite bättre iaf. Eller ah, jag känner så pass pigg att jag iaf orkar mig till datan ;)
Så blir väl vila idag med så jag kan åka till skolan imorgon.. Känns inte alls kul att börja skolan igen :P Känner mig ganska trött på skolan just nu.
Känns ju ännu mindre taggat nu när det är nationella prov och gymnasieval och skit också.. Menmen, att det är sista terminen i grundskolan gör det lite lättare iaf ;) hahah.

Kul att jag har varit sjuk halva lovet också.. Det är liksom nu jag kan göra andra saker, som jag inte kan göra när jag går i skolan. För då är det ju oftast skolan, och sen dirr hem, eftersom skolan tar all energi jag får göra av med.. Hmm, det är krångligt dethär.


EN MINDRE GLAD ISSA

Piss dag.

Har inte gjort speciellt mycket idag, för 1. jag får inte 2. det är snöstorm ute 3. jag mår skitdåligt.
Men har iaf varit med mamma i stan och varit hos Linda. Inte speciellt kul, men jag tar varenda tillfälle i akt att få komma hemifrån..

Sen har jag bara vart hemma & kollat på film.
Min hals verkar inte vilja ge med sig heller, och nu hostar jag som en tok också!

Hmm, kan det bli dåligare?


5 JANUARI 2011

Hejsan :)

Min dag har inte varit en speciellt rolig eller bra dag idag.. (mycket dag i den meningen, hahah)
Har varit i stan med mamma, var bara och handla och var hos Linda en snabbis (dock inte för att träffa Linda eftersom dom är i Thailand). Sen var det bara direkt hem och lägga sig i soffan (suck) och kolla på film.

Har fortfarande ont i halsen så jag typ dör! Vart tyvärr inge friskare under natten.
Och då får jag äta alvedon för att jag ska kunna sova, fast det hjälper inte speciellt mycket.. men lite är alltid något.. :P
Men jag får väl skylla mig lite själv antar jag eftersom jag inte vågar äta halstabletter..

Nej, nu dax o sova så att jag kanske nångång blir av med det här! PUSS. 

SJUKLING

Mjaa, inte alls roligt.
Igår hann jag inte uppdatera ngn pga att jag hade feber och vääääääääldigt ont i halsen :( så jag gick och la mig klockan 7, och somnade efter nån minut. trött? - ja.
Och mamma väkte mig 7 imorse igen, alltså har jag sovit i 12 timmar! Hmm, trött tjej!

Igår fick jag äntligen rida igen! :D Var ute och galopperade i snön på Timmon. Sjuuukt härligt att få komma upp igen, även fast ponnyn tyckte det var hur kul som helst och bockade en hel del.. :P
Och så fick jag träffa sötnos Karin och Ellika igen! ♥ Nu längtar jag bara efter att få träffa heeeela laget.

Idag har jag varit på SCÄ. Och lyckan jag hade från igår togs heeelt ifrån mig..
Bakslag x100000000! Totalt träningsförbud igen..
Detta är fanemej åt helvete!

Jaja, nu ska jag väl snart sova igen eftersom jag inte orkar ha ont i halsen längre! Finns det någon skönare känsla än när somnar jättesjuk och vaknar helt frisk? Det är precis vad jag vill ska hända inatt!
Det känns därimot som att jag kommer ha tappat rösten imorgon.. Mina halsmandlar känns stora som tennisbollar. Och då är det lite svårt att andas också + att det bränner i halsen när man andas in. Och när man hostar, men jag måste hosta för jag hostar typ hela tiden.
Och jag vågar inte äta halstabletter, för det är ju typ som att äta godis.. eller?
Nä, usch vad problem jag har! Nu är det nog dags att sova innan jag kommer på 100 problem till!

Lite bilder från i söndags när jag fortfarande var lite glad inför ridningen som skulle komma;





PUSS


FIX

Hejsan!
Nu håller jag på att fixa mig lite smått, för vi ska snart åka till Linda :)
Dom åker ju till Thailand imorgon :( i hela tre veckor.. hur ska jag klara mig?

Sen blir det nog inte så mycket mer, vi får se :)
Men nu ska jag fixa mig klart! vi hörs!
PUSS

MINNEN 2010

JANUARI
Januari var en bra månad, men den blev lite dramatisk i slutet av månaden.
Hände inte så jätte mycket i början av månaden. Allt flöt på som vanligt, var mycket med kompisar och så.

Men sedan den 21 januari hände en olycka, som blev ganska dramatisk.


FEBRUARI
Var en hecktisk månad i skolan, mycket prov och läxor. Men det andra flöt på bra.

Hur mycket snö var det inte?

Tävlingarna gick hur bra som helst, både med Casper och Ash.

Jag och Elle var iprincip jämt.

Jag var även väldigt mycket med Vendela och Karin.

MARS
Det var mycket med hästarna den här månaden.
Merchan, Casper, Vicke, Kajsa och mycket träning på Jordan.

Tjejkväll hos mig!


Vi hade även säkrat en plats i semifinalen i ponnycupen!

APRIL
Händelserik månad! Hann med en hel del.
Våren började komma! Detta är alltså en åker där all snö smält bort, det är ingen sjö..


Jag och Merchan hade mysiga stunder i vår-värmen.

Var och tävlade Casper en lokal LB på Ärlaorten där vi tog en 2:a plats!

Fest hos Emelie!

Praoade på Ekensberg. Fick mig en väldig upplevelse med en skentur på Olle - barbacka i skogen.


MAJ
Var på Siggesta Ryttarförening och tävlade Casper, vilket inte gick speciellt bra..

Värmen började sätta sina spår.

Vi red semifinal i cupen, där vi vann båda tävlingarna och gick vidare till FINAL.

Rix FM festival.

Grillkväll med bästa laget.

Fest hos Emelie :)

Och det bästa på hela året; VINST I PONNYCUPEN DRESSYR 2010!!


Sjukdomen började även visa sina spår och skador här. Kom inte pås förnst två månader senare. 

JUNI
Mycket till hästarnas månad igen.
Red Kajsa en hel del, var mycket hos Vicke, Red en galen Merchan väldigt mycket & tävlade Casper.

Tävlade Ash en del också. Vi red en fälttävlan och hoppade en hemmatävling.


Skolan slutade och sommarn föll in!
Midsommar.


JULI
Varmt som attan var det!
Sthlm med tjejorna!

FALSTERBO med laget! Helt underbara dagar.


Mysdag med Elle.

Var mycket hos min lilla ponnybus.


AUGUSTI
Min sjukdom upptäcktes den här månaden, därför hände det inte så jätte mycket under de främre månaderna.
Red Sofias fina Rolle.

Skolan började.


SEPTEMBER
September blev sjukhusets månad. Mycket läkarbesök hit och dit..

Tjejkväll hos mig!

Hoppade en Pay'n Jump på Casper som gick både bra och dåligt!

Myskväll hos Ellika med laget!

Praoade med Felle på torekällbergetsbageri vecka 38!


Fick även åka in akut till barnakuten den här veckan. Fick då det här av underbara laget ♥


OKTOBER
Sjukhusets månad, var väldigt sjuk här. Läkarbesök flera gånger i veckan och ah, gjorde nästan ingenting den här månaden.

Ett tag fick jag inte gå till skolan alls, men tillslut fick iaf gå halvtid i skolan, vilket jag fortfarande gör.

Spexfoto!


Ja, så jättemycket gjorde jag inte. Hade rörelseförbud (fick gå i skolan halva dagen, men sedan direkt hem och vila).


NOVEMBER
Gjorde inte så jättemycket den här månaden heller, men jag fick börja röra på mig lite smått i slutet av månaden.

Bio med tjejerna! Vi såg paranormal activity 2.

Rolig kväll hos Vendela med laget.

Tävlade KM i dressyr på Casper. Första gången jag satt på en häst på 9 veckor, och vi vann på 72,1%!


DECEMBER
Hände inte så jättemycket här heller, utan det fortsatte ungefär som November slutade.
Red KM i hoppning på Sean. Och vi vann!

Läkarbesöken fortsatte, och skolan gick fruktansvärt bra för att bara gå halvtid!

Skolan slutade, julen kom och året började gå mot sitt slut.
Dan före julafton var jag och Niklas ute i snön och gjorde snöänglar!

Julafton


Det här året har varit väldigt omtumlande. Första halvåret har varit hur bra som helst, medans resten av halvåret har varit ett helvete.

Jag hoppas nu att 2011 ska bli ett bra och roligt år! Ett mycket bättre år än 2010.

ÅRET 2011

Nu tänkte jag summera året som gått - 2011. Jag tänker spola tillbaka tiden för att minnas en hel del minnen som skapats under året, för nu är det ett nytt år - 2012. 

JANUARI 2011
Januari var en månad med MYCKET plugg, gymnasieval osv. Och jag var ganska så stressad med tankepå att jag bara gick halv tid i skolan också.
Dock så fick jag ju äntligen börja rida igen efter mitt tränings-uppehåll!

En svettig Casper efter nåt ridpass i januari.



Hade en tid då jag och Felle skrattade åt allt, verkligen ALLT. Hahah, dålig humor som vi hade.


Lagkväll i Ellikas kusins lägenhet.


En riktigt bra kväll hos Emelie.


FEBRUARI 2011
En månad med mycket fokus på studier då nationella prov satte igång. Men jag hann även med en hel del annat!

Var på underbara Yasuragi med mamma och systrarna!


Casper gick väldigt bra och vi startade vår första tävling för året - En LB:2 på 70%.
 

Jag var på Daniel Adams-Ray med bästa!


Jag red min livs sista ponnycup.


MARS 2011
Jag vet inte riktigt om jag fick så många minnen i mars, det ända var typ plugg, plugg och ännu mera plugg. Jisses vad jag pluggade. Tror inte jag hade så mycket mer tid åt annat än studier och träning.

Våren började iallafall komma, solsken och plussgrader var vad som behövdes efter DEN riktiga vintern!


Jag tävlade lite mer på Casper ♥


APRIL 2011
Under de två kommande månaderna svävade jag nog på moln skulle jag nog beskriva det som. Var verkligen inne i en lycko-rus period, pga allt som skedde! Alla tävlingar, våren och värmen och mycket mer!
Riktiga häst månader!

Började månaden med första omgången av allsvenskan division 3, som vi vann!! Jag och Casper vann även individuellt på 73,7% och var 5:a i förklassen.


Red våran nya ponny Karina en del och blev väldigt kär. Tyvärr så åkte hon dock tillbaka sen.


VÄRME ♥


Red en hel del med Vendela, Ellika och Karin på lilla Oliver (Vendela red Cattla och Ellika/Karin på Ebro).
Kunde bli rätt galet, men hur underbart kul som helst!


Hopptränade på Sophias fina ponny Celine för Pelle.


Och vi avslutade månaden med andra omgången av allsvenkan division 2, där vi slutade på andra plats!
Jag och Casper var tvåa individuellt på 70% och kom 6:a i förklassen.


MAJ 2011
Som sakt, ännu en månad fullproppad med hästar och sommar-känslor!

Började månaden med flaggan i topp, vi åkte på lektionsmästerskapen den 1:a Maj.
Där var jag och Casper 3:a i förklassen på 70,36%, och i lektionsmästerskapsklassen VANN vi på 69% (medelsn av tre domare)! I den klassen var han helt magisk måste jag säga!



Helgen efter det åkte vi på allsvenskan division 3 hopnning! I förklassen var jag och Zilja felfria och även i lagklassen, där hela laget tog tredje platsen!


Jag, Felle och emelie hade lite roligt åt våran lärare.


Jag klippte lugg och njöt av sommaren.


Jag var med i tidningen!


Jag och Casper tränade för fullt.


Vi red finalen i allsvenskan division 3 2011!
Där vann jag och Casper förklassen. I lagklassen vann vi igen individuellt på 73,33% (en av de tre domarna gav mig 77,56%!!), laget slutade på en andra plats! GRYMT





Och så umgicks vi ju hemma också såklart.


JUNI 2011
En månad med sommar, bal, skolavslutning och som vanligt - hästarna och laget!

Vi hade bal i skolan och hade skolavslutning samma vecka = SOMMARLOV



Tränade terräng med Casper.


Jag hade pool-party med laget.


Vi red final i allsvenskan division 3, hoppning.
Red endast förklassen pga att vi petade ett hinder, hästarna var sommartrötta.


Jag tävlade fälttävlan på Ashfield, som gick strålande i alla grenar vilket slutade i vinst av stilpriset!


Det blev midsommar.


Och det blev ännu mera sommar med härligt väder!


Började rida vår då nya ponny Fifty. Hopptränade henne under sommaren för Bosse ett par gånger.


Och hade ett par mysiga uteritter med Elina på de nya!


JULI 2011

Åkte till Falsterbo i en underbar vecka med laget!




Red ännu mera på Fifty.


Jag plockade hallon som det fanns miljontals utav.


Och jag var på öland med Elle!



Och det hemska i Norge hände..


AUGUSTI 2011
En månad där det hände mycket. Jag red väldigt mycket, njöt av de sista dagarna på sommarlovet och började gymnasiet!

Vi var ute på sjön väldigt mycket och tog vara på de sista fina dagarna.


Jag red min tränares häst Pacino en hel del.


Träningarna satte igång, men min Casper blev halt. Därför red jag Fifty väldigt mycket.
Tillslut fick jag sätta igång en galen Casper igen för att sedan börja gå lektion.



Jag hoppade Fifty på hennes livs första tävling, på en Pay'n Jump.


Jag hängde i hängmattan!


Jag gjorde utflykter med Linda.


Jag var hos min fina Vicke ♥ ..



.. och Nogger!



Vi fick en ny ponny, Jack, som jag red innan han började gå lektion.


Vi hade avskeds-fest för Ellika! ♥ (har tyvärr inga bilder därifrån).
Jag började gymnasiet och jag fylle år!


SEPTEMBER 2011
I spetember hände det inte så mycket, snarare ingenting. Jag tränade och pluggade ungefär.

Sötnos Casper gick super!
Och Fifty fick starta sin andra "tävling" i livet.


Minns dock att vi hade en hel del lagkvällar!
Och min lill-kisse gillade inte att hösten började komma..


OKTOBER 2011
Oktober var ungefär den samma som september, men tävlingarna satte igång!

Hård träning på Casper!


Och Fifty fick komma igång efter en tids hälta.


Vi åkte på första omgången allsvenskan division 2!
Dagen var inte riktigt våran och vi slutade på 6:e plats. 


Jag hoppade våran minsta ponny, Caddy. En liten B-ponny.



Finaste Titus dog, efter många år i min ägo!


Sen var det dags för andra omgången av allsvenskan division 2!
Det var inte riktigt våran dag detta heller och vi slutade på en 5:e plats.


Men trots vår otur gick vi vidare till final i allsvenskan division 2 2011! Det innebar debut i LA!
Allas insatts var kanon, och vi slutade på en 4:e plats!! Ännu en gång GRYMT.


NOVEMBER 2011
November och december var två ganska mörka månader. Mådde inte bra alls.

Jag var sjuk iprincip hela tiden. Jag blev även sjukskriven och var hemma i två veckor.


Vi var med i tidningen!


Jag tävlade KM i hoppning på Sean och kom på en andra plats!


Jag var i globen med laget, vilket var jättekul! Hade även en hel del mysiga kvällar med dem hemma.


DECEMBER 2011

Hade sjukt mycket i skolan nu det sista inför jullovet, mycket som skulle hinnas med. Men det klarade jag galant!


Jag tävlade KM i dressyr på Casper, som vi vann på 72,76%! ♥ 



Jag färgade håret (syns dock kanske inte så bra på bilden :P). 


Vi hade julshow i stallet, red maskeradhoppning och ponnykadrilj!


Jag beställde hem lite nya bilder och fixade till lite på prishyllan (ska upp en pokal till från KM).


Casper gick som en klocka på träningarna!


Hade en inte så bra jul, men i mellandagarna vågade jag mig iallafall in i kaoset bland mellandagsrean och shoppade lite! 



Det var mitt 2011. Det har varit både jättebra och jättedåligt; vårterminen var absolut en av de bästa, placeringar i VARENDA start jag gjorde, sommarn var påväg och allt bara flöt på. Höstterminen därimot har varit en av de sämsta, aldrig har jag mått så dåligt. Jag trivs jättebra i skolan och med kompisarna + hästarna men annars så har det varit riktigt tufft.

Nu är det 2012 och vi blickar framåt, trots att det är väldigt svårt.

TÄVLINGAR 2010, SEAN & GRATZIA

Sean och jag tävlade våran första tävling 17 januari. Jag hade inte alls ridit honom speciellt mycket, utan tävlade honom bara för en enstaka gång.
Vi red en LB, och kom 2:a på 64%.


Den 5 December tävlade vi KM. Han var sjukt pigg och glad, och vi gick in och gjorde en toppen runda, vilket ledde till VINST.






Gratzia och jag tävlade också bara två tävlingar i början av året. Jag slutade att rida henne efter dessa tävlingar pga att jag tyckte att vi inte riktigt passade ihop.

31 Januari tävlade vi en LD hemma. Det gick super bra - tills sista hindret då hon la in en tvärnit och jag hade ingen chans att sitta kvar. Därmed uteslutna.


Den 6 Februari hoppade vi en LD hemma igen. Där gick det inte heller, utan vi stannade ut oss.


TÄVLINGAR 2010, ASHFIELD

Ashfield tävlade jag främst inom hoppningen.
Vi tävlade de mesta tävlingarna HT 2009 där det gick hur bra som helst. Varenda tävling var vi felfria och vi hade hur kul som helst tillsammans.

Vi började året med en cup den 21 februari. Den tävlingen gick hur bra som helst och vi var felfria som vanligt. Ash var hur glad som helst, och jag med eftersom jag inte hade ridit henne på ett tag.


Nästa tävling var den 28 Mars. Den här tävlingen gick inte alls bra. Ash var inte alls glad och tjurade ihop sig hela tiden. Därför vart vi uteslutna.


Sen hade vi ett litet uppehåll, eftersom hon inte gick bra på träningarna heller. Vi trodde att hon inte alls tyckte hoppnignen var rolig längre. Därför fick hon avstå fån det ett tag.

Den 6 Juni bestämde jag mig ändå för att rida henne på en fälttävlan. hon är ju irländare, och när vi tränat terräng på träningarna veckorna innan hade hon älskat det.
Och visst gjorde hon det på tävlingen också! Hon var pigg och glad som aldrig förr!
Dressyren - Godkännt
Banhoppningen - Felfri
Terrängen - Felfri






13 Juni hoppade vi en hemmatävling. Felfria här med!




Vi har gjort så sjukt mycket tillsammans. Finns ingen som den här hästen.
Hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ♥







TÄVLINGAR 2010, CASPER

Under 2010 tävlade jag 4 olika ponnysar: Casper, Ashfield, Sean & Gratzia.

Vi börjar med Casper som är den jag tävlat mest. Främst inom dressyren.
Vi tävlade cuper, klubbtävlingar & lokala tävlingar.

13 Februari red vi våran första tävling för året. Och det var en cup. Här gick han som en klocka och laget vann + att jag och Casper tog guldmedaljen på 71,7%.

6 Mars red vi en till cup. Laget vann & jag och Casper tog guldet på 66,78%.

18 April var vi ute på en lokal tävling på Ärlaortens Ryttarförening och red en LB:1.
Här var han helt damp på framridningen (som var utomhus=Casperdamp). När vi kom in på banan därimot (inomhus) gick han hur bra som helst och jag kom ut därifrån med ett STORT leende på läpparna.
Vi tog 2:a platsen med 201 poäng & 69,41%!



Den 1 Mars var vi på Siggesta Ryttarförening och red Lektionsmästerskapen 2010.
Här var det framridning inomhus och han var huuuuuur fin som helst. Men själva tävlingen var utomhus och då får Casper damp. Så vi blev alltså uteslutna här..

8 Maj red vi cup semifinalen. Han gick hur bra som helst och laget vann + att jag och Casper tog guldmedaljen ännu en gång på 67%!

20 Juni red vi en LB:2 hemma. Den vann vi på 66,3%!


Sedan vart det sommaruppehåll.

Och resten av året tävlade jag inte speciellt mycket pga sjukdom.
Men två till tävlingar hann vi med:

19 september startade vi en Pay'n Jump hemma för Annelie (tränare) tyckte att han skule få komma in och göra en runda eftersom han är väldigt osäker inom hoppningen.
Det gick faktist bra, första rundan var ville han inte alls eftersom vi var ensamma i ridhuset (dom hade glömt att ta in en häst på collekting). När det kom in en häst gick det hur bra som helst resten av banan.
Andra rundan satte vi felfritt.


21 November red vi KM på hemmaplan. Där gick han hur fint som helst och vi vann på 72,1%!


Jag älskar den här ponnyn enromt mycket! Finns inte ord.
Han är helt fantastisk.









TÄVLINGAR 2010, PONNYCUPEN

Nu tänkte jag gå igenom tävlingarna från 2010!

Vi börjar med ponnycupen med laget. Där vi tog guldet!
(Vi hade tävlat några tävlingar i ponnycupen på höstterminen också!)

10 januari var vi på Botkyrka Ridklubb och tävlade. Där förlorade vi tyvärr med 4 poäng, men jag tog guldmedaljen med 68,21%!


 Den 13 februari tävlade vi mot Enskede hemma. Vi vann och jag tog guldmedaljen på 71,7%!
Bästa Casper ♥


Den 28 februari var vi på Sundby RK, där vi förlora med 1 POÄNG! surt.
Red på 60%.

Den 6 mars tävlade vi hemma mot Mälaröarna. Vi vann och jag tog guldet även här! 66,78%.


Den 14 mars var vi på Mälaröarna RK och tävlade. Vi vann och jag tog silvermedaljen! 66,43%.
Efter denna tävling gick vi vidare till SEMIFINAL.

Första semifinalen gick hemma den 8 maj! Vi vann och jag tog guldmedaljen på 67%!


Nästa dag åkte vi på semifinal på Lidingö RK. Vi vann även här = FINAL!
Red på 71,03%.


Vi gick alltså till final mot Enskede ridklubb!
Här gick det inte speciellt bra för mig, red en häst som inte alls passade mig.
Men som tur så red resten av laget sjukt bra.


Vilket ledde till VINST & GUUUUUUULD!!!!!




Jag älskar dessa tjejer så enormt mycket!

SEGRARNA I PONNYCUPEN DRESSYR 2010!!

Kunde det sluta bättre?!

VÄRLDENS FINASTE TJEJ FYLLER ÅR IDAG!

Hejsan! :)

Första dagen på år 2011! hihih.
Den har väl inte varit speciellt rolig :P hahah. Nämen, imorse har jag bara varit med Liam ♥
Sen km Josse och Johan för att hämta Liam, så var jag med dom en stund :)
Och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. Mår skiiiitdåligt. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk igen, då döööör jag.
Så jag får väl vila för jag är trött som jag vet inte vad. Och så att jag inte blir sjuk. Kanske kolla på ngn film? Så kom gärna med film förslag! :D


Och världens bästa Elle fyller år idag! så GRATTIS på världens underbaraste Ellinor Skeppström! ♥


jag älskar dig!


Kommer en hel del roliga inlägg senare, från/om 2010! Så håll utkik!
PUSS

RSS 2.0