DUNDER FÖRKYLD

Har varit hemma hela veckan då jag är dunderförkyld! Vågade dock pallra mig iväg till skolan idag för att ajg absolut inte vill missa några lektioner envis som jag är. Fick bli en seg och trött dag i skolan idag alltså, men jag klarade iallafall av den - men vad dock död när jag kom hem ;)
 
Tur är iallafall att jag är ledig imorgon då vi har studiedag. Ska till läkarn så hade varit ledig ändå, men känns lite bättre när man inte missar några lektioner ;)
 
Emil var även här o sov igår och gav mig sällskap så jag fick prata av mig lite. Däremot fick Elin lida idag, tror hennes öron blödde när dagen var slut eftersom jag babblade i ett haha ;) Har man inte haft någon att prata av sig med på tre dagar så blir det så haha.
 
Blogg.se fuckar just nu så det går inte att ladda upp några bilder alls :( hatar inlägg utan bilder!!

SJUK

Jag kan inte andas, det rinner från iprincip alla hål jag har i ansiktet, jag känner ingen smak på någonting, mitt huvud dunkar och jag är helt galet trött.
 
That´s my vardag just nu, weeey vad kul det är att vara sjuk!

ATT VARA SJUK ÄR BLAND DET TRÅKIGASTE SOM FINNS

Kan ju då säga att jag hatar att vara sjuk. Det är så galet tråkigt att bara vara hemma. Däremot har jag ungefär sovit bort mer än halva dagen, så det har gått rätt fort. Men ändå, man blir ju så galet rastlööös!
 
Märkte i måndags kväll att jag började få ont i halsen, och igår vaknade jag med sandpapper i hela halsen samt att det rann floder i både näsa och ögon.. Dock, envis som jag är, gick jag till praktiken ändå. Måste ju testa, bara för att jag kan, och se om man kanske kan börja må bättre under dagen! Men nej haha, det gjorde jag visst inte.
 
Så imorse fick jag faktist vara hemma. Tänkte faktist gå till skolan, men när jag kände att jag hade ont i huvudet och kände mig svag i hela kroppen så fick mamma besluta, åt mig, att vara hemma. Visade sig sen vara feber! (tror jag, jag har jättelåg temp. i vanliga fall och nu var den förhöjd mot vad den vanligtvis brukar vara med en hel grad).
Jag är så otroligt känslig och känner direkt om jag har feber, även om det bara är pyttelite så känner jag av det!
 
En trött men söt Lad i tisdags! ♥
 
Måste även berätta att jag, Emma & Elin var på Agria-clinicen med Angelica Augustsson och Douglas Lindelöw i Bromma i måndags! Var där med skolan, så det var vi och några treor som åkte upp i vår lilla skolbil (en typ minibuss med 9 säten).
 
De red flera olika hästar från 4-8 år, och de löshoppade även en 3åring. De visade hästarna från yngst till äldst, och kunskapsvis då förståss. Samtidigt berättade dem hela tiden vadhur och varför de gjorde/gör. Det var även många andra kunniga personer där som Sveriges expert på unghästar och löshoppning, även en veterinär som bedömde hästarna m.m.
En mycket lärorik kväll!
 
 

LÄNGTAN ÄR OÄNDLIG

Det är så orättvist. Varför ska det hända just mig? Smärtan är fruktansvärd!
 

TUMME NER FÖR GÅRDAGENS EL PISSVÄDER

Gårdagens väder är inget att snacka om, jag säger bara bokstavligt talat pissväder!
 
Jag började iallafall tolv och hade en lektion - världens grymmaste idrottslektion! Åh, vad jag älskar dem lektionerna!! Så galet roliga + att alla är helt awesome och verkligen går in för det och ger gärnet! grymt
 
Åkte sen med Emil hem och typ duschade (jääääääättevarmt för jag var så himla kall), sedan däckade vi i soffan fram tills att Érika, Danne och Linus hämtade oss och spenderade kvällen hemma hos Érika :)
Galet grym kväll med underbara människor! ♥ Skrattade så att tårarna rann flera gånger, bla när vi spelade med andra ord (helt awesome spel) och kollade på chattroulette pranks på yt.
 
Tog tåget imorse till hamn där mamma hämtade mig. Sedan åkte vi vidare mot skärholmen där jag lämnade tillbaka en tröja som jag tältade i och köpte en annan stickad mycket älskvärd tröja nu när det börjar bli kallt! wooop :)
 
Gårdagen! mitt




MITT HJÄRTA..

.. som alltid kommer springandes i hagen när jag ropar på honom! ♥
 


ÄR DET JAG SOM ÄR LITEN ELLER ÄR DET HÄSTEN SOM ÄR STOR?


LÄNGTAR EFTER EN VARDAG UTAN EN STÄNDIG LÄNGTAN

Dagarna flyter på!
 
- Skolfotot är avklarat, väldigt skönt!
- Sov hos Emil igår, vilket resulterade i att jag fick vara med på hand praktikplats i ett par timmar eftersom han slutade 5.. Men det var rätt lugnt där så det gjorde inte så mycket! Hade sen en mysig kväll, och jag sover alltid så mycket bättre vid hans sida.
- Vi har även varit tillsammans i 5 månader idag! ♥
- Idag har jag kännt mig jättedåsig och varit hur trött som helst + ont i hela huvudet så att det kändes som att det skulle sprängas närsom
- Det gjorde att skoldagen var galet seg
- Mina fina vänner är helt klart dem bästa som finns
- Jag har legat i mammas och deras säng sen jag kom hem hem klockan 2.. Ja, jag sa ju att jag var helt slut!
 



 
 

PRAKTIK

Ännu en bra dag på praktiken med mina aningen speciella vänner...
 



EFTER ATT HA FÅTT EN SPARK

Såhär ser det ut efter att fått en spark av en vit liten ponny -
 
2 dagar efter:
5 dagar efter:
Fint va? Tur att man inte behöver ha shorts längre säger jag bara haha

BILDER

Jag tänker inte börja skriva en hel bibel om den senaste veckan, det orkar jag inte och ingen skulle heller orka läsa allt.. Så varför lägga tid på det? ;)
 
Grejen är bara den att veckorna, dagarna springer iväg. Snart är det dags för 4:e(?) veckan i skolan, känns som vi började nyss. Däremot är det fett chill på den fronten, är ju knappt i skolan liksom (praktik mån + tis, stallet ons fm) och dessutom har vi (från Telge asså) läst klart både matten och svenskan som de andra inte har så då har vi håltimme ist under de lektionerna fram tills vårt nya schema kommer (när det nu kommer, fett segt)..
 
Jaja, slut pratat skrivet.. Nu får ni bilder ist!
 
Longerade Lad medans Emma & Elin red för Annelie. Jätteduktig var han!
Älskade bästavänner! Lika weirdo alla tre ♥
 
Har även tillbringat mycket tid med Emil, och idag har jag varit på kalas för bästa lilla Liam!
 
 
 

AV EN SPARK FÅR MAN ETT STORT FINT BLÅMÄRKE

En hård dag idag igen! Men med världens bästa vänner är ingenting tråkigt!
 
Även den här dagen har varit tuff på praktiken men flytit på bra med saker att göra heeela tiden, dessutom hjälps vi åt så allt går väldigt flitigt :)
 
Blev dock sparkad av en oskylig Lad idag.. Det var jag som stod ivägen!
Jag skulle passa honom och hålla i honom när han skulle skos då han var drogad (bökig att sko). Så när hovslagarn håller i frambenet när Lad börjar streta emot och vill ta ned benet tar Lad i mer och mer och tillslut kan inte hovslagarn hålla i benet vilket gör att Lad tar i och helt plötsligt håller ingen i benet längre och då flyger frambenet fram med världens kraft och där står lilla jag, ganska mycket i vägen och får hoven rakt in i högra låret..
 
Jag har redan ett jättestort fint blåmärke som kommer vara dubbelt så stort imorgon, dessutom är det svullet och såklart ömt. Weeeiho haha, så går det när man inte tänker till!
 
Oskyldiga lilla Lad, han är så obeskrivligt söt!!
 
Hade hoven hamnat på rätta stället med lite mer krafft hade nog lårbenet gått av, känns ju bra liksom (y) Även handleden vreds om ordentligt när jag skulle släppa ner en pirra med spånbalar imorse, med lite mer otur hade nog den också gått av. Känns som att jag måste börja tänka till lite mer på vad jag gör innan något faktst går av!
 
 

FINA CASPER

Nu är filmen uppe på mig och Casper från LA:3an typ den 20 Maj eller nått sånt!
 
Två stora missar - skänkelvikningen undan vänster vart pannkaka då han inte alls ville ta med bakdelen och la huvudet på sned, och sista uppridningen där han bröt av och kör en travlängning in i halten ist..
 
Sen har vi ju också små missar här och där, som nickningen i första halten och taktinslag i travökningen.
Men bortsett från detta så var det en bra runda med en bra känsla och vi fick 67,41%. Vi plockar igen mycket poäng på det som inte är missar! :)
 
 
Åh vad jag saknar att sitta och dansa runt på min kärlek ♥

TEAMWORK

Oh herre vad trött jag är! Har jobbat hårt idag med mina bästa kompanjoner vänner ;)
 
Vi har varit på praktiken hela dagen vilket gick bra. Vi är så grymt jäkla flitiga och jobbar sååå galet bra tillsammans! Vi har ett jäkla teamwork och allting går super snabbt! Vi är typ jäääättegrymma
 
Helgen har även den varit bra, var ju hos Vendela med laget i fredags, i lördags var jag och shoppade i skärholmen - det blev två par jeans (kunde inte bestämma mig haha), två t-shirts, en trekvarts ärmad tröja, en tubtopp och ett halsband - och i söndags var min syster + Liam och Liam här för att fira mig! Bra helg helt enkelt, samt en mycket bra start på veckan!
 
 
Mitt älskade hjärta, stod och pysslade med honom massor idag vilket han uppskattade!

RSS 2.0