godmorgon!

godmorgon allesammans! :D

tråkigt väder ute asså! :( usch! därför blir det en innesittar dag idag. tänkte kolla på Eclipse faktist, eftersom jag precis har läst ut boken :) hade först tänkt att kolla på den på bio, men den går ju inte på bio längre, så jag får väl kolla hemma då.

glöm inte att ställa tillbaks klockan idag också! ;)

HÖSTLOV

tjeeenare :D

ingen uppdatering på ett par dagar, ursäktar det! :) men jag har haft väldigt fullt upp med plugg för jag har haft maaaassa prov o skit..

igår vart det iaf skolan, heeela dagen. hade spanska prov, vilket inte gick så bra.. hade matte prov också, vilket kändes väldigtväldigt bra faktist! :D men vi får se hur det går! :)
HÖÖÖÖSTLOV nu iaf!

sen vart det hem en snabbis, fixa sig & sen dra vidare till stan iaf. mötte Ellika, Olivia och Karin där så tog vi bussen till Amanda i pershagen. hade en väääldigt mysig kväll där :) världensbästalag! (L) bilder kommer!

idag har Josse & Liam varit här :) vi var ute på promenad och har varit hemma och bara umgåtts. när vi var ute fick vi syn på ett vildsvin också, som tur va fick vi tag på Ester innan hon fick syn på det iaf :P hahah. det var en bebis så vi vågade inte gå längre utan fick vända där, ifall mamman skulle komma. skulle inte vara så roligt att stöta på henne där inte ;) 

och vill ni veta en till kul sak? jag har namnsdag idag ;D hihihi


/ ISSA

bowling

hejhej! :D

idag har vi varit och bowlat med skolan :) skitkul faktist! :D jag, felle, emelie och mathilda körde på en bana. och gissa vem som vann? ;) JAG! :D hahah, woho!
jag tänker bara ge en fet diss till att kloten är så tunga :( man får ju skit ont i fingrarna och värsta krampen i armen. inte bra, då får man ju ingen kraft att skjuta iväg den med :P

sen åkte jag med felle och emelie ner på stan, så gick dom och jag mötte upp sis och mamma :) kollade runt lite och sen gick vi och käkade lunch, där vi hade väldigt kul :P hahah, nä men det var mysigt! :)
sen kollade jag och mamma vidare lite. fick med mig ett sån där band som man har runt huvet för att inte frysa över öronen. typ om man uppsatt hår, för då kan man ju inte ha mössa :) så den får en hiss! :D
sen fick jag även med mig en plånbok och mitt leg med mig hem :D(y)

sen har jag bara varit hemma :) pluuuggat en massa eftersom vi har så många prov nu :(
råkade somna ett tag också ;) hahah, trött kanske.

/ ISSA

ingen feber, woho!

hejsan! :)

igår mådde jag bättre än i söndags! men hade fortfarande feber, men inte alls lika hög :) vart film hela dagen igen, men kunde iaf ta mig till toaletten själv och gå ner ibland (y)
jag kollade på 100 girls, väääldigt konstig film tyckte jag :P hahah. såg också Remember me som var jättebra! :) och sen såg jag nån till som jag inte kommer ihåg vad den hette ;P som också var bra :)

imorse mådde jag bättre, så jag fick gå till skolan idag iaf :) hade spanska + no :)
sen hem, pluggade lite matte, sen gick jag ut med mamma (eftersom jag får gå i en halvtimma, woho!) hahah. nämen det var skönt att få komma ut en stund även fast det var vääääldigt kallt :P
sen pluggade jag äääännu mera matte :( och sen spanska.. har prov i båda på fredag :(
kom just på att jag måste plugga nån idrotts-sak också, har prov i det på torsdag :( det här tar död på mig..


/ ISSA

feber..

vaknade inatt av att jag låg o skakade och hade jätteont i huvet.. frös så in i helvete mycket asså..
ringde på mamma som kom med alvedon och vatten eftersom jag inte kunde gå ur sängen, för då hade jag väl frusit ihjäl..
så somnade jag om sen när alvedonen börjat verka. så vaknade jag lite då och då tills mamma väckte mig klockan 10.
sen dess har jag bara legat i sängen eller i soffan och kolla på film/tv. har inte änns varit på nedervåningen någonting. usch, hatar att ha feber..
jag har liksom aldrig feber, har typ glömt bort hur det känns, till idag.

jag har kollat på en film som hette typ midsommar, en svensk komedi typ. men den var inte speciellt bra. skitkonstig var den :P
sen har jag kollat på i taket lyser stjärnorna, och den var väldigt bra faktist :) ganska hemsk och sorlig, men bra! :)
sen har jag bara kollat på världscupen och top model.

har ätit 4 alvedon hittils, blir nog en till alldeles strax!

nu ska jag vila vidare och kolla på tv! hejsvejs!

LÖRDAG

hejsan! :)

idag vart det stallet på förmiddan, så skönt att få göra saker igen! kanske inte så jättelänge, men jag fick iaf komma hemifrån ett tag för mig själv! :) kollade på tävlingarna och träffade lite folk :)
sen åkte jag med mamma & tommy o kollade på bio :) vi såg I rymden finns inga känslor. hahah, den var bra faktist! och väldigt rolig :D den är värd att se faktist! ;)



saknar min bebis
Salix Wicked Game

snöööö

snösnösnö! :D

när mamma kom o väckte mig imorse och drog upp rullgardinen och sa att jag skulle kolla ut. och jag ba; VAAAAFAAAN?! hahah :D kritvitt ute!
jag tycker det är skitmysigt ju :D man får ju värsta julkänslorna. det ända negativa är väl typ att det blir halt och blött :P men annars äre ju mysigt!
snacka om att längta till jul nu asså, hahah. det är sååå underbart! heltklart bästa högtiden! ;)

idag har jag varit på scä :) gick bra där, och det går framåt! :D(y) jag längtar så himla mycket tillbaka till ridningen :) men snart så, snart är jag nog där!

sen åkte vi och träffade sis :) följde med henne o handla o så :)
sen släppte mamma av mig i stallet (eftersom jag får göra lite mera nu, typ gå i en halvtimma(!) hahah), så jag kollade lite på förklasserna till globenkvalen imorgon och på söndag :) det finns riktigt fina ponnisar asså! jisses.

nu ska jag kolla på idol! :D sjukt att Alice har hoppat av :o jaja, undra vem som åker idag?

 
snöööö :D inte bild från idag, den är från förra året ;)


sötnos sigge (L)


snabbt inlägg

ja, blir ett litet snabbt inlägg om dagen! :)

skolan på förmiddagen, no och matte :) gick lite segt, och vi börjar med en ny sak nu i no, så hon gick igenom en massa och sen hade vi en kvart på oss att förbereda en laboration :s liiiite stressigt.
sen vart det hem :) mysigt väder ute, kallt men soligt! :D
jag bych har fixt i Titus bur också :) så nu har han massa mysig halm så att det blir lite varmare nu när det börjar bli lite kallare :D

det var den dagen det, hörs imorgon! :) PUSS


onsdag

hejsanhejsan! :)

idag har jag varit i skolan på eftermiddan. på matten skulle vi göra nåt konstigt gruppsak, som jag och felle inte lyckades så bra med, undra varför? ;) hahah. sen på engelskan gjode vi lite roliga prat saker + en redovisning :)
sen vare bup. gick bra där. avslutade där för ett tag framöver nu :) ska bara dit en gång till om två veckor och avsluta ordentligt, sen blire inte förnst i vår nån gång :) känns bra faktist :) skönare att bara ha hjälp av ett ställe ist för flera, så nu är det bara scä :) (y)


pain.
jag älskar dig

NO-PROV

hejsan! :)

idag har varit en seg dag, kan det bero på vädret tro? jag tror så iaf..

skolan på förmiddan, hade noprov som gick skit. kändes som jag hade fel på varenda fråga :P
sen åkte jag med Josse, Liam och Ester med hem hit :) var lite med dom, och sen somnade jag i två timmar :P hahah, snacka trött..
sen nu har jag pluggat en hel del och nu sitter jag här :)

tänkte gå ner och kolla på sveriges skönaste familjer nu :) hahah, sjukt roligt pogram det där asså! :D

byyyyyyyyye


plugg

igår var vi hemma hos Josse, Johan och Liam :D mys!

idag var det skola på förmiddagen, hade SO-prov som inte var så svårt men vi får väl se sen hur det gick med det :P hahah. sen va scä här, vilket gick bra :)
sen har jag bara pluggat en maaaaaaaaaassa.. :( usch. NO-prov imorgon, vilket inte kommer gå så bra.. faaattar naaaaaada.


100106 - 101018 <3
:(


LÖRDAG

hejsan! :)

idag har det inte hänt så mycket. har bara varit hemma :)
tommys pappa var förbi en sväng förut också och hälsade på.
sen har jag varit ute en sväng, och jag fick gå en liten bit också (äntligen!) :D hahah.
så nu har jag pluggat, skit länge :( skitjobbigt att ligga efter asså..

jag saknar verkligen allt jag kunde göra förut, saknar det så in i h'lvete.
ibland känns det som att jag är redo att ge upp, när det blir som jobbigast. men jag har ändå saker som håller mig uppe på spåret och fortsätter att kämpa. jag förstår inte vad sånna som inte har det gör asså? jag har iaf någonting som drar mig framåt, men dom som inte har det, jag förstår inte.
det här är ett h'lvete att gå igenom, jag kan inte tänka mig att det går att förstå om man inte levt med det. det är ett rent helvete.



ta mig tillbaka till verkligheten tack.

vackrast



världens finaste! jag älskar dig.

studiedag

tjenare! :D

studiedag idag ;) så blev en lång dag i sthlm med mamma, Josse och Liam :D
vi kollade och köpte massa roliga saker åt Liam & bara umgicks :) trevlans!
Liam är sötast! (L)

nu har jag kollat på idol också :) & olle är grym!
missade dom tre sista, men jag orkade inte kolla längre :P
undrar faktist vem som åker idag, svårt att veta eftersom de flesta är ganska duktiga ;) höhö.


mer imorgon! PUSS

spexxxxx

skooola.. tråkig no, fattar ingeeeenting. seriöst, fattar typ ingenting av det vi håller på med och vi har prov på tisdag (y) önska mig lycka till liksom!

sen vare speeeeex :D hihihi. jag och felle va "rocktomtar", vi va grymma! ;)
hahah, ska bli kul att se hur det blev när fotot kommer ut ;D




<3

header



försöker fixa lite med headers :) men kan inte bestämma mig riktigt.. vad tycker ni?

plugg!

tjaaa :D

idag har det varit en ganska chill dag :) var i skolan från 13-15 idag & hade matte och engelska :) det gick bra.
och gissa vad jag fick på engelska proven? :D hörförståelse: 14 av 15! läsförståelse: 25 av 29. feeet braa jag är ;)(y) hahah, nämen jag är jääättenöjd :) brukar alltid få så himla dåligt på hörförståelsen, så nu är jag nöööjd! :D
innan skolan var jag hemma och pluggade en massa.. och bakade bröd gjorde jag också! ;) hihih, duktig issa (y)

imorrn äre speeeex :) lite osäker med kläderna ännu men det blir nog bra! jag tänker inte avslöja riktigt vad jag & Felle ska vara, det får ni se! ;) grymma blir vi iaf!


tandläkarn

heeellu :D

idag var det upp halv sju, och helvete vad trött jag var! har inte varit så trött på länge asså :o helt sjukt.
åkte hemifrån halv åtta iaf, och var på scä klockan 9 :) först möte med min nya läkare där, och en massa kontroller. det gick bra :) sen gjorde jag en stepwise (en massa frågor på en dator), vilket också gick bra. lite kluriga frågor ibland bara, men det gick när jag fattade dom efter jag läst dom en 100 ggr ;) hahah.
sen åt vi lunch där med dom också, så blev en halv dag där :)

var hos tandläkarn idag också! :o fett scaaaaary.
men det gick alldeles utmärkt! :D jag hade vääääldigt fina tänder sa dom, tillochmed så att de blev avensjuka ;) hihih. dom sa; "gud vilka fina tänder! det är tillochmed så att man blir avensjuk. tänk om alla kunde ha så fina tänder!" (a)

det var min dag lite kort :D nu ska jag gå och fortsätta läsa i min underbara booook! PUSS.

familje-dag

hejsan :)

idag var jag, mamma & Linda hemma hos Josse & Liam :D jättemysigt!
underbart väder ute ju! vi fotade en del, så jag ska försöka slänga upp en del bilder imorgon om jag hinner.
vi var först o hämtade papper på skolan, stog en massa saker från när jag var bebis där i (vikt, längd, osv), lite roligt att se faktist :)
sen var vi hos Josse hela dagen, käkade lunch där och njöt av den sköna solen. jätteskön dag faktist! :) men ändå jobbigt att inte kunna gå till skolan :( man missar ju så himla mycket, så jobbigt att ta igen allt sen. speciellt nu när vi har en massa prov o skit.
menmen, får se vad läkarn säger imorgon, hoppas på att få gå till skolan igen på onsdag! :)

blir halva dagen på scä imorgon. sen tandläkarn! :o jag är tandläkarrädd som fan asså! :o hoppas det går bra bara.. annars blir det iiiiiiinte roligt kan jag ju säga!

hörs mer imorgon! puuuss.

äntligen

hej på er!

idag fick jag äntligen lämna huset, hahah :D åkte och kolla på Karin & Vendela när dom hoppade, & duktiga var dom! :D
men snacka om att man saknar ridningen när man kollar på alla andra :( jag vill bara upp igen!!

nu ieftermiddag/kväll har josse, Johan, Liam och Linda varit här! :D mys.
Liam växer sååå fort! :D & han är helt underbart söt.
så nu har dom varit här och ätit middag & så har jag myyyyst massa med Liam! (L)

imorgon blir det ingen skola för mig eftersom jag inte får gå :( men vi ska ändå dit en sväng och hämta lite papper. sen blir det av hem till Josse och Liam, hoppas jag iaf :D får väl se hur pigg jag är imorgon antar jag :)



PUSS

tråkigt

hejsan :)

har inte hänt sådär jätte mycket faktist, mina dagar måste verka tråkiga :P hahah.

med igår var det skola på frmiddan fram till tio i tio. gjorde ett engelska hörförståelse prov eftersom jag missade det i onsdags. det gick helt okej faktist :) men sen vet man ju aldrig..
sen åkte jag till scä med mamma och tommy. var där vid elva och var där i typ en timma och gjorde lite kontroller o så.
sen åkte vi och hämtade min kära syster som följde med o handla, och sen lämna henne och sen hem :)
kollade idol också på kvällen :) många bra med faktist! har ni nån speciell favorit?

idag händer det inte sådär jätte mycket, eftersom jag inte får göra nånting. hade ju sett framemot strängnäsmarknaden som är idag med elle. men icke :( dit fick jag inte följa med sa dom igår :(
så jag får väl sitta här och ha tråkigt för mig själv dåra.. :(


och jag saknar ridningen så sjuuuukt mycket! :( och laget! :( jag blir galen snart. 
& speciellt min älsklings Casper, saknar honom enoooormt!
finns ingenting finare än den ponnyn.

facebook (L)

tjaaa :)
idag har det inte hänt mycket alls :) skola som vanligt :) men väääldigt chilla lektioner :P hahah.
på no skulle vi leta fakta om vattenkraftverk, hur mycket fick vi gjort? inte så mycket. facebook är ju sååå mycket roligare än no vafan ;) 
sen på matten skulle vi "fortsätta" med vattenkraftverken = forsätta med FACEBOOK!



feeeett söta!
 
HAHAHAH, sååå klockren!


idag

heeeellu :)

berättar lite kort om de senaste dagarna, har ändå inte hänt så mycket :P
i förrigår var det skolafoto o skit i skolan, men det gick väl bra :) resten av dagen gick vääälsigt segt. sen blev det hem till sis o umgås lite med henne :)
igår har jag typ legat i sängen hela dan med feber :( itne roligt. me Josse & Liam kom hit så på eftermiddagen mådde jag bättre så då kunde jag gå upp och umgås lite med dom :D Liam är sååå söt! (L)
idag blir det nog stan med mamma en sväng :) men jag uppdaterar mer om det sen! :D

jag håller tummarna också för Karin & Ellika som är i nynäshamn och tävlar! :D hoppas verkligen att det går bra för dom! :D

RSS 2.0