helt sjukt..

tjaaa! :D

asså, det händå nåt helt sjukt inatt. jag vaknar av att det låter, typ ett gnislande ljug av nåt slag och sen blev det tyst. så jag trodde att tommy skulle åka till jobbet. så jag ligger och försöker somna om, och sen kommer ett tll gnislande ljud fast vid det andra fönstret och sen låter det typ som att någon puttar och försöker få upp fönstret och sen blir det helt tyst igen. jag ba vaaafaaan händer? så kolla jag på klockan och då var den 02:01, så Tommy kunde det inte vara för han åker inte förnst typ 5. fatta rädd jag blev!
sen lät det som att det gick ngn där ute o allt. kollade ut efter typ 10 minuter, men ingenting va där eller nånting. skiiiiit läskigt!

har varit i skolan idag iaf, och jag o Felle va lite cp sista lektionen, hahah :P ibland får man göra det tråkiga lite roliiiigt!
sen vart det bup & lite så :)

& alla säger typ att jag kan få marddrömmar av det jag i just nu, men vafan? jag hörde det ju! 
isf måste det ha varit en jääääävligt verklig dröm kan jag ju säga :s ah, jag vettifan. jag blir förrvirad av allting.

skolfoto imorgon! hemskt vafan :P hatar skolfoton.. jaja, det ska nog gå bra ;) hahah.
och vi har spexfoto det 14 oktober! :DDDD så jävla grymt! men jag vettifan vad vi ska va för ngt, ngn som har något roligt förslag? :D



/ Issa

dagen

hej på er! :D

idag har det inte hänt så mycket faktist :) lång dag i skolan, men ändå ganska chill. hade matte-prov, vilket gick väldigt bra! hoppas jag iaf :p det kändes helt okej iaf, sen får vi väl se vad det räcker till :) bara att jag gjorde ett irriterande slarvfel -.- men aja, så äre ju typ alltid :P
sen blev det stan en stund med Felle och Emelie & sen upp till sis o hämta min vinterjacka som hon har tvättat :) så nu är den hemma, nytvättad och fin <3


bjuder på en bild som jag har gjort i bilden ;) fin va? ;d hahah.

/ LOVE Isabelle

dagarna

söndag: åkte och kollade på när laget hoppade cup, eftersom jag itne får rida :( dom va väääldigt duktiga & red felfritt allihopa! :D oavgjort blev det.

måndag: skola på förmiddan, långtråkigt som fan.. sen hem till världens bästa syster och vara där ett tag och umgicks med henne & sen hem :)

idag har jag varit i skolan. och under matten så ringde dom från en typ blomsteraffär & jag ba vafan? :P hahahah! jag fatta ingenting, dom sa iaf att jag hade fått ett blomsterbud och undrade vilken tid dom kunde komma med det.
så jag var typ jätte nyfiken på vem det va ifrån, och gissa från vem? :D världens bästa lag! (L)
så himla gulligt verkligen! finns inga finare personer i den här världen asså!





jag älskar er!

lite bilder

lite bilder från kvällen hos ellika med världens bästa lag! :)








jag älskar er!

fullt upp

kass uppdatering, jag vet. som vanligt :P

torsdag vart en lång dag. först prao halv dan, sen vart det upp till akuten.. & finns det något mer irriterande än att ha bedövning i armveckena? jag tror inte så va. vart kvar där hela kvällen o så iaf.

fredag var det prao, fick igentligen itne gå, men eftersom det var sista dan så ville jag verkligen dit :D världens mysigaste ställe asså! ville verkligen inte åka därifrån :(
se vart det hem till sis o vara där hela kvällen :)(L)

idag har jag varit i sthlm med mamma :) vart att lämna tillbaka stövlarna eftersim de var för stora :( och de hade inga med smalt & högt skafft inne :((( men fick med mig ett par strumpor hem!
men var på H&M och fick med mig två linnen, en t-shirt, en kofta och en långärmad tröja hem! :)


världens bästa Casper <3



prao

heeejsan! :)
skriver lite om ed senaste dagarna också eftersom jag är så seg på att uppdatera nu för tiden! skärpning..

måndag var jag ledig eftersom vi har prao den här veckan men de har stängt på måndagar, så det blev en ledig dag för mig och felle! :D
så jag åkte ner på stan och umgicks med min syster hela dan :) trevlans!
sen blev det träning på Maya eftersom jag ska tävla henne på söndag. hade en massa kontroll övningar och det gick inte så bra för hästen var sjukt taggad & studdsade fram som en boll :P tog ett lite högre skutt på slutet vilket gick super bra! :)(y)

tisdag blev första prao-dagen! och jag vet vad jag ska säga, men det är så sjukt roligt! skit mysigt verkligen.
jag och Felle är på torekällbergets bageri. vi får göra massor & det bästa är verkligen människorna som jobbar där! (2st). hahah :D "George, du måste lära dom göra städa!"

idag har vi praoat för fullt! :D hihih. det är så himla roligt! :D mysigare ställe får man leta efter.
har gjort en massa skoj idag me :) + att Felle har fått haft svenska lektion! hahah.

mer imorgon, PUSS.

kvällen

vart ett väldigt stressigt inlägg förut ;) hade lite bråttom iväg :P men fick ner de senaste dagarna lite snabbt iaf :D
känns som jag har massa att göra, men har typ inget speciellt jag ska göra så :P bara anmäla till nynäshamn, och det är lite stressigt, för vi måste anmäla oss senast imorgon och det fattas en chafför, vi har en på g men det går lite segt :o vi kan ju inte anmäla oss utan chafförer liksom.. lite småt panik nu faktist.

nä nu ska jag gå o baka bröd! :D har typ ingenting för min, så fick en lite knasig idé ;) värmer upp inför praon den här veckan liksom ;) hahah.

och jag är ledig imorgon! :D fett skönt ju (y) då blire tillbringa dagen med sis & träning på kvällen (L) 


 

(L)

förlåååt :( jag är seg, jag vet :P men har haft liiiite för mycket för mig de senaste dagarns :P

onsdag: skolan & sen till läkarn. var lite läskigt för hon hittade typ inte min puls för den var så låg, så jag var tvungen att göra ett EKG. det var lite läskigt :P hahah, värsta sugpropparna ju.

torsdag: skola och bup. sen träning på bästa Casper! :) han är så fin min fining (L)

fredag: skola, fast vi hade typ skoljogg, inte så roligt eftersom jag inte fick vara med :(
sen vart det hem o fixa sig o packa lite saker, sen möta mamma på stan och köpa lite frukt & sen vidare till Ellika för en kväll med världens bästa lag (L) vart en riktigt mysig kväll med middag och massa spelmys :D jag älskar er!

idag har det inte hänt så jätte mycket.. mina stövlar har kommit så mamma var o hämtade dom :D men dom var för stora :( så vi får åka o byta till ett smalare skafft o så :)


bilder från i fredags kommer! och från tävlingen i söndags, nån gång :D

mer update sen!

.

ojojoj, nu är det dålig uppdatering här asså! inte bra..

söndag: träningstävlade på Casper för Annelie tyckte att jag skulle göra det för att han bara skulle få komma runt en bana utan att dumma sig :) det gick bra, han var lite dum på framridningen och stog på bakbenen ett antal ggr, men var fin sen :) och på banan sen så var han också lite dum och stod på bakbena, men dom hade glömt att ta in en häst på collekting så han var ensam i ridhuset, men eftersom han började hålla på så tog dom in en och då skärpte han sig.
då hoppade han felfritt från 2:an nersänkt. sen ville annelie att jag skulle hoppa om banan och då gick han felfritt :D såå duktig!

måndag: skola på förmiddan fram till lunch. sen vart det hem till felle o plugga :) och sen vidare hem.
sen vart det träning på Gratzia, & det gick väl sådär.. :)

Idag: skola, sen ner på stan med Felle och plugga (y) vi är så duktiga! ;)
sen vart det första konfan efter sommarn :)

bilder från tävlingen kommer, möjligtvis film också ;) nu blir det idoool! :D

torsdag

heeej :D

sovmorgon imorse! började tio, så det var väääldigt skönt :D
hände inte så jätte mycket i skolan eller så.. :)

sen drog jag till stan med Felle :) vi skulle plugga, kanske inte vart så där jättemycket av det, men lite iaf! :p hahah..

sen vart det träning på Casper :) han var himla fin idag! :D känns som vi börjar komma iform igen nu. det har ju varit lite sådär på sistone, men nu så! :D min fina (L)

Eva sa också nu att vi har tackat nej till att rida cupen :( menmen, det blir bäst så. det sa nej till att jag, ellika och olivia fick rida. så tyvärr så har vi inget lag kvar till det.. men vi sattsar på allsvenskan i vår & en massa lokala nu i höst :D så det blir nice ändå!

inplanerade tävlingar änsålänge är Nynäshamn den 3/10, LC+LB & Vällingby den 6/11, LC+LB :D
och så ville Annelie att jag skulle få runt Casper en väldigt låg bana på söndag också :) bara för att han skulle få komma runt, men vi får väl se hur det går med det :)


världens finaste, iår är det vårat år! (L)


cupen

vi har typ väääärsta problemet i laget just nu.. så nu är jag tvungen att skriva av mig lite!

vi i laget har alltid planerat tävlingar enligt reglerna för att få rida ponnycupen, dvs att inte placera sig i högre än LB:3.
förra året vann vi hela alltet och nu iår är vi taggade till 1000! men, när dom var på möte förra veckan för att planera in cuptävlingarna och lag så visade det sig att dom har ÄNDRAT reglerna.
nu får vi alltså inte ha placerat oss i LB överhuvudtaget, och inte i lektionsmästerskapet heller.
dvs att jag är körd - för jag är placerad i LB. Ellika och Olivia är körda - för de är placerade i lektionsmästerskapet.
det betyder att vi alltså att vi bara har tre ryttare kvar - Karin, Amanda & Vendela. vi har alltså inte ett HELT lag att delta med.

kan man göra så här? seriöst. då kan ju det vara de nya reglerna för iår, så att de gäller från iår. men nej, man får itne ha placerat sig i LB eller LM förut heller, utan då får man itne rida förnst nästa år.
helt sjukt, så himla dåligt verkligen!

det vi ska göra nu är att vänta och se om Eva (lagledare) kan göra något, för de här är så himla taskigt. annars skickar vi mejl eller brev eller nånting för cupen vill vi rida! vi har en titel att hålla i hallå? ;)



vi hoppas verkligen det här löser sig. cupen är en del av året liksom, vi har så himla roligt! det är det bästa, vi har gjort så himla mycket!

och vi har världens bästa lag! vi har gått från ingenting till allt! vi gick från att ligga näst sist till att vinna hela skiten på ett år!! vi har gått från att rida LB på 50% till 72%. vi har utvecklats så himla mycket.
och vi har gjort så himla mycket tsm. det är helt otroligt hur mycket jag älskar dom här människorna, dom är verkligen en del av livet! dom ger en livsglädje & finns ALLTID där, vad det är gäller. ni är underbara!





de ridande donkosackerna - vi är bäst!

titus

hejsan! :DD

onsdagonsdagonsdag
skola på förmiddagen :) hände inte så mycket faktist..
sen vart det bup, och det gick bra där :) sen hem och plugga :(

& förut när jag va ute hos Titus (min Kanin) så såg jag att han hade ngt konstigt över ögat typ. jag ba vafan? det som en knöl och han hade tappat hår där. så jag gick in till mamma, och då sa hon att det kunde vara cancer :(
så sen gick hon ut och kollade på hnm och då sa hon att det var en cancer som dom typ får när dom blir gammla :'( men som tur är så har det inte gått så långt än, det är typ jättelitet. men ändå! man kan inte gör någonting åt det heller :( stackars ninis (L) min tituuus :(




skärpning

dålig uppdatering som vanligt här, skärpning nu!

måndag: skola på förmiddagen, hände inte så mycket, hade svencka prov, vilket jag tror gick bra :) var ganska svårt, men kändes ändå okej! :) slutade efter lunch.
sen vart det stallet med Karin, vi red en galen Nogger som Jennica hade lånat i helgen, därför stod han på srk.
vi red honom på utebanan och skuttade lite och hade lite roligt bara :D
sen vart det träning på Zilja. gic väl sådär. hoppade serier och hon blir så jäääävla pigg så fort hon ser ett hinder :o drar iväg som fan och då tar hon antingen förhållningarna för mycket eller för mycket..

lite bilder på Nogger från måndag;

fining (L)



idag: har inte hänt så mycket i skolan idag.. sen vart det stan, träffade mamma & Linda. Vi köpte lite kläder till Liam(L) som kom igår :D sååå söt! me love.

söndag

hejsan! :)
idag åkte jag o mamma in till stan vid typ tolv. först åkte vi o handla & sen till sjukhuset en snabbis, snaaaart kommer den! :D:D:D:D sen vart det stan, köpte ett par jeans och lite andra små saker bara :)
sen hem, så följde jag med mamma ut i skogen och plockade svamp. det är ganska kul, när man hittar några :P hahah.

nu ska jag snart bädda in mig i filt och kolla på neew moon eftersom jag precis läst ut boken! :D(y)


PUSS

UPPDATEEEE

dålig uppdate här känner jag.. inte bra!
men nu får ni alla dagar på engång då :)

torsdag: skola på förmiddan, hände inget speciellt :) sen varte bup. och sen skulle jag ha tränat, men fick inte :( skitskitskit!

fredag: skola på dagen, sen vart det hem och städa o fixa :D sen kom Erica, Elle, Felle & Emelie hit :D vart lite mys här. vi körde sms-rollet, vilket är sjukt kul när folk svarar så roligt! :D sen kollade vi på halva the grudge, men orkade inte kolla klart efter halva eftersom ljudet var före och texten var på norska xd hahah..
skit mysig kväll iaf! :D(L)


jag älskar er!

RSS 2.0