cupen

vi har typ väääärsta problemet i laget just nu.. så nu är jag tvungen att skriva av mig lite!

vi i laget har alltid planerat tävlingar enligt reglerna för att få rida ponnycupen, dvs att inte placera sig i högre än LB:3.
förra året vann vi hela alltet och nu iår är vi taggade till 1000! men, när dom var på möte förra veckan för att planera in cuptävlingarna och lag så visade det sig att dom har ÄNDRAT reglerna.
nu får vi alltså inte ha placerat oss i LB överhuvudtaget, och inte i lektionsmästerskapet heller.
dvs att jag är körd - för jag är placerad i LB. Ellika och Olivia är körda - för de är placerade i lektionsmästerskapet.
det betyder att vi alltså att vi bara har tre ryttare kvar - Karin, Amanda & Vendela. vi har alltså inte ett HELT lag att delta med.

kan man göra så här? seriöst. då kan ju det vara de nya reglerna för iår, så att de gäller från iår. men nej, man får itne ha placerat sig i LB eller LM förut heller, utan då får man itne rida förnst nästa år.
helt sjukt, så himla dåligt verkligen!

det vi ska göra nu är att vänta och se om Eva (lagledare) kan göra något, för de här är så himla taskigt. annars skickar vi mejl eller brev eller nånting för cupen vill vi rida! vi har en titel att hålla i hallå? ;)



vi hoppas verkligen det här löser sig. cupen är en del av året liksom, vi har så himla roligt! det är det bästa, vi har gjort så himla mycket!

och vi har världens bästa lag! vi har gått från ingenting till allt! vi gick från att ligga näst sist till att vinna hela skiten på ett år!! vi har gått från att rida LB på 50% till 72%. vi har utvecklats så himla mycket.
och vi har gjort så himla mycket tsm. det är helt otroligt hur mycket jag älskar dom här människorna, dom är verkligen en del av livet! dom ger en livsglädje & finns ALLTID där, vad det är gäller. ni är underbara!





de ridande donkosackerna - vi är bäst!

Kommentarer
Postat av: Anonym

det har alltid varit så att man inte fått vara placerad i LB, dock har man fått placera sig på lm. det är på storhäst man inte fått placera sig i lb:3

2010-09-29 @ 21:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0