EN VARM DAG

Usch vad varmt det har varit idag, helt sjukt.

Idag har det inte hänt så mycket.
På morgonen satt jag ute i solen en stund och skrev på mina packningslistor till falsterbo. Har för tillfället kommit upp i 4 olika listor, med olika "kategorier". Hahah, ni kan ju bara gissa hur lång den med kläder är..

Imorgon är det avgörande, om jag får åka eller inte. Håll tummarna!!

Sen mitt på dagen, vid ett åkte jag ner till stallet där jag chillade lite med Hannah och Madde. Eller dom målade och jag kollade på ;) hehe

Sen red jag ut med Elina på en ny ponny. Bytte från igår till den andra nya, Tina :) Vi red ut i skogen en stund, vilket var väldigt trevligt och mysigt. Bortsett fån alla dessa äckliga bromsar dåra..

Måste bara tillägga att det måste vara ett getingbo utan för mitt rum nånstans. I morse, väldigt tidigt typ kvart i sex, vanknade jag av ett jättesurrande och såg en JÄTTEgeting utanför fönstret, så jag stängde fönstret fort som attan innan den hann flyg in.
Och nu nyss flög det in ännu en JÄTTEgeting in i mitt rum. Och jag överdriver inte när jag säger att den var jätte mega enorm. Riktigt äckligt stor!! måste ta kort på en nästa gång!

Dessa två hade jag sällskap av idag, Elina & Fifty!

UNDERBARA SOMMAR

Bilderna som inte kom upp igår kom upp idag!




Söt Ester! ♥


SVAR PÅ EN LITEN FRÅGA

Har ni lektioner på sommarlovet?:)

Nej, det har vi inte. Men vi har två nya ponnysar som måste ridas och går därför i en sommarhage hemma. Tränar för en som i vanliga fall har "privatryttare" på lektion, men jag är ett undantag pga att ponnysarna behöver utbildas under sommaren så att de kan gå lektioner till hösten :)


ÄVENTYR

Nu är jag hemkomen efter ett par dagars äventyr! ;) hehe..

I söndagskväll åkte jag till min syster Josefine och stannade där till tisdag. Vi solade, badade och gick på mysiga kvällspromenader!
I tisdags hämtade vi min andra syster, Linda, och åkte ner hem till pappa i trosa skärgård :) Och jisses vad varmt det var! Så vi låg på bryggan hela dagen och badade :)
På kvällen sen åkte Josse hem, och jag och Linda stannade nere hos pappa :) På kvällen gick vi en promenad ner till hamnen och sen till bryggan. Super mysigt var det med solnedgång och allt var helt stilla och ah, perfekt sommarkväll! :)

Idag åkte jag hem till Josse igen och var där hela dagen :) Lekte med lille Liam och Ester såklart! :)

Vid fem åkte vi in till södertälje igen, och jag åkte på träning.
Så nu ikväll har jag hopptränat för Bosse på en av de nya ponnysarna, Fifty.
Den var faktist jättetrevlig! :) och hon/han var jätte duktig! så jag är riktigt nöjd. Det var kul att få rida något helt annat! :)

Slänger upp ett par bilder!

Nej, nu gick det inte att ladda upp några nya bilder överhuvudtaget :( 
Därför får ni en lite äldre bild sålänge!


2 ÖNSKNINGAR, MEN INGENTING TILLBAKA

Jag önskar jag vore frisk och lycklig.
Men mina önskningar verkar ännu inte vilja slå in..

SEG VECKA

Idag har dagen gått rätt segt. Trodde det skulle regna, men nej. Det där spöregnet och åskan kom aldrig..

Så jag har inte gjort så mycket idag, har fixat med kaninen och så bara.
Och sedan mitt under dagen somnade jag också, haha. Har ändå sovit ganska mycket, men jag somnade i några timmar. Vaknade med ett ryck och fick världens chock när jag kollade på klockan. Haha, smidigt!

Jag går bara och väntar på att Linda ska komma hem, eller att få åka till falsterbo.
Alla sommarjobbar ju eller är bortresta.. Så den här veckan har bara gått riiiiiktigt segt. Jag är jätte rastlös, för här hemma är det inte ett dugg roligt.. Vad finns det att göra här ute mitt i ingenstans liksom? :(
Är det någon som vill göra någonting, så säg bara till! ;)

Så här hittade jag min kanin imorse när jag kom för att släppa ut honom! hahah, jag blev lite rädd. Det blir jag varje gång jag hittar honom så här! Och nej, han är inte död ;) Jag kollar alltid att han andas innan jag öppnar ;)
Sover man som en stock så gör man! Väldigt söt är han iallafall.


SHOPPING

Nu kommer det jag shoppade i onsdags!

Små söta skor från scorett!


Kjol från H&M!


Shorts från H&M!


Shorts från NewYorker!


Jeans från NewYorker!


Väska från NewYorker, Skärp från Kappahl!

MIDSOMMAR

Glad midsommar på er allihoppa! :) och ursäkta den riktigt riktigt dåliga uppdateringen här.. Den är jättekass, jag vet..

Veckan som har gått har itne varit så speciell.

I måndags hopptränade jag på Zilja :) Vi hade höjdhoppning, så det var rätt kul! :)
I tisdags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde.
Igår var jag och mamma i skärholmen och shoppade. Det blev en riktigt lång dag, vi gåck där i typ 6 timmar.. ;) hahah. Slänger upp lite bilder på det jag köpte sen! :)

Ja, och idag är det midsommar. Och jag är hemma och firar med släkt oh vänner. Kanske inte det roligaste men jag hade inget annan att göra.
Men det känns verkligen inte som att det är mitten på sommarn? Sommarn har ju inte änns börjat hallå!
Tänk att det vänder efter det här. Det kommer bara bli mörkare. Nej usch! hahah, så kan jag ju inte säga. Nu avslutar vi där så glömmer vi det.
Sommarn HAR precis börjat, vi ser detta som ett firande för att sommarn bara börjat! ;) hihih


VAR DET SOMMARLOV ELLER?

Härligt väder va??? eller inte.

Asså helt seriöst. Det har verkligen regnat heeeela dagen. Det är typ 12 grader, mörkt och bara tråkigt.
Så idag har jag faktist inte gjort någonting. Så idag får det bli dagens utmaning, att inte göra någonting.
Har nu bestämt mig för att ha minst en utmaning om dagen fram till falsterbo (efter det också förstås, men fram tills dess är det stenhårt!). Bättre att ha det jobbiga gjort nu och sen bara njuta när man är där!

Och ja, nu är det sommarlov. Fortfarande lite svårt att förstå, käånns ju inte riktigt som sommar dåra.
Och det lär ju inte hända någonting den här veckan, så har någon nått förslåg så är jag öppen för idéer! Och om någon inte har nått är göra så är jag ledig :)
Veckan efter det händer det nog lite mer, och veckan efter det är det FALSTERBO med bästa!! :D whihooo.




SOMMARLOV

SOOOOOOMMARLOV!! ♥
ååååh, helt underbart ju. Men jag kan fortfarande inte förstå att det är sommarlov, så himla härligt!

Så, vi hade skolavslutning idag. Det var ganska hemskt. Nu splittras alla liksom :( Vi kommer ju hålla kontakt och ses ändå, men det är inte samma sak som att ses varje dag!
Jag gick iallafall ut med 295 poäng! 11 MVG och 6 VG! Inte ett ända G. Och jag är såååå nöjd med betygen! :D
Tänk att jag har gått halv tid sen oktober tills nu i april/maj och ändå ha så fina betyg! Då kan jag faktist vara en gnutta stolt över mig själv :)

Och ja, sorry för den kassa uppdateringen det senaste. Jag ska skärpa mig!

Hela veckan har det varit onödigt att gå till skolan, för vi har ändå inte gjort någonting. Vi kanske va typ 4 stycken liksom.

I måndags red jag iaf ut på Casper som var suuuper fin! Jättefin och luftig galopp får han ute, önskar att den fanns lite mer på banan.
Sen vart det lite jobb på utebanan :) Gjorde lite enkla byten, och han var super!

Idag hade vi lite gymkhana på träningen, så vi i laget bestämde oss för att leka fullt ut så det fick bli barbacka! Super roligt var det också :D måste ju bara tillägga att jag, Karin och Ellika vann.. ;) hahah.


dessa tjejer är typ bara jättebäst! ♥

ÄNNU ETT ÄRR PÅ KNÄT

Igår vad jag med laget hos Vendela!
Supermysigt och roligt hade vi. Det var tänkt att vi skulle ha pool-party, men det slutade med att vi (eller ah, några av oss) bara tog ett snabbt dopp innan vi var tvugna att gå upp. Och sen skulle vi bada igen, men då kända vi inte för oss (förutom Vendela och Karin dåra) ;)
Men vi var ute på promenad och mös framför brasan och hade det supermysigt :D

bästa ♥


Började även gårdagen med att ramla och slå mig ordentligt :P hahah.
Jag och Linda skulle bada, men så var vi på en brygga men så skulle vi byta brygga till en lite längre bort. Och när vi skulle gå började en broms att jaga mig, å jag ska springa till cykeln. Och för att komma dit från bryggan måste man gå över stora och ojämna stenar. Tror ni då inte mitt i all panik att jag tappar balansen, vrider mig och trampar mellan två stenar och ramlar? såååååå smidigt!
Så nu har jag ett hack i knät flera sår på samma knä, sår på andra knät, sår på foten, sår på båda armarna + handen och ett stort blåmärke högst upp på skulderbladet (fråga mig inte hur jag fick ett blåmärke där, för det har jag ingen aning om hur jag lyckades med det) ;) skit snyggt kan jag lova er! Perfekt såhär inför balen!


Idag har jag varit hos Linda och provat lite bal frisyrer och sminkningar! :) super roligt :D 
Så nu vet jag nästan hur jag skase ut, har inte riktigt bestämt frisyren än, men på ett ungefär iallafall!

Mitt ansikte vart helt jättefult på den här bilden, men jag är ganska nöjd med håret iaf :)

PYTTELITET INLÄGG

Idag har jag varit hemma pga att jag har så ont i ryggen (har haft i några dagar), så mamma ringde till vårdcentralen men vi fick inte tid förnst på måndag..

Ikväll ska vi till Katta som tar studenten!

Nu kan jag itne sitta här längre för det är hur varmt som helst i mitt rum.. :( 

TÄVLINGSRESULTAT

Tävlingsresultat:

Söndag, fälttävlan hemma - Först ut var dressyren, som inte gick bra. Hon var studdsig och pigg och tjafsig i munnen. Men vi vart iaf godkända!
Banhoppningen gick bra, hon var pigg och glad!
Terrängen gick också jättebra! Hon var hur pigg som helst och tyckte det var super kul. Irländaren kom fram i henne ;)
Vilket slutade i vinst av stilpriset! :D

Måndag, final i allsvenskan hoppning på Sundby - Det var varmt som tusan! Red fram ute i alla tävlingskläder, vilket blev jättevarmt.
Förklassen gick i LD+5, och hon var super på framridningen!
På banan fick vi inge flyt eller rytm pga att hon var så pigg. Vi petade tyvärr 6:an. Men hästarna är ganska trötta nu, och det var super varmt. Så jag har faktist inget att skylla på för vi kom rät på hindret och så. Vi hade helt enkelt lite otur.
Jag var inte nöjd med rundan eftersom det inte blev något flyt, men det kan inte alltid gå bra!
Vi åkte därför hem efter förklassen.


Men hon är ju så söööt!

UNDERBARA SOOOOMMAR

Hejpåer!

Idag kommer det bli en riktig sommardag! Man ser det bara man kollar ut, underbart!
Nu sitter iaf Linda på bussen påväg hit, så jag kommer vara med henne hela dagen och bara njuta av det varma vädret :D

Imorgon är det tävling igen, men behöver inte fixa nåt inför det eftersom det är hemma! skönt :)
Men bara så ni vet så blir det kass uppdatering imorgon eftersom jag är i stallet hela dagen, för efter tävlingen ska jag duscha och knoppa Zilja och packa alla saker inför finalen i allsvenskan hoppning på måndag.
Så det kommer vara fullt upp. Ska ändå försöka göra så mycket jag kan imellan tävlings-momenten (fälttävlan) och sådär så jag sparar lite tid! :)

Nej, nu ska jag snart gå och möta Linda vid bussen!
PUSS


TANKAR OCH EN HEL DEL SVAMMEL

Hejsansvejsan!

Idag har jag varit på SCÄ. Första gången på typ 4 veckor.
Hemma kände jag ingenting, men när jag klev innanför dörrarna till SCÄ blev jag nervös. Plötsligt slog det mig att jag inte varit där på jättelänge, och då måste ju vågen ha pekat uppåt huuuur mycket som helst.
Men icke, tvärtom. Och pulsen var inte bra den heller.
Och för första gången kände jag ingenting. Ingen ångest, och ingen glädje? Jag trodde jag skulle bli glad, men jag blev varken glad eller fick ångest. Jag blev mer lättad på nåt sätt, men ändå rädd för att mamma ska proppa i mig hur mycket mat som helst.
Men själv vet jag att jag inte fuskat. Inte mycket iallafall. Det är bara det att jag varit mer aktiv, utan att änns tänka på det.
Nu har liksom allt bara rullat på ganska bra, iallafall den senaste veckan. Jag har inte tänkt så mycket. Allt har liksom varit lagom, jag har varit nöjd. Och jag vill att det ska fortsätta så, jag vill så gärna hålla tag i det jag har NU. Jag vill hålla kvar den här veckan till ett par veckor fram. Eller kanske inte exakt, den går att göra femtioelva gånger bättre. Men just nu, efter den veckan som var förr förra veckan, är detta okej. Detta är jag nöjd med. Detta är BRA för mig.

Ja, nu blev det en hel del svammel. Men jag var bara tvungen att skriva av mig lite, vilket behövdes tror jag! :)

77% RUNDAN!

Film från finalen i botkyrka! Lagklassen.


BILDER FRÅN FINALEN

Nu kommer bilder från allsvenska-finalen på botkyrka!
Tagna av: www.sannalitens.blogg.se

Framridning & prisutdelning förklass: 






Prisutdelning lagklass:





min stjärna ♥


& världens bästa lag!!

SISTA SKOLARBETENA INNE

Sådärja, nu var allt i nian klart! hur skönt är inte det??? VÄLDIGT!
Sista uppgiften redovisades och lämnades in i tisdags, riktigt skönt var det. Och nu har vi ju ett litet minilov :) Börjar på tosdag igen eftersom det är röda dagar, så det alla är väl lediga nu :)
Jobbigt bara att vi inte slutar förnst den 16:e. Vad ska vi göra tills dess liksom?
Kolla på film, sitta och inte göra någonting? Eller kanske göra som vi gör på spanskan: kolla på en tysk serie?

Tränade terräng i måndags på Casper. Och han var riktigt tjurig. 
Gjorde inte alls som jag ville förnst efter lite bråk. 
Så det kändes ju inte så bra inför fälttävlan på söndag. Därför har jag varit påväg att styka mig flera gånger om den här veckan. Men nu har jag nog beslutat mig för att ge det ett försök trots allt. Det blir en utmaning och det är det sista innan sommarn. Så jag tänkte att jag ska ge det en chans, jag kanske lär mig massor utav det. Man ska väl ha utmaningar för att gå framåt?
 
Idag händer ingenting. Det är inte superväder ute, men jag tänkte lägga mig ute en stund iallafall. Har gjort det ett tag redan, men det var lite kallt. Jag får klä på mig mer och gå ut en sväng till tror jag!
Imorgon ska vi till SCÄ som jag inte varit hos på veckor! Har varit så mycket andra möten..
Sen ska jag kanske träffa multisarna och sen blir det även träning på Casper! :)




RSS 2.0