MITT ÄLSKADE OCH SAKNADE HJÄRTA


EN TICKANDE BOMB MED NOLL ENERGI

Hej alla glada, arga, ledsna eller ah.. vad ni nu är på för humör!
 
I onsdags spenderade jag hela eftermiddagen med Emma i hennes stall! Oh herregud, vad roligt vi hade! Jag har inte skrattat så mycket på länge.. Underbar dag, underbar bästavän! ♥
 
Och igår, första dagen typ med fint väder känns det som. Men just denna dag ska jag iväg mitt på dagen såklart.. Blev en tur till sjukan, och efter det var jag hos Linda hela kvällen och hade det mysigt där!
 
Idag kom hon till oss istället tillsammans med Danne, och Liam är här också. Så under dagen har jag umgåtts med dem + mamma. Vi har trotsat vädret och varit ute ändå fast det typ blåser storm och då blir svinkallt..
Imorse var det ju strålande sol, vart tog den vägen sen liksom? :(
Menmen, med Linda kan man ändå inte ha tråkigt!
 
Utöver det så har dagen inombords varit ett uppror ungefär. Har bara lust att skrika och kasta grejer i golvet! Vet inte varför, men jag är som en tickande bomb samtidigt som jag inte har någon energi alls. Ingen bra kombination, det blir bara pannkaka.. så under eftermiddagen var jag så kall och bara frös så jag fick gå in och lägga mig under täcket i några timmar och kolla på en film samtidigt som jag halvsov!
 
Måste även visa er ett litet föl som står i Emmas stall, sååååå söt!!

MIN ÄLSKLING ♥


THE HUMAN CENTIPEDE 2

Åkte till Emil tidigt igår, i regnet.. Regnade ju typ hela dagen, men trots det fick vi ett ryck mitt på dagen och cyklade in till hölö och handlade ;) haha, lite blöta!
Vart sen lite uppehåll och då gick vi till brottet för att bada, jag badade dock inte eftersom jag redan frös (jättekallt ute ju, typ 12 grader?).. Men Emil badade efter lite om och men ;)
 
Utöver det kollade vi på filmer och tv-serier. Bl.a kollade vi på The human centipede 2, och uäääk vad äcklig den var! Fick blunda stora delar av filmen för att det var så äckliga scener asså, blä!
 
Och idag, eller imorse gjorde vi inte heller så mycket.. Kollade på TV tills jag åkte vid ett :)
Åkte då direkt hem till Ellika och spenderade eftermiddagen hos henne! Mycketmycket roligt, kan inte ha tråkigt i hennes sällskap!
 
nu, eller ah för snart två timmar, sen kom jag hem. Åkte fem bussen som jag och Ellika (åkte med en bit) totalt höll på att missa haha ;) tre minuter innan bussen gick gick vi ut från dörren och sprang hela vägen i full fart, kom fram i sista sekunden.. Han hann faktist stänga dörrarna med såg väl oss komma springandes och väntade då på oss antar jag, snällt!
 

KITTY

Dax att äntligen få åka och ha min älskade Hello Kitty! <3
 

MIDSOMMAR

Man kan inte förstå att det var midsommar i fredags, för var är sommaren igentligen?
 
Midsommarafton spenderades iallafall här med min underbara familj! Underbart väder var det också. Alla blev solbrända förutom en - jag. Fattar inte? Har jag helt plötsligt blivit albino eller nåt? haha..
 
Och eftersom de sov här blev det en mysig dag igår också, trots regnet. Vi satt inne och spelade kort, supermysigt! Vi gick även ner till fåren som är såååå söta. Älskar att bli klappade också, skit sura blir dem om man slutar klappa haha. Lite jobbigt i längden kanske..
 

KÄRT ÅTERSEENDE

Ett mycket kärt återseende med Ellika igår! Hon var sig precis lik, precis samma Ellika som för ett år sedan. Jag har verkligen saknat henne enoooormt mycket, det är underbart är hon är hemma igen!

Dock så var det bara jag, Karin och Vendela som var hemma hos Ellika igår, men trots det blev det en supermysig kväll! Bästa, älskade, fina människor! ♥





ÄNTLIGEN

Äntligen händer det som vi väntat på i ett år, Ellika kommer hem från USA idag!!!! Wohoooo :D

Så nu ska jag åka hem till henne tillsammans med resten av laget för att välkomna henne hem med en liten lagkväll.
Det kommer bli sååååå himla roligt, som jag har saknat henne!!

Nu är vi äntligen hela igen, det har alltid varit något som saknats, en liten pusselbit har fattats när Ellika har varit borta.. Men nu så, nu är vi all sex igen! <3


PÅVÄG

Sitter nu på bussen in mot stan för att sen byta buss och åka hem till Emil :) stannar där under dagen och solar + ev. badar, får se om jag vågar mig i ;) känns som att det fortfarande är liiiite kallt kanske...


SHOPPING

Jaa, som ni märker har jag varit och shoppat idag ;) älskart!! haha
Åkte till Skärholmen med mamma och Linda och gick där i ett par timmar. Målet var att hitta något till midsommar och i den sista butiken vi var i, när jag hade börjat tappa hoppet, hittade jag en fin sommrig klänning!

Utöver klänningen köpte jag även en kavaj, ett par shorts, en trekvarts ärmad tröja, en tubtopp, ett par mjukis shorts och ett par vanliga mjukisbyxor! En mycket lyckad shoppingdag :)


SPRINGDAX

Dax för en springtur i det hyfsat fina vädret med mamma som cyklar! wooop
Vill inte tappa alla muskler, så jag måste hålla igång dem :)

LITE OM DE SENASTE DAGARNA

Jag har inte mått sådär jättebra det senaste och därför har jag lagt bloggen lite åt sidan för att jag inte orkat riktigt.

Men jag har iallafall haft ett par underbara dagar med Emil, sen i onsdags. Vi har varit både hos honom och hos mig, och jag mår alltid lika bra i hans sällskap!

Har även umgåtts med Emma. Vi var på Rix FM festivalen i söndags, vilket var segt i början men grymt i slutet!! Hade sen en mysig kväll med henne :)
Och igår var jag även och fotade henne med hennes nya medryttarhäst. Och det var fart i de kan man ju säga haha.. Men det var riktigt kul det med! Älskar den tjejen!

Sen har jag även varit med min syster, mamma och Liam som varit hemma här hela veckan.

Så ja, grejer har jag haft att göra! Men samtidigt är inte livet lätt just nu, saknar ridningen och hästarna så fruktansvärt mycket.
Här om dan när jag åkte förbi stallet med bussen såg jag tjejen som börjat rida Kitty, nu när jag inte kan längre, hämta henne i hagen.. Det gjorde så fruktansvärt ont i hjärtat, det högg verkligen till. Det är ju jag som ska vara där, det är ju jag som ska hämta henne i hagen för att ge mig ut på en galen ridtur! Det gör såååååå otroligt ont!!

Det fantastiskt fina badstället hos Emil!


 


STUDENTFIRANDE

Här komemr ett kort inlägg. Orkar inte blogga idag tyvärr, är så fruktansvärt trött!

Gårdagen var helt underbar! Firade finaste Olivias student :)
Först var jag, Karin och Vendela på utspringet, och snacka om en glad Olivia ;) Helt fantastist fin var hon dessutom!

Olivia åkte sen iväg med flaket och vi andra åkte till stan och stod där och kollade på massa flak innan vi satte oss på bussen mot Nynäshamn.
Dock så tog bussen 23 minuter mer än vad vi väntat oss eftersom det tod 20 minuter att bara ta sig ur stan ;) Men väl hemma hos Olivia hade vi jättetrevligt där vi även mötte Amanda. Olivia kom ju även hon sen såklart!

Idag har det inte hänt så mycket spännande. Har varit på Trosa Marknad med mamma, Linda och Liam. Handlade lite och åkte sen hem till Josse, Johan och Liam igen där vi passade Liam en stund till.

Imrogon blir det Rix FM festivalen med Emma och eventuellt Elin. Blir grymt!


NY SKOLA

Äntligen en bra skola! Nu har jag iallafall någonstans att ta vägen i höst.

Var på Södertälje Praktiska idag och kolla. Verkade jättebra och jättetrevliga lärare. Även kurs-upplägget verkar super, så vi slipper läsa till de högskoleförberedande ämnena vid sidan av de andra. De ämnena hade alla på schemat i trean, grymt!
Så nu är jag inskriven där, vilket känns skönt. Nu kan man ha sommarlov på riktigt, i 11 sköna veckor!

Efter det åkte jag, Elin och emma till stan och kollade lite. Jag behövde ha någonting att ha på mig till imorgon på Olivis student. Så jag köpte ett linne, ett par saker till Olivia och lite underkläder!

Gick sen till Linda och var med henne en stund innan jag åkte med mamma till veterinären för att vaccinera Sigrid. Och sen hem och nu sitter jag här typ.

Imorgon är det fullt upp med student hos Olivia, träffar hela laget (förutom Ellika, som förövrigt kommer hem snart!!!!) så det blir nog roligt! :)

Bästa Sigrid! ♥



SNART FÅR JAG RIDA IGEN.. ELLER?

En vecka av 52 har gått, bara 51 veckor kvar!






VARMA ORD FRÅN ANNELIE

Första dagen på sommarlovet! Känns verkligen itne så..

Igår var det ett sorgset avsked med hela skolan. Kollade på The Notebook (såg halva och gick sen och gjorde NP muntligt i matte) och hade sen piknick. Rektorn och en lärare höll tal och sen kramades vi alla och sa Hejdå, vilket inte var kul överhuvudtaget.
Avslutade med att spela brännboll, där Annelie var totalt galen ;) haha

Annelie tog även in mig ensam i ett rum och pratade lite med mig. Och hon gav mig väldigt varma ord!
Först frågade hon hur det var och så, eftersom jag verka så lugn trots att jag tampas med två hemsk saker. Men jag förklarade att jag för det mesta inte gråter bland folk utan tar ut det när jag kommer hem ist, gråter ju om det är något jättehemskt som kommer som en chock men inte om jag hunnit förbereda mig mentalt.

Och sen sa hon också att jag inte får lämna dem på SRK trots att jag inte får rida. Hon sa då väldigt fina saker som "Du är den bästa ponnyryttaren vi någonsin haft på SRK genom tiderna, och därför vill vi ju inte bli av med dig. Du kan göra vad som helst, utan att behöva rida sålänge du finns kvar hos oss. Vi alla i personalen kommer stötta dig och finns alltid där"
Det värmde så otroligt mycket att höra det, och då kom tårarna.

Efter skolan åkte jag med Emil hem. Vi var hemma och vände ungefär och åkte sen till hans träning. Jag satt och kollade på i en och en halv timme och blev då väldigt kall efter ett tag. Och när jag blir kall har jag jättesvårt att få upp värmen igen.
Så när vi kom hem gick jag och la mig med filtar och duntäcke i sängen och väntade på att Emil skulle duscha klart. Sen gick jag och duschade varmt för att få upp värmen lite grann, vilket knappt hjälpte det heller. Vi gick sen och la oss under täcket och kollade på en film, We bought a Zoo. Orkade dock inte kolla klart på hela för vi somnade.

Kollade klart i morse och det var typ världens underbaraste film, så himla gullig verkligen! :)
Åkte därifrån vid två idag, hade varit ute och kastat frecebee med hans lillebror och kollat på när Emil städat under förmiddagen ;)

Mamma och Tommy hämtade mig på centralen och åkte och handla.
Så nu för en liten stund sen kom vi hem och jag har precis duschat! Såååå skönt att duscha, älskarT!! (Vet att ni inte bryr er överhuvudtaget, men ändå).

Hade ingen roligare bild, så det fick bli den här. Från en av Emils matcher för typ två veckor sen.



SEPRATIONSÅNGEST

Imorgon är det sista dagen i skolan, absolut sista. Vill inte.

För första gången i mitt liv vill jag inte ha sommarlov, hade hellre gått kvar i skolan vi går i nu faktist.
Sepratonsångest gånger 10000000000000000000


SKOLBESÖK

Idag har jag och några till från min skola varit och kollat på Realgymnasiet. Och jag kan direkt säga att det var verkligen inte en skola för mig, och inte för de flesta andra heller.

Dels så har som typ projekt året runt, fattade inte jättemycket, men nej projekt är något jag verkligen inte gillar. Visst kommer man aldrig att komma ifrån att göra ett projekt eftersom det finns med i kursplanen, men hela deras typ bedömning gick på dessa projekt.. Så nej tack.

De verkade vara mycket grupptryck också. Det första man hörde när man kom in var "Isabelle, du måste lära dig att röka! Du måste röka!" (de menade ju såklart inte mig).. Inte ett sånt jättebra intryck liksom ;)

Och droppen var ju när vi kom in i djurrummen.
Där stod en kaninbur och en marsvinsbur i ett stort annars tomt rum. Och hon som visade oss runt sa "de här burarna har till och med elevern gjort själva" och lät jättestolt!
Alla kollade på varandra och ba "okeeeeeeeeej" och typ asgarvade. Grejen är den att våra burar på skolan är VÄRLDSKLASS (som även vi gör själva) om man jämför med dessa burar. De var typ gjorda av papperskartong och kompostgaller liksom.. Jättefint!

Asså verkligen inte illa menat mot skolan, för de som går där tycker säkert att den är jättebra. Men vi som har varit nästan bortskämda på vår skola ser de stora skillnaderna, och då känner man bara att det inte är rätt helt enkelt!

Åker och kollar på Södertälje Praktiska på torsdag och hoppas på ett bättre intryck! Rektorn från SöPr hade varit i vår skola idag och informerat, och alla sa att det verkar jättebra. Så vi får väl se :)

Mina muppos! ♥

VÄRLDENS BÄSTA HELLO KITTY

Bara tanken på att jag aldrig mer kommer att få sitta på din rygg, får tårarna att rinna.


HUR JAG FÅTT DAGEN ATT GÅ

Dagen idag har varit helt okej. Trots att jag igentligen inte har gjort så mycket har jag ändå haft andra viktiga saker att tänka på vilket har gjort det lättare att få dagen att gå.
Igår var jag osäker på om jag änns skulle orka kliva upp ur sängen idag, så ja dagen har varit betydligt bättre än igår kväll!

Min dag har ungefär sett ut såhär:
Klivit upp vid halv tio (väcktes av mamma, men brukar i vanliga fall vakna av mig själv ganska tidigt. Ännu ett tecken på hur trött jag är), pluggat, sovit i 2 och en halv timme efter lunch, pluggat igen, gått promenad, duschat, pluggat igen och nu har jag precis gjort klart uppgiften.
En uppgift på 9 sidor i textsnittet 11 och 5169 ord. Inte ett så litet arbete!

Inatt har jag sovit så himla dåligt. Vaknat hela tiden typ. Kanske därför jag sov middag i två och en halv timme också, mamma väckte mig vid fyra. Och jag skojar när jag säger att jag säkert skulle kunnat sova lika länge till!
Längtar efter Emil, sover så mycket bättre om nätterna då! ♥

Imorgon blir det besök på Realgymnasiet i Liljeholmen. Vill igentligen inte, vill så gärna vara i skolan så mycket nu det sista. Har ju bara två dagar kvar. Men måste, finns inte så många val.
Åker tillbaka till skolan efter det, så lite tid får vi iaf tillbringa där som tur är!





JAG.ORKAR.INTE

Jag orkar inte mer nu. Jag tänker bara gå och läga mig och försöka sova bort allt. Mår så fruktansvärt dåligt.
Men lär ju dröja innan jag somnar, och lär vakna 100 gånger inatt.
Dessutom kommer jag somna gråtandes för 4 kvällen i rad.

Tjoho för livet! eller?

ETT HELVETE

Gårdagens skoladag var rent ut sagt hemsk.
Alla grät, alla var helt nere, hela stämningen var bara depp depp depp.

Första lektionen började bara med en massa snack, gick typ inte att ha lektion sen så vi bestämde med alla andra i skolan att vi skulle sätta oss i matsalen allihopp och umgås en stund som rast. Sen återgick alla för ett nytt försök till lektion som gick något bättre.

Sen hade vi lunchrast, som var typ lika nere den med.. Verkligen alla var helt nere, hela skolan var knäpptyst ungefär.
Slutade sen med att en lärare samlade oss i matsalen och sa att lärarna skjutsar oss till vägskälet så vi får åka hem, det gick inte att vara kvar i skolan för alla typ grät och lärarna var lika nere dem med. Ingen orkade ha lektion. 

Så alla samlades på parkeringen och skjutsades till vägskälet av lärarna. Kan ni då förstå vilken sammanhållning vi har i vår skola? Att vi till och med får skjuts för att kunna åka hem mitt på dan vid tolv liksom.
Hemskt, så hemskt att sluta. Omöjligt att vara glad.

Åkte iaf med Emil hem och vi frös så mycket att vi direkt gick och la oss under täcket och kollade på film.
Efter det kom sen hans kompisar och grattade honom (Emil fyllde år). Spelade även spel, kollade på film med hans lillebror och kollade bigbrother under kvällen.

En mycket välbehövd kväll, det fick en att tänka på något annat och ha kul för en gångskull. Det dåliga försvann för ett tag.
Och jag sov mycket bättre inatt än vad jag gjort de senaste nätterna hemma. Sover bättre när jag känner att jag har Emil där på något sätt, en trygghet likom.
Dock så somnade jag ju gråtandes, precis som alla kvällar sen i onsdags.

Det här är seriöst det värsta jag varit med om.
 

Och idag har jag varit i stallet också för första gången sen i tisdags. Är ju van vid att vara där typ varje dag, förutom onsdagar eftersom jag slutar så sent då. Kändes helt okej först, underbart att få vara lite med Hello Kitty (fixade allt till henne också) och hälsade även på Casper en snabbis.

På vägen hem sen brast det, usch fy vad jobbigt det är att se andra rida när det igentligen skulle varit jag som satt där. Fruktansvärt jobbigt.

RSS 2.0